Kaban
Es respektēju čaļus , kuri piedomā pie sava auguma un svara, kuri iet uz svaru zāli , un panāk vēlamo efektu.. Personīgi es esmu bijis pārāk slinks un neizlēmīgs ko tieši vēlos.. Jo vienu laiku nodarbojos ar futbolu, tad ar maratonu, tad atkal futbolu.. Vidējais svars tajā laikā man grozījās no 78-84.. Tajā svarā es jutos fiziski vislabāk..
Uznāk posms, kad es vēlos audzēt masu, un iegūt labāku augumu. Un arī staigāju uz svaru zāli, ēdu pareizi, piedomāju pie visa..
Šobrīd esmu 185- 92.. Jūtos mazliet lēnīgs, bet ir ok.
Arī tas, ka pēdējā laikā esmu slinks :P bet zinu, drīz atkal nāks iedvesma, lai nenolaistos galīgi sliktā formā ...
Varbūt atkal gribēsies uzspēlēt futbolu, amatieru līmenī, un atkal tiks mests nost svars ..
Visi nevar tikai domāt par vienu, par kačalku, un pareizu ēdienu..
Par tiem sīkajiem skaliem... Daudzi no viņiem tiešām cenšas, un ņem vērā visus padomus no tādiem cilvēkiem kā Tu .. Bet rezultāti nāk ļoti, ļoti lēnām. Es labāk šādiem čaļiem iesaku atrast savu lauciņu, ja patīk sports, un darboties ar ko citu, nevis svaru celšanu. Citam nav lemts augums ar masveidīgiem muskuļiem..
Bet tas nenozīmē, ka viņiem nav lemts būt normāliem , un veselīgiem cilvēkiem..
Sīkie cilvēki parasti dzīvo ilgāk, par tiem pareizajiem atlētiem, ar lielo muskuļu masu..
Resursu prasa gan šāda auguma izveide, gan noturēšana.. Un augstā līmenī tas bojā veselību, pārslogo sirdi utt..
Visam ir sekas. ;)
Tāpēc skalus nav jādzen zem štangas, tas ir nepareizi.. Par smagsvaru piedzimst, nevis uztrenējas vai uzēdās.. Katram savs ;)