Es Tavus vecākus neaiztiku, tāpēc mierīgi vari paturēt pie sevis komentārus par maniem.
Cienīt savus puišus? Nesmīdini! Cienīt, piemēram, tos bālēliņus, kuri staigā pa ielām ar keponiem galvās, iespīlētās biksēs un pīpē spaisu? Tie būs īstie Latvijas aizstāvji? Vai arī lielie bļāvēji, kuri piketos stāv un ar putām uz lūpām auro "Latvija ir mūsu!", bet tai pat laikā Latvijas labā neko nav izdarījuši? Ar savu komentāru un leksiku kādu lieto, pats pie tādiem esi pieskaitāms, tāpēc diskusijā tālāk neiesaistīšos, nav jēga diskutēt ar cilvēku, kura vienīgais arguments pie kura ķerties, ir vecāku noniecināšana. Baigais vecis esi.
Kāda atšķirība kādās biksēs staigā? Tāds stils kā ir pieņemts Eiropā tādās biksēs arī staigā, tas jau nenozīmē, ka cilvēks ir sliktāks, Tuvo Austrumu vīrieši vispār staigā kaut kādās puskleitās. Vienmēr ir sabiedrības slānis, kuri cietīs no kaut kādām atkarībām, it sevišķi tik liberālā vietā kā Eiropa, tas nenozīmē, ka šie cilvēki ir norakstāmi un nav spējīgi aizstāvēt savu zemi.
Zini, kuri nav spējīgi aizstāvēt savu valsti? Tie ir tādi neaptēsti liberālisti kā tu.
Par biksēs mīzējiem - parasti jau cilvēks ņem pieredzi par citiem no sev tuvākajiem, ja vīrieši, kuri ir tevi audzinājuši un ir blakus ir biksēs mīzēji, tad arī visus par tādiem uzskatīsi. No tā var izsecināt, ka tavs tēvs ir biksēs mīzējs un brāļi arī, ja tev tādi ir, bet viņi jau nav vainīgi, viņi tā ir audzināti. ;-)
Tu noniecini cilvēkus, kuri valkā keponus un tos, kuri iet piketā pret imigrantiem un stāsti, ka viņi Latvijas labā neko nav darījuši, bet saki, ka mani izteicieni ir sekli... :-D Es spriežu pēc tavas pieredzes, bet tu par cilvēkiem izsakies pēc savām fantāzijām. (t)