Uz skolu vispār nevajadzētu iet dekoltē un īsos brunčos,
wee, Aminatu ari sutit atpakal uz Afriku vai kaa?
Vinai tevs toties ir dzimis un audzis pilnigi cita kulturvide. Varbut tad to deportesim?
Varbut tad to deportesim?
tiem bēgļiem vismaz ir kāda izglītība - nedomāju gan ... neviens te neemigrēs un nestrādās par ārstu, vai nestudēs doktorantūrā ...
Sorry, bet nu norvēģijas policija noteikti neko tamlīdzīgu nesaka Pie mums patlaban visa sabiedrība ir mobilizējusies, lai varētu palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēku. Gan tiem, kas ir bēgļu nometnēs Sīrijas kaimiņvalstīs, kur cilvēkiem trūkst ēdiens, dzeramais ūdens un medikamenti, gan tiem, kas gaida rindā uz mītnes valstīm Eiropā un tiem, kas jau ir Norvēģijā. Šī ir lielākā bēgļu krīze kopš 2.PK, tikai diemžēl mazie latvieši uzskata, ka viņiem nav nekāda pienākuma un solidaritātes ar pārējo pasauli, lai satīrītu šmuci par kuru Rietumu valstis lielā mērā ir atbildīgas.
Wee, viņi jau vairākus gadus ir kopā, viņiem ir 8 mēnešus veca, burvīga meitenīte. Protams, viņam ir savas tradīcijas, viņa arī ir pārgajusi viņa ticībā, ir lietas, kas ir viņas pienākumos, bet tas viss nav nekas, ja ir mīlestība.
Protams, daudz ko nozīmē arī tas, ka viņš patsi r nācis no izglītotas ģimenes, un viņš mācās/strādā UK.
Norvēģiem ir konkrēti zb tie bēgļi,
Zviedrijā pirmo reizi vēsturē, #1 partija ir patriotau Zviedru Demokrāti, kuriem 12 gadu laikā atbalsts ir pieaudzis 10x reizes un 4 gadu laikā trīškāršojies. Francijā, Dānijā, Nīderlandē un virknē citu Eiropas valstu ir līdzīgi rezultāti Zviedrijas piemēram. Francijā, piemēram, Marija LePēna ir favorīte 2017. gada prezidenta vēlēšanām. Eiropa pamazām mostās.
Pati esmu toleranta. Man netraucē ne dzērāji, ne homoseksuāļi, ne musulmaņi. Latvieši, krievi un pārējie kadri arī sirgst ar tām pašām "kaitēm" - zādzības, izvarošanas, vardarbīgas slepkavības, tā kā es neuzskatu, ka 700 bēgļi šeit izlaupīs visu, kas izlaupāms, un izvaros visas latviešu sievietes. Man augstskolā ir daudz tumšāku cilvēku un diez ko laimīgi viņi šeit neizskatās. Ar šitik "tolerantu" sabiedrību, kāda ir mūsu, mums nav jāsatraucas par to, ka bēgļi te vēlēsies "iekārtoties", es domāju.
Tas nozīmē, ka liberālisti ar nolaistām biksēm un varavīkšņu karogu
Mani vairāk interesē, ko darīs, kad sadursies divas ideoloģijas Islams un geju tiesības. Ok, baznīcu viņi nodēmonizēja un tagad pat baznīcās precās geji, vai tas būs pieņemams arī musulmaņiem un kādreiz mošējās gejus salaulās imams? Nu nez nez. Redzēs, kuras grupas tiesībām tad viņi aizstāvēs un vai homofobs būs apzīmējums tikai baltajiem un kristiešiem.