Kašķis 17 lapu garumā un katra paliek pie sava. Viss pavisam vienkārši, ar vecumu prasības palielinās un, ja esi izmēģinājis konkrētu komforta līmeni ( vienalga, kas tajā ietilpst ), tad atteikties no tā turpmāk vairs nevēlies. Visas bļāvējas, kas tagad pelna tos 500-700eur diez vai gribētu tagad pelnīt piemēram 300eur, tāpat arī tās, kas pelna 1000eur vai 1500eur negribētu tagad pelnīt 700eur, jo ir jau sarasts ar to summu un lietām, ko var par to iegādāties. Savukārt tie, kas pelna 5000eur, domā, kā mēs nabagi te ar tūkstoti vai diviem dzīvojam. Kamēr neesi izmēģinājis tās lietas, ko var atļauties ar lielāku algu, tikmēr šķiet, ka tev to nevajag un tā ir izšķērdība. Man tagad arī liekas, ka man nevajag lielu māju, piemēram, ka pietiek ar dzīvokli, vai, ka nevajag man Pradas somiņu. Bet, ja pamēģinātu, dzīvot savādāk, iespējams, domas mainītos. Katrā ziņā, nesaucu šos cilvēkus, kas pelna tos 5 tūkstošus par mantkārīgiem cilvēkiem bez šķīstas dvēseles :D
Visu dzīvi nodzīvot ar tiem 500 vai 700eur un tik šauru skatījumu, ka man jau vairs neko dzīve nevajag, es noteikti negribētu. It sevišķi es nevarētu dzīvot bez ceļojumiem un iekrājumiem. No pārējā vēl varētu atteikties , ieekonomēt uz ēdienu, apģērbu, izklaidēm. Bet es neuzskatu, ka vajag atteikties, ja var tiekties pelnīt vairāk. Neredzu tam iemeslu.