Pēc tavas loģikas sanāk, ka ja viena vieta ir piemēslota, tad jāturpina to piemēslot nevis jāsakopj. Interesanta pieeja un beidz runāt par kaut kādiem 700, šī krīze turpināsies un 700 būs nieks uz kopējo skaitu ko mums nāksies uzņemt laika gaitā.
nevajag piemērot man viedokli, ko neesmu paudusi. Un es neesmu stulba - protams, ka skaitlis būs lielāks par 700, kad šie sāks vairoties un vilkt uz šejieni savas ģimenes, es vienkārši nedomāju, ka Latvija būs tā vieta, kur viņi reāli apmetīsies uz dzīvi un integrēsies, tas ir pagaidu variants.
Es tiešām neredzu arī nekādus reālus piedāvājumus, kā to visu situāciju atrisināt. Nu, viņi ir JĀLAIŽ iekša Eiropā, ja mēs negribam, lai viņi ienāk ar varu - nekādas sienas un žogi te nelīdzēs taču pret tādu masu, vajag racionāli padomāt nedaudz un radīt tiem bēgļiem tādus apstākļus, lai viņi paši negribētu palikt. Ir taču dažādi veidi, kā šiem likt atskaitīties, atzīmēties, nepiešķirt tādus pasbalstu - agri vai vēlu paši notīsies un kļūs par citu valstu problēmu. Es domāju, ka sākotnēji lietderīgāk būtu uzņemt sievietes un bērnus, līdz tam gan, šķiet, neviens nav aizdomājies.
Bet tas viss tā šauri domājot, palūkojoties uz šo visu vēsturiskā kontekstā, es domāju, ka no musulmaņu invāzijas Eiropā mēs neizspruksim, tas ir skaidrs - mūsu ir pārāk maz, tas jau pirmkārt.