Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
valts:

https://www.youtube.com/watch?v=yvTg9wfzDFo

Stokholmā jau notika gay pride vienā no vietējiem rajoniem, kur daudz iedzīvotāju ir musulmaņi. Zini, kas notika? Vieni gay pride aktīvisti sāka lamāt otrus gay pride aktīvistus....zini, kas bija par iemeslu? :) Lūk šis gājiens ir provokācija musulmaņiem....bet par to, ka tā var būt provokācija pārējiem iedzīvotājiem, kuri šiem uzskatiem nepiekrīt...par to gan nebija ne vārda. Citiem vārdiem sakot, gay pride tiek rīkots Stokholmā, lai cīnītos pret homofobiju, bet nemēģini ar tādiem pašiem argumentiem sarīkot gay pride musulmaņu rajonos, tad būsi rasists, islamofobs utt.

Kā tev patīk varavikšnu loģika? :-D
23.09.2015 13:25 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Par to jau ir runa, liberālisti ielaiž tumsoņas, kuri nebūs liberāli un nepieņems mūsu demokrātiskās vērtības. :-D
23.09.2015 13:33 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Valt, bet tev jau nav to demokrātisko vērtību! :-D:-D
23.09.2015 13:37 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Pēc tavas loģikas sanāk, ka ja viena vieta ir piemēslota, tad jāturpina to piemēslot nevis jāsakopj. Interesanta pieeja un beidz runāt par kaut kādiem 700, šī krīze turpināsies un 700 būs nieks uz kopējo skaitu ko mums nāksies uzņemt laika gaitā.

nevajag piemērot man viedokli, ko neesmu paudusi. Un es neesmu stulba - protams, ka skaitlis būs lielāks par 700, kad šie sāks vairoties un vilkt uz šejieni savas ģimenes, es vienkārši nedomāju, ka Latvija būs tā vieta, kur viņi reāli apmetīsies uz dzīvi un integrēsies, tas ir pagaidu variants.

Es tiešām neredzu arī nekādus reālus piedāvājumus, kā to visu situāciju atrisināt. Nu, viņi ir JĀLAIŽ iekša Eiropā, ja mēs negribam, lai viņi ienāk ar varu - nekādas sienas un žogi te nelīdzēs taču pret tādu masu, vajag racionāli padomāt nedaudz un radīt tiem bēgļiem tādus apstākļus, lai viņi paši negribētu palikt. Ir taču dažādi veidi, kā šiem likt atskaitīties, atzīmēties, nepiešķirt tādus pasbalstu - agri vai vēlu paši notīsies un kļūs par citu valstu problēmu. Es domāju, ka sākotnēji lietderīgāk būtu uzņemt sievietes un bērnus, līdz tam gan, šķiet, neviens nav aizdomājies.

Bet tas viss tā šauri domājot, palūkojoties uz šo visu vēsturiskā kontekstā, es domāju, ka no musulmaņu invāzijas Eiropā mēs neizspruksim, tas ir skaidrs - mūsu ir pārāk maz, tas jau pirmkārt.
23.09.2015 13:40 |

Reitings 85
Pārsliņa
Nu, viņi ir JĀLAIŽ iekša Eiropā, ja mēs negribam, lai viņi ienāk ar varu - nekādas sienas un žogi te nelīdzēs taču pret tādu masu, vajag racionāli padomāt nedaudz un radīt tiem bēgļiem tādus apstākļus, lai viņi paši negribētu palikt.

Da labi, Eiropa nevar nosargāt robežās? Lai Nato dežūrē un sargā robežas, ko šī "masa" darīs? Metīs uz tankiem, lidmašīnām utt. ar akmeņiem?

Bet tas viss tā šauri domājot, palūkojoties uz šo visu vēsturiskā kontekstā, es domāju, ka no musulmaņu invāzijas Eiropā mēs neizspruksim, tas ir skaidrs - mūsu ir pārāk maz, tas jau pirmkārt.

Vēsturiski nosargāja pret Osmaņiem/Ottomaņiem invāziju vairāku gadsimtu garumā un atguva Moru/Mauru iekarotās teritorijas Eiropas dienvidos. Protams eiropieši toreiz nebija "mīkstie" un respektēja savu valsti/kultūru, tākā šoreiz varbūt Tev būs taisnība. Mūsdienās eiropieši vairāk uztraucās, ka tik kādu neaizvaino un kaut ko netā nepasaka.
23.09.2015 13:51 |

Reitings 270
Valt, bet tev jau nav to demokrātisko vērtību!

Tu mani kaitini. (e) :-D:-D:-D

23.09.2015 13:52 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
jau kādu laiku atpakaļ šeit izteicos, ka man smiekli nāk par melno kurš sit sev pie krūtīm un uzskata , ka ir latvietis ....

Ak kungs, jo tālāk, jo trakāk. Hosams Abu Meri ir izteicies, ka par spīti tam, ka ir arābs un nav dzimis, audzis Latvijā, būtu Latvijas dēļ gatavs mirt. Toties Latvijas ielās ir daaaudz latviešu, kuri šeit dzimuši un auguši, bet gadījumā ja sāktos karš, pirmie aizskrietu prom no šejienes. Es vispār nespēju saprast kāds, sasodīts, sakars tam, kur cilvēks dzimis vai audzis, ja mīl valsti, kur atrodas šobrīd! Tad jau labi - deportēsim gan šo lielisko ārstu, gan vēl visus citus, kuriem ir nepareizā ādas krāsa, tautība un ticība, un dzīvosim tikai starp latvju bālēliņiem, kuri kara draudu dēļ pirmie pieslapinās bikses.
23.09.2015 13:55 |

Reitings 270
Ak kungs, jo tālāk, jo trakāk. Hosams Abu Meri ir izteicies, ka par spīti tam, ka ir arābs un nav dzimis, audzis Latvijā, būtu Latvijas dēļ gatavs mirt. Toties Latvijas ielās ir daaaudz latviešu, kuri šeit dzimuši un auguši, bet gadījumā ja sāktos karš, pirmie aizskrietu prom no šejienes. Es vispār nespēju saprast kāds, sasodīts, sakars tam, kur cilvēks dzimis vai audzis, ja mīl valsti, kur atrodas šobrīd! Tad jau labi - deportēsim gan šo lielisko ārstu, gan vēl visus citus, kuriem ir nepareizā ādas krāsa, tautība un ticība, un dzīvosim tikai starp latvju bālēliņiem, kuri kara draudu dēļ pirmie pieslapinās bikses.

Tas, kurš pirmais pieslapinās bikses varētu būt tavs tēvs. ;-) Tādu meitu izaudzinājusi, kura neciena savus puišus, tad jau laikam būs biksēs slapinātājs. :-)
23.09.2015 13:57 |

Reitings 965
Da labi, Eiropa nevar nosargāt robežās? Lai Nato dežūrē un sargā robežas, ko šī "masa" darīs? Metīs uz tankiem, lidmašīnām utt. ar akmeņiem?

Jā, ar akmeņiem, noteikti. :D Taču nesmīdini, tajā pašā Sīrijā katram otrajam desmitgadniekam jau ir savs mini-arsenāls. :D
23.09.2015 13:58 |

Reitings 965
Un arī - kad bēgļi sāk lauzties pāri tām robežām ar varu un Eiropieši sāks nākt viņiem virsū ar tankiem un lidmašīnām, kā jums liekas, cik ilgi būs jāgaida karš? :D Tā jau ir sen zaudēta cīņa, dārgie draugi. Es tiešām nezinu, kāds būtu risinājums, bet saprotu, ka noslēgt robežas ar tankiem un lidmašīnām noteikti nav tas, kas šajā situācijā palīdzēs. Padoties arī it kā nav risinājums. Tad kur ir tas risinājums? Pasaule ir viena, mēs nedzīvojam uz citas planētas. Tas, kas tur notiek, jebkurā gadījumā ietekmēs mūs.
23.09.2015 14:05 |

Reitings 85
Jā, ar akmeņiem, noteikti. Taču nesmīdini, tajā pašā Sīrijā katram otrajam desmitgadniekam jau ir savs mini-arsenāls.

Tu saproti, par ko Tu runā? Tas arsenāls ir bijis nebijis priekš Nato mērogiem. Viņiem pat lidmašīnu tur nav! :)))

Nato pat nevajag cilvēkus iesastīt, pietiek vadīt bezpilotu lidmašīnas no ofisa krēsla izmantojot pulti....

Ir tāds teiciens:

"He who controls the skies controls the war."

Tāpēc bieži virs konflikta zonām trešās puses nosaka saucamās "no-fly" zonas.
23.09.2015 14:14 |

Reitings 965
Viņiem pat lidmašīnu tur nav!

Nu, nu, sorry, bet to, kas viņiem tur ir un ko viņi tur var dabūt, zina tikai viņi. Bez tam jautājums ir, vai tas karš pret musulmaņiem kādam ir vajadzīgs šobrīd?
23.09.2015 14:17 |

Reitings 85
Pārsliņa, pasaki man, kurš karos ar Nato. Nosauc lūdzu vienu valsti, reģionu, kurš būtu pat spējigs uz ko tādu. Krievija un Ķīna ir vienīgās valstis, kuras vispār par ko tādu varētu fantazēt. Nesmīdini lūdzu. :) (l)
23.09.2015 14:18 |

Reitings 85
Pārsliņa - robežas sargāšana, nav karš. Robežas sargāšana ir robežas sargāšana. Robežas sargā arī bagātās arābu valstis, viņiem ir 0 uzņemto bēgļu. Robežas sargā ar D-Koreja, Austrālija, Japāna un citas valstis ar augstu dzīves līmeni. Bišķi nepārspīlē?
23.09.2015 14:20 |

Reitings 965
Pārsliņa, pasaki man, kurš karos ar Nato. Nosauc lūdzu vienu valsti, reģionu, kurš būtu pat spējigs uz ko tādu

Dārgais cilvēk, tā nav viena valsts. :D Tie ir izmisuši, izbesījušies vesela kontinenta, pat pusotra, iedzīvotāji ar sašķobītām vērtībām un izpratni par taisnīgumu. Nevajag viņus novērtēt par zemu, neesam mēs pārākā rase. :D
23.09.2015 14:21 |

Reitings 965
Pārsliņa - robežas sargāšana, nav karš.

Šobrīd vēl nav, jā. :)

Katrā ziņa, pati sev esmu apsolījusies šādās diskusijās neiesaistīties. Ir lietas, uz kurām es vienkārsi raugos savādāk nekā liela daļa sabiedrības. Diemžēl nereti man ir izrādījusies taisnība. Es ĻOTI CERU, ka šoreiz es kapitāli kļūdos.
23.09.2015 14:23 |

Reitings 85
Pārsliņa:

Jāsāk laikam man baidīties, nato kaput, ieņems mūs ar primitīviem paņēmieniem! :)

https://www.youtube.com/watch?v=46JZmOKuPcs
23.09.2015 14:26 |

Reitings 965
Jāsāk laikam man baidīties

No kā un kāpēc? :D Vienkārši jādzīvo uz priekšu.
23.09.2015 14:33 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Tas, kurš pirmais pieslapinās bikses varētu būt tavs tēvs. Tādu meitu izaudzinājusi, kura neciena savus puišus, tad jau laikam būs biksēs slapinātājs.

Es Tavus vecākus neaiztiku, tāpēc mierīgi vari paturēt pie sevis komentārus par maniem.
Cienīt savus puišus? Nesmīdini! Cienīt, piemēram, tos bālēliņus, kuri staigā pa ielām ar keponiem galvās, iespīlētās biksēs un pīpē spaisu? Tie būs īstie Latvijas aizstāvji? Vai arī lielie bļāvēji, kuri piketos stāv un ar putām uz lūpām auro "Latvija ir mūsu!", bet tai pat laikā Latvijas labā neko nav izdarījuši? Ar savu komentāru un leksiku kādu lieto, pats pie tādiem esi pieskaitāms, tāpēc diskusijā tālāk neiesaistīšos, nav jēga diskutēt ar cilvēku, kura vienīgais arguments pie kura ķerties, ir vecāku noniecināšana. Baigais vecis esi.
23.09.2015 14:34 |

Reitings 85
No kā un kāpēc? Vienkārši jādzīvo uz priekšu.

Nu kā no kā un kāpēc, pati tak teici....:)

Katrā ziņa, pati sev esmu apsolījusies šādās diskusijās neiesaistīties

Es arī esmu sev to apsolījis, bet nekādi nesanāk.... :( Jāpaņem pauze, šie temati aizņem pārāk daudz brīvā laika, cik cilvēku, tik viedokļu... Cerēsim uz to labāko! Mēs tāpat varam tikai diskutēt, vienīgais veids, kā varam kautko ietekmēt ir vēlēšanas. (l)
23.09.2015 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits