Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHA
un cik vēl ir šādu video?

Kaut kā nav dzirdēt par latviešiem kas kaut ko iet spridzina, masveidā nospārda, nomētā... tāpēc cilvēki baidās... jo pie mums tā nenotiek. Jā, ir atsevišķi kadri, bet cik bieži tas notiek?
23.09.2015 11:21 |

Reitings 2797
Teiksim, labi, lai brauc, bet ievēro mūsu kultūru, es nevēlos redzēt uz ielas visus tos skaistos tērpus, jo tie rada nedrošības sajūtu, un vēl neskaitāmas negatīvas emocijas, bet, ja Latvija pieņemtu likumu, kas aizliegtu šos tērpus, kāda ir iespēja, ka šādi gājieni nonotiktu šeit?
Un ja salīdzina cik mums ir iedzīvotāju, tad arī tas 1000 ir pietiekams skaits.
Turklāt, grūti tos uztvert kā cilvēkus, kas bēg no kara šausmām, lai glābtu savas dzīvības, ja jau, kā te arī saka, viņi jau te neuzturēsies ilgi, ies kur lielāki pabalsti... tās ir bailes no nāves? Vai lielākas haļavas meklējumi?

Kāpēc notiek šādas sadursmes, jā, atbilde pret atbildi, bet ja tas nebūtu jau kultūras pamatos, vai tā notiktu? Vai latvieši ietu atriebties? Nē!
23.09.2015 11:27 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Nu nē jau bez iemesla cilvēki baidās. Nav dūmu bez uguns.
Un meitenes te saka, ka latvieši nekad nav nevienu bēgli vai musulmani redzēši dzīvē, bet tikai bļauj, ka šie nelaimi nesīs. Bet baidās nē jau tikai Latvieši. Baidās un protestē arī tās valstis, kur bēgļu ir jūra. Francija neprotestē? Austrija, Vācija neprotestē? Cilvēki iet ielās gan Eiropas savienībā, gan Skandināvijā. Protestu apmēri ir milzīgi. Vai tas viss ir bez iemesla? Musulmaņi šajās valstīs sevi jau ir pietiekami parādījuši sevi.
23.09.2015 11:27 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Sorry, bet nu norvēģijas policija noteikti neko tamlīdzīgu nesaka :-D Pie mums patlaban visa sabiedrība ir mobilizējusies, lai varētu palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēku. Gan tiem, kas ir bēgļu nometnēs Sīrijas kaimiņvalstīs, kur cilvēkiem trūkst ēdiens, dzeramais ūdens un medikamenti, gan tiem, kas gaida rindā uz mītnes valstīm Eiropā un tiem, kas jau ir Norvēģijā. Šī ir lielākā bēgļu krīze kopš 2.PK, tikai diemžēl mazie latvieši uzskata, ka viņiem nav nekāda pienākuma un solidaritātes ar pārējo pasauli, lai satīrītu šmuci par kuru Rietumu valstis lielā mērā ir atbildīgas.
23.09.2015 11:30 |

Reitings 2797
Zinu vienu konkrētu ģimeni, kuriem valsts ir palīdzējusi iekārtoties darbā. Sieva nēsā pilnu komplektāciju, un darbā viņai ir speciāli iekārtota vieta, kur iet lūgties un atrodas otrs dators, kur vīrs jebkurā brīdī kā sadomā, var zvanīt skype un pārbaudīt, ko sieva dara darbavietā, un zvani notiek katru stundu. Apkalpot viņa var tikai sievietes, un vēl daži ierobežojumi. Cik godīgi tas ir pret parasto latvieti, kas vergo savas stundas un labi ka izraujās uz stundu paēst?
23.09.2015 11:30 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Hitlera Vacija ari demonizeja ebrejus un vainoja vinus pie visam problemam. Nez vai tas bija bez pamata?
23.09.2015 11:32 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
NU i atradusi ko salidzinat, krievus ar musulmaniem. Jus vispar esat kadreiz dzive kadu istu satikusas? Es esmu, runajusi ari esmu un vinu uzskati liek matiem celties stavus. Pirmkart jau tas, ka vini nesaprot un nemaz nevelas saprast citu ticibu/uzskatu cilvekus. Otrs, ka vini uzskata, viniem viss pienakas, ja spirinasies preti, bus s*di.
Un visbistamakie ir tie klejojosie, neapmierinatie, izbesitie musulmanu bari. Man ash shermuli metas. Robezas ciet un lai laizas talak.

Tie lielakoties nav begli. Tie ir karaviri kuri izmanto situaciju lai iepludinatos Eiropaa. Pasas tak manat, ka vairums ir viriesu vecuma no 20-40. Sieviesu un bernu ir looooooti maz.

Vakar zinaas radija kautkada vadona iteikumu siem begliem - slaugter all infidels. Jauki ne?!
23.09.2015 11:33 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
palasīju, kas te sarakstīts un šķiet, ka kādai nav pilns rublis, es pat veikalā viņus neapkalpotu, kur nu vēl kā palīdzēt, sliņķi un slaisti bez jebkādas sajēgas par to kā dzīvo civilizēti cilvēki- mērkaķi , kas mērkaķi
23.09.2015 11:34 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
A kāpēc es gan esmu satikusi normālus musulmaņus? Runājusi un viss ir ok? Māsīcas vīŗs pats teica, ka tad, kad iemīli kādu, pilnīgi viss tiek nolikts malā - rase, reliģija, uzskati.. viss tiek pabīdīts malā, lai mīlētu viens otru.
23.09.2015 11:34 |

Reitings 12990
Wee, vai tik tu pati neesi neaudzināta mērkaķe. Es brīnos, kā daudziem cilvēkiem aprobežotība ir sagrozījusi galvas, murgs kaut kāds.
Paskaties, cik daudz latvieši ir sliņķi, dīkdieņi, alkoholiķi un bezpajumtnieki
23.09.2015 11:36 |

Reitings 11162
ka tad, kad iemīli kādu, pilnīgi viss tiek nolikts malā - rase, reliģija, uzskati.. viss tiek pabīdīts malā, lai mīlētu viens otru.

jautājums uz cik ilgu laiku, tik atšķirīgi dzīves uzskati agri vai vēlu sāk traucēt un spraukties ārā pa visām vīlēm

Reitings 3925
slaugter all infidels.

Tas gadijuma nebija CNN? Es CNN dzirdeju shadi izsakamies par musulmaniem.

Pasas tak manat, ka vairums ir viriesu vecuma no 20-40. Sieviesu un bernu ir looooooti maz.

Tu neapjedz cik tas cels ir gruts un bistams. Tapec ari sieviesu un bernu ir loti maz.

Reitings 7682
Vispar uzskatu, k ar so problemu jatiek gala Amerikai jo tiesi Amerika bija taa valsts kuras del visi s*di sakas. Pasi, valdiba ne iedzivotaji saprotams, atzina. Vini visiem spekiem velejas atrast Sadamu Huseinu un vinu novakt. Nemaz nerunasim par nemiriem un visu parejo kas tur notika. Un sis meklesanas un vispar visa sii haja rezultata radas AlQueda. Talak, atkal pasi atzina, viniem vajadzeja tikt pie nakama teroristu lidera, par katru cenu, par miera cenu un nu jau AlQueda partapa par ISIL. Vini putru ievarija, vini izstrebj. Punkts.
23.09.2015 11:38 |

Reitings 12990
Wee, viņi jau vairākus gadus ir kopā, viņiem ir 8 mēnešus veca, burvīga meitenīte. Protams, viņam ir savas tradīcijas, viņa arī ir pārgajusi viņa ticībā, ir lietas, kas ir viņas pienākumos, bet tas viss nav nekas, ja ir mīlestība.
Protams, daudz ko nozīmē arī tas, ka viņš patsi r nācis no izglītotas ģimenes, un viņš mācās/strādā UK.
23.09.2015 11:38 |

Reitings 149
Reģ: 12.05.2014
Vai, cik jauks gājiens. Pateicība no glābtajām ģimenēm. Tik jauki cilvēki. Tādi jau neapdraud drošību, kur nu. Īsti miera iemiesojumi, kas pateicīgi integrējušies sabiedrībā un novērtē mieru. Nabadziņi, kuri bija jāglābj.

Briesmīgi.
Man bija neomulīgi to video skatoties. Negribu neko tādu LV. Mani uztrauc mana un manas ģimenes drošība, jo šie jau sievietes par cilvēkiem neuzskata.
23.09.2015 11:39 |

Reitings 7682
apple

es nesen zugaju draugos pazistamu meiteni kura agrak bija preceta un bija meita. ieraudziju vinas profilu un sakuma nesapratu, ir vina vai nav. Itka seja taa pati, bet zuvards divains. Protams zinkaribas makata paskatijos un protams,apprecejusies ar musulmai. Lakats galvaa un katraa komentaara allah akbar. Karteejaa izskalotaa smadzene. Bet man nav zeel, pati vainiga.
23.09.2015 11:41 |

Reitings 11162
Wee, vai tik tu pati neesi neaudzināta mērkaķe. Es brīnos, kā daudziem cilvēkiem aprobežotība ir sagrozījusi galvas, murgs kaut kāds.
Paskaties, cik daudz latvieši ir sliņķi, dīkdieņi, alkoholiķi un bezpajumtnieki

kaut kā neesmu manījusi, ka latvieši sirotu un zagtu un laupītu un uzspiestu savus uzskatus ....
23.09.2015 11:42 |

Reitings 7682
Tas gadijuma nebija CNN? Es CNN dzirdeju shadi izsakamies par musulmaniem.
Nee, BBC. Betv ats nav svarigi. Taa bija dala no teksta kurs pauz kautkada tur teroristu grupejuma liidera nostaju. Ja mums parejiem kas nepatik, vini, sie begli, lai novac visus neticigos.
23.09.2015 11:42 |

Reitings 3925
Jus vispar esat kadreiz dzive kadu istu satikusas?

Esmu, turklat loti dazadus, no dazadam valstim. "Viskertakie" bija latviesu musulmani. Vinus var apsudzet par daudz ko, bet tikai ne par slinkumu, strada vini loti daudz, ipasi viriesi.

Ja eiropiesi vairak uz baznicu ietu un butu stipraki kristiesi, vairak cienitu gimenes vertibas, par musulmanu Eiropas parnemsanu nebutu jasatraucas. Problema nav musulmanos, problema ir eiropiesu vajuma, tapec ari bail no citam tautam, kuram savas tradicijas ir stipras.
23.09.2015 11:43 |

Reitings 7682
Tas kuras atbalta, tak nemiet pie sevis maajas. Uzraks jums darzinus, iztiiris majoklus, piekstaiis bernus kamer stradajat/maacaties.
23.09.2015 11:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits