Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Cienīt, piemēram, tos bālēliņus, kuri staigā pa ielām ar keponiem galvās, iespīlētās biksēs un pīpē spaisu? Tie būs īstie Latvijas aizstāvji? Vai arī lielie bļāvēji, kuri piketos stāv un ar putām uz lūpām auro "Latvija ir mūsu!", bet tai pat laikā Latvijas labā neko nav izdarījuši?

Nē, protams, tie, kas sabrauks un vazāsies pa ielu turbānos un naktskreklos - tie būs aizstāvji un patrioti. Viņi to tikai vēlas, kā integrēties un mīlēt šo zemi. Protams, protams, tie ir īsts zelts, salīdzinājumā ar latviešiem.
Zini, tiem minētajiem keponu nēsātājiem ātri vien acis atvērtos, ja vajadzētu sargāt savu māti vai māsu no uzbrukuma un viņi ātri vien mainītu savus tikumus.
Par turbāniem gan to nevar teikt. Diez vai viņi sāks sievietes cienīt un citu paražas atzīt.
Domāju, ka liela daļa no tiem, kas vakar piketēja arī ietu un cīnītos par savu zemi - ja viņiem būtu vienalga, tad viņi tupētu mājās un grauztu nagus, nevis ietu paust savu viedokli. Tāpēc jau viņi tur iet bļaut - ka viņiem nav vienalga. Tie, kuriem vienalga, mājās sūkā īkšķi un vispār neceļ ne ausi par to, kas notiek.
23.09.2015 14:44 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ak kungs, es nevienā vietā neminēju, ka visi, kas ieradīsies, būs labāki. Es runāju par to, ka ir smieklīgi teikt, ka tikai latvieši ir savas zemes patrioti un aizstāvji, bet melnādains cilvēks ir bez maz vai stulbs, sakot, ka mīl Latviju un jūtas kā latvietis šajā zemē. Kā jau minēju salīdzinājumā, es to pašu Hosamu Abu Meri uzskatu par daudz lielāku latvieti nekā dažu labu, kurš te dzimis un audzis, bet neciena ne savu valsti, ne valodu, ne tradīcijas.
23.09.2015 14:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Diez vai viņi sāks sievietes cienīt

Cieņa nav atkarīga no nacionalitātes vai reliģijas... drīzāk gan no cilvēka paša..
23.09.2015 15:02 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Cieņa nav atkarīga no nacionalitātes vai reliģijas... drīzāk gan no cilvēka paša..

cilvēku pašu pamatā arī veido nacionalitāte un reliģija :D
23.09.2015 15:07 |

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
cormeum, bet piekritīsi taču, ka islāma kultūras un Rietumu pasaules izpratne par sievietes vietu ģimenē un sabiedrībā atšķiras? Skatījos filmu par imigrantu dzīvi Vācijā, vienā no "sižetiem" ģimene, neviens "apmetņos" nestaigā, visi runā vāciski, bet meita skaidri deklarē: man jāklausa tēvs un brālis. Brālis uz jautājumu, kā reaģētu, ja māsa uzsāktu seksuālas attiecības ar nemusulmani atbildēja, ka nepieciešamības gadījumā varētu pielietot arī fizisku varmācību. Jautāju bez uzbrauciena, bet šis taču ir tuvu standartam, ne?
23.09.2015 15:10 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jaa, jaa peld pari Vidusjurai, iet ar kajam simtiem un tukstosiem kilometru, lai citiem uzspiestu savas tradicijas, ka tad.

Ak naivaa dveseliite. Ne jau visi kas to dara ir begli (tos es nemaz neaiztieku), liela dala ir vienkarsi emigranti kuri izmanto situaciju, par parejiem, kas taja baraa ir, nemaz nerunasim. Neviens jau nesaka, ka vini to dara tiklidz parkapj valsts robezu. Te ir runa par ilgterminu.
Starpcitu, ka tu nosauksi to, ka viniem dod partiku, udeni, bet vini sviez pretii un nenen(pie Ungarijas robezas). Nepateicigie maitas, viss.
23.09.2015 15:10 |

Reitings 11162
Ungāri vienīgie ir malači... Cepuri nost , un tā nebūt nav bagāta valsts , bet dara daudz vairāk kā citi. Prieks , ka no vakardienas viņi var šaut !
23.09.2015 15:13 |

Reitings 19
Reģ: 25.08.2015
lsm ir raksts par pakistānieti Imranu, kur viņš atklāti ar pasaka - ne visi ir slikti, bet ir arī kas nāk lai taisītu nepatikšanas.
A bet žēl to, kuri paliks aiz borta kaut gan mūk attiecīgu iemeslu dēļ, to vietā, kam pierēs ir tikai sava ticība un 'labāka dzīve Eiropā(Vācijā).
23.09.2015 15:17 |

Reitings 7682
wee

ja? kur tada info?

Man jau skiet, ka sita var uzprasities uz lielam nepatiksanam jo kads no augsas saks saut pretii.
23.09.2015 15:17 |

Reitings 16391
Arī Latvijas ietvaros valda atšķirīgi uzskati par sievietes lomu. Zinu vairākas ģimenes, kurās musulmaņu sieviete ieprecas ar citas reliģijas pārstāvi. Visas ģimenes jau nav tik kategoriskas.. :)
Arī Latvijā pieļauju, ka brālim/tēvam varētu nepatikt, ja miesīgā meita iemīlētos, piemēram, melnādainā vīrietī.. :)
23.09.2015 15:21 |

Reitings 7682
Vai neviena nav dzirdejusi par tadu lietu kaa honor killing? Ceru, ka vietejas un vietejie centisis nesamileties iecelotajos. Var nelabi beigties ja gimene ir ar loti specigam tradicijam un ticiibu. Un viniem neko nepadariis.

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Es Tavus vecākus neaiztiku, tāpēc mierīgi vari paturēt pie sevis komentārus par maniem.
Cienīt savus puišus? Nesmīdini! Cienīt, piemēram, tos bālēliņus, kuri staigā pa ielām ar keponiem galvās, iespīlētās biksēs un pīpē spaisu? Tie būs īstie Latvijas aizstāvji? Vai arī lielie bļāvēji, kuri piketos stāv un ar putām uz lūpām auro "Latvija ir mūsu!", bet tai pat laikā Latvijas labā neko nav izdarījuši? Ar savu komentāru un leksiku kādu lieto, pats pie tādiem esi pieskaitāms, tāpēc diskusijā tālāk neiesaistīšos, nav jēga diskutēt ar cilvēku, kura vienīgais arguments pie kura ķerties, ir vecāku noniecināšana. Baigais vecis esi.

Kāda atšķirība kādās biksēs staigā? Tāds stils kā ir pieņemts Eiropā tādās biksēs arī staigā, tas jau nenozīmē, ka cilvēks ir sliktāks, Tuvo Austrumu vīrieši vispār staigā kaut kādās puskleitās. Vienmēr ir sabiedrības slānis, kuri cietīs no kaut kādām atkarībām, it sevišķi tik liberālā vietā kā Eiropa, tas nenozīmē, ka šie cilvēki ir norakstāmi un nav spējīgi aizstāvēt savu zemi.
Zini, kuri nav spējīgi aizstāvēt savu valsti? Tie ir tādi neaptēsti liberālisti kā tu.
Par biksēs mīzējiem - parasti jau cilvēks ņem pieredzi par citiem no sev tuvākajiem, ja vīrieši, kuri ir tevi audzinājuši un ir blakus ir biksēs mīzēji, tad arī visus par tādiem uzskatīsi. No tā var izsecināt, ka tavs tēvs ir biksēs mīzējs un brāļi arī, ja tev tādi ir, bet viņi jau nav vainīgi, viņi tā ir audzināti. ;-)

Tu noniecini cilvēkus, kuri valkā keponus un tos, kuri iet piketā pret imigrantiem un stāsti, ka viņi Latvijas labā neko nav darījuši, bet saki, ka mani izteicieni ir sekli... :-D Es spriežu pēc tavas pieredzes, bet tu par cilvēkiem izsakies pēc savām fantāzijām. (t)

Reitings 11162
http://apollo.tvnet.lv/zinas/ungarija-pienem-jaunu-likumu-atlaus-saut-uz-imigrantiem/705668

lūdzu , ugārijā arī ir kriminālatbildība par nelegālu robežas sķēršošanu , viņi 2 ned. laikā uzcēla pierobežā sienu , bet arī viss šis neaptur mērkaķus !
Bet viņi vismaz kaut ko reāli dara .... pēc fakta viņi izpilda ES līgumu un sargā ES robežu ar visiem spēkiem ...
23.09.2015 15:26 |

Reitings 7682
paldies, palasiisu
23.09.2015 15:28 |

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Bet, cormeum, es taču nejautāju par Latviju, par to man zināms pietiekami. Jautāju par muslimiem, kultūru, ar kuru Tu esi vairāk pazīstama nekā vairums forumiešu (to secinu pēc Taviem komentāriem, nevis kaut kādiem špionēšanas izlūkgājieniem soctīklos). Tieši no šādas "pats tu tāds" attieksmes arī rodas daļa aizspriedumu.

Paldies par to komentāra daļu, kas, kaut daļēji, atbild uz manu jautājumu! :)
23.09.2015 15:28 |

Reitings 11162
ai arī lielie bļāvēji, kuri piketos stāv un ar putām uz lūpām auro "Latvija ir mūsu!", bet tai pat laikā Latvijas labā neko nav izdarījuši?

zini viņi vismaz var savu pakaļu pacelt neviss netā un virtuvē pie tējas tikai runāt !
23.09.2015 15:29 |

Reitings 16391
Protams ir atšķirības, kuras es saskatu starp latviešu vīriešiem un musulmaņiem (manā paziņu lokā)..
Musulmaņu vīrieši, manuprāt, ir uzmanīgāki, vairāk ciena sievietes, materiālā atbalsta sniegšana ir pašsaprotama lieta (nevis izlepušo cacu ekstra). Arī vidējā musulmaņu sieviete, manuprāt, ir saimnieciskāka. Tomēr diezgan daudzas mūsdienās arvien izteiktāk pievēršas karjerai, sevis izglītošanai utt. :)
23.09.2015 15:36 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Protams ir atšķirības, kuras es saskatu starp latviešu vīriešiem un musulmaņiem (manā paziņu lokā)..
Musulmaņu vīrieši, manuprāt, ir uzmanīgāki, vairāk ciena sievietes, materiālā atbalsta sniegšana ir pašsaprotama lieta (nevis izlepušo cacu ekstra). Arī vidējā musulmaņu sieviete, manuprāt, ir saimnieciskāka. Tomēr diezgan daudzas mūsdienās arvien izteiktāk pievēršas karjerai, sevis izglītošanai utt.

Dīvainu, ka tu vēl neesi devusies no sapuvušās Eiropas uz arābu valstīm, kur mīt šie lieliskie cilvēki. (t) Kā tas tā nākas?
23.09.2015 15:43 |

Reitings 16391
Čau, valt! Nav obligāti jāpārceļas, jo lieliskie cilvēki jau nāk uz šejieni! :D
23.09.2015 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits