Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Vai Jūs bēgtu uz tuvāko, savai kultūrai atbilstošāko zemi, kur ir miers, vai dzītos pāri trejdeviņām jūrām, riskējot ar savām dzīvībām, lai nonāktu svešā kultūrā, pietam, nederētu, kura katra valsts, bet izredzētās (DE, NL u.c.)? Vai Jūs bēgot atstātu savus bērnus, vīru, vecākus, kaut uz tuvāko zemi varētu tos paņemt sev līdz? Ja Jūs atbildat ar "jā", tad Jums nav ne jausmas, kas ir kara bēglis un kas ir ekonomiskais bēglis jeb tautā saukts par parazītu.
22.09.2015 19:42 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Ja mēs izstāsimies no ES, mums vispār nebūs nekā.. padomājiet taču... par kādu naudu taisa ceļus? par kādu naudu jauniešiem dažādi projekti, iespējas paplašināt redzesloku, studēt ārzemēs bez lielām problēmām? visi tik bravūrīgi - stāsimies ārā, stāsimies ārā. No ES nāk ĻOTI lieli līdzekļi.
22.09.2015 19:45 |

Reitings 2784
All over the West, more and more people are beginning to take action, although support for asylum seekers has mostly come from citizens, not from politicians. But there are fears in the Western world: Islam, high birth rates, crime, and the collapse of the social systems. Let’s acknowledge this and look at the facts.
Even if the EU alone were to accept all four million Syrian refugees and 100% of them were Muslims, the percentage of Muslims in the European Union would only rise from about 4% to about 5%. This is not a drastic change and will certainly not make it a Muslim continent. A Muslim minority is neither new nor reason to be afraid. Birth rates in many parts of the Western world are low, so some fear asylum seekers might overtake the native population in a few decades.
Studies have shown that even though birth rates are higher among Muslims in Europe, they drop and adjust as the standard of living and level of education rises. Most Syrian refugees already are educated, the birth rate in Syria before the civil war was not very high, and the population was actually shrinking, not growing.
The fear that refugees lead to higher crime rates also turns out to be wrong. Refugees who become immigrants are less likely to commit crimes than the native population. When allowed to work, they tend to start businesses and integrate themselves into the workforce as fast as possible, paying more into the social systems than they extract from them. Syrians coming to the West are potential professional workers, desperately needed to sustain Europe’s aging population.
22.09.2015 19:46 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Pie visa vainīga ir Lībija. Vai mums būtu jāuzņem bēgļi? Jā, mēs tomēr esam ES. Bet vai mēs esam atbildīgi par bēgļu plūsmu? Nekādā ziņā
22.09.2015 19:47 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vispār kāds bēglis ir pieteicies patvērumam LV.
Pat ja viņus iedalīs piespiedu kārtā, lielākā daļa aizmuks no šejenes.

Kamēr viņi te nevelkās cauri lai tiktu uz Somiju vai Zviedriju, nav ko uztraukties.
Un ja nāks iekšā, tad nāks, ne mums viņus apturēt.
22.09.2015 20:33 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Mani vietējo aprobežotība un bēdīgie panākumi kritiskajā domāšanā baida daudz vairāk nekā bēgļu potenciālā agresija.

++++ Diskusijas pieteikums ir pretigs. Gajienu neatbalstu.
22.09.2015 20:36 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Pirmkart, ceriet, ka latviesiem nenaksies but par begliem kadreiz. Kadu attieksmi sniedziet citiem, tadu ari sanemsiet preti. Cilvekiem nelaime ir japalidz. Otrkart, es ari neredzu neko nosodosu taja, ja tie ir nevis kara, bet ekonomiskie begli. Visi cilveki tiecas pec labakas dzives, ari latviesi begot uz citam valstim. Neredzu pamatojumu uzskatit, ka tie cilveki negribes stradat un sedes uz pabalstiem. Tas ir jusu iedomas, nevis fakts. Cik zinu, daudzi cilveki Sirija ir izglitoti. Neatbalstu dikdienus vai tos, kuri kacha savas tiesibas pari visam, bet norakstit visus beglus par tadiem ir tumsonibas pazime. Liekas, ka sadi latviesi ir neizglitoti un aprobezoti.
22.09.2015 20:51 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
eh, daži latvieši ir tikpat pretīgi, cik teroristi savās izdarībās. priecē, ka ir arī pozitīvi komentāri, kas nav bez bremzēm vienā grāvī.
arī starp mums ir slepkavas, psihopāti un izvarotāji, bet vai to indivīdu dēļ mums visiem tagad ir sevi jānošauj? nē. tāpat ir ar imigrantiem. es nespēju saprast šo cietsirdību un nekad arī nespēšu.
22.09.2015 20:53 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Ja tā turpināsies, bail domāt, kāda būs Eiropa pēc gadiem 20+, ņemot vērā to, ka dzimstība Eiropieši vidū nekad nesasteigs dzimstības ciparu starp musulmaņu tautām.
Valstī, kurā es dzīvojos, musulmaņu ir 30%. Sasniegs 50%, tad sāks savu uzspiest, lai gan jau uzspiež, pieprasot valstīj,veselam musulmaņu rajonam paša galvaspilsētas centrā, neatkarību no valsts un šariāta likumus, lai justos šeit kā mājās. Driz pieprasīs savus likumus visā Eiropā.
22.09.2015 21:02 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Un vispār.. tie, kas te "dirš",atvainojiet, par ekonomiskajiem migrantiem un pašlabuma meklētājiem. Cik dauz latvieši ir tāda iemesla dēļ devušies prom un dzīvo daudz kur tikai no pabalstiem? Nešaubos, ka kādam no briesmīgu komentāru autoriem arī kāds radinieks ir ;)
22.09.2015 21:07 |

Reitings 2784
Krikstiine-

Angliski lasit maaki?

Even if the EU alone were to accept all four million Syrian refugees and 100% of them were Muslims, the percentage of Muslims in the European Union would only rise from about 4% to about 5%. This is not a drastic change and will certainly not make it a Muslim continent. A Muslim minority is neither new nor reason to be afraid. Birth rates in many parts of the Western world are low, so some fear asylum seekers might overtake the native population in a few decades.
Studies have shown that even though birth rates are higher among Muslims in Europe, they drop and adjust as the standard of living and level of education rises. Most Syrian refugees already are educated, the birth rate in Syria before the civil war was not very high, and the population was actually shrinking, not growing.

Ja nemaki paprasi tantei googlei lai iztulko!
22.09.2015 21:08 |

Reitings 2784
Apple_pie neshaubos, ka kaada no komenteetajam un blaaveejam pati seez uz benifitiem vai dzivo council maajaa/dziivoklii kkur uk vai Irijaa. Nopietni zinu tik loooooti daudzas Latvieshus kuri piesakaas
22.09.2015 21:10 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Eiropieši laipni lūgti Latvijā. Cilvēkus mums vajag. Austrālieši, krievi, ukraiņi, islandieši etc, lai tik brauc šurpu. Cilvēks ar citu ticību ir pavisam cita lieta. Ja brauc uz Eiropu, lai velk nost savas burkas. Nav jau žēl, ka cilvēki mūk uz Eiropu. Vai tad par Ukraiņiem kāds nīd? Nē tak. Nīd par musulmaņiem, jo tā ir cita kultūra un cita ticība, ne gluži tā, kura gatava pieņemt kristiešu kultūru.
22.09.2015 21:13 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Dod Dievi'ni otram doti, otram doti, Ne no otra mīļi lūgti, mīļi lūgt!
Si tema ari jau apnikusi, censos maz par to lasit un uzzinat.
Esmu par beglu uznemsanu, bet ir ari skeptiski aspekti momenti pedeja laika jo vairak.
Es uzskatu, ja esi ludzeja, prasitaja loma, tad izturies ar cienu cita valsti, nejau taisi nemierus konkretaja valsti. Un kad redzeju ka ar doto partiku metajas, tiesam skumji palika.
Tie kuri muk no kara, tie tiesi paliek tuvakajos regionos, tie kuri jau solo talak tie ir neligali imigranti, un dodas labakas dzives meklejums. Tiesi ka taja bilde ielikts. Ja begrtu tiesi no kara, patvertos pirmaja valsti bez nemieriem. Bet ta tiesam ir nelegala robezu skersosana.

Patika vakar raidijumam redzetais, ar Streipu kur sarunas. Ka Griekija un Turcija parkapj visus Sengenas zonas noteikumus. Viniem ir jasarga Sengenas robezas, bet tur tak nekas nenotiek, ta jau jeb kurs, ar jebkadiem nolukiem var ieklut.
Un mani parsteidza viena reportaza, ka vina ir tadu passaprotamibu dodas cela, un ta ka viniem ir tiesibas un tikai ta, jau visu dzivi izplanojusi.
Diezvai kaut kas Sirija mainisies, 4 gadu laika klust tik sliktak, vajadzeja jau uzreiz iejaukties. Bet kas tad apgada sos ar municiju? Kam tur Vacija isti piegada ierocus?Tagad Krievija ari iesaistisies cik sapratu.

lidz sim man ir pozitiva pieredze ar musulmaniem, un cik jau no viniem Latvija paliks, nedomaju ka bus problemas. Pilnigi normali cilveki, kuriem ir cita religija un need atseviskus produktus. To ko cilveks nav iepazinis, saskaries no ta baidas. Cilveki dzivo steriotipos, ko televizija redzejusi par musulmaniem ta tik doma, vai jauc ar ekstremistiem. Japaplasina redzesloks.

Latvija to var , es latviesus uzskatu par intelegentiem cilvekiem.

Eiropai vispar naskak jadoma par pecnacejiem, lai neizmirtu, 2 -3 bernini katra gimenei ka norma. ko sakiet ? :D

Bet iespejams jau dalu no viniem aizsutis atpakal, tie kuri tas sirijas pases sapirkusies, un kuri no mierigiem negioniem nak.

Es vispar domaju, visas alstis jabut stingrakai robezkontrolei, ari uz udeniem, bet tur jau kads mafijas pirmsts, kas tur pa lejas dalu ganjau nopelna looti uz so..
22.09.2015 21:14 |

Reitings 2784
Krikstiine- ko Tu iesaki shiem cilvekiem? Palikt un mirt nost? Tik mak muldet bez pamata! Kas Tev kko uzspiez? Kaads licis Tev burku neesaat vai beigt eest cuuku?

Cuuku beigt Tev est vajadzetu tik deel taa, ka Tev savus radiniekus eest nevajag, Jo izklausies cuuciska.
22.09.2015 21:17 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
patīk spriedelējumi par "seklajiem pašlabuma meklētājiem" no latviešiem,kas paši ir melnie vergi Lielbritānijas salās Nudien nav viens un tas pats! :D
22.09.2015 21:20 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Un vispār.. tie, kas te "dirš",atvainojiet, par ekonomiskajiem migrantiem un pašlabuma meklētājiem. Cik dauz latvieši ir tāda iemesla dēļ devušies prom un dzīvo daudz kur tikai no pabalstiem? Nešaubos, ka kādam no briesmīgu komentāru autoriem arī kāds radinieks ir

Ak dies, vecā labā slimo liberālistu tufta - kāpēc tu aizmirsti pieminēt, ka viens no ES mērķiem ir tāds lai dalībvalstu pilsoņi varētu brīvi strādāt citā valstī... Neviena no Āfrikas vai Āzijas valstīm nav ES sastāvā, tāpēc tevis minētie latviešu imigranti nav salīdzināmi ar tiem, kuri patlaban nekaunīgi okupē Eiropu.

Man vēl jautājums slimīgajiem liberālistiem - ja, piemēram, ja jūsu un jūsu tuvinieku dzīvības būtu reāli apdraudētas, vai jūs jau nebūtu priecīgi nokļūt valstī, kura jums piedāvā patvērumu un pats galvenais drošību, bet tā nenotiek, liela daļa no šiem cilvēkiem atsakās nodot savu ID, viņi atsakās palikt nabadzīgākajās ES valstīs un met doto palīdzību zemē. Tiešām jūs esat tik naivi lai ticētu tam, ka tie ir bēgļi nevis ekonomiskie imigranti?
22.09.2015 21:22 |

Reitings 2784
Kalla- izskaidro? Kapec?

Kaa ar Latvieshu viirieti kursh pagajusho gad nogalinaja uk meiteni? Ar ko vinsh labaks? Katraa valstii ir slikti cilveki!!! Musulmanji vai nee!
22.09.2015 21:24 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Ja mēs izstāsimies no ES, mums vispār nebūs nekā.. padomājiet taču... par kādu naudu taisa ceļus? par kādu naudu jauniešiem dažādi projekti, iespējas paplašināt redzesloku, studēt ārzemēs bez lielām problēmām? visi tik bravūrīgi - stāsimies ārā, stāsimies ārā. No ES nāk ĻOTI lieli līdzekļi.

Ja mēs paliksim ES vai arī nebūs stingras pozīcijas attiecībā uz dažādiem jautājumiem, tad mums nebūs ne tikai ceļi, bet arī tāda Latvija un latvieši drīz nebūs. Kas tad, tavuprāt, ir svarīgāk. Tie, kuri domā, ka ar šiem 700 viss beigsies ir ļooooti naivi.

Kalla- izskaidro? Kapec?

Kaa ar Latvieshu viirieti kursh pagajusho gad nogalinaja uk meiteni? Ar ko vinsh labaks? Katraa valstii ir slikti cilveki!!! Musulmanji vai nee!

Tas, ka starp mums ir slimi cilvēki neattaisno to, ka mums ir jāuzņem sveši cilvēki, kuri var apdraudēt cilvēku dzīvības. Starp šiem imigrantiem ir liels skaits neizglītotu un agresīvu tipāžu, to labi parāda noziedzības statistika tajās valstīs kur viņi nokļūst.
22.09.2015 21:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits