Teiksim, raksta sūdzību iestādei kā fiziska persona un parakstās vārds, uzvārds, jurists.
Labam juristam ir svarīga reputācija, tādēļ labs krimināllietu advokāts strādās savā jomā un spodrinās savu tēlu tur, nevis ies visām pudelēm par korķi
Vārdotāja @ 28.07.2025 23:58Veca diskusija, bet nesen kā viena Praija Elīna biedēja savu ex vīru ar ahujenno advokāti- Margaritu Selgu! Esot tāda vecene ar pautiem, ka vāks. Runā, ka saviem klientiem ir izdarījusi “pakalpojumu”- kam tur aizgādniecība pārtraukta, kam tur liegums tuvoties? un tik vulgāra esot. Tāds tādu atrod?
? wuahahahaha
izlasi diskusijas no gala😁 apsēstā Tu!Kaaaarena @ 29.07.2025 00:12
Es uzmetu acis tai tēmai par to sievieti Praju. Tu un vēl kāda viena sieviete (bet varbūt esat viena un tā pati persona) esat apsēstas ar to Praju. Cerams, ka tas aprobežojas tikai ar forumu, bet, ja apsēstība ir arī dzīvē, tur būtu normāli piesaistīt juristu. Neviens bez jums nerunā par to Praju, visiem ir vienalga par viņu, neviens tādu nepazīst. Tu mēģini visur iepīt nepazīstamu personu, par kuru stāsti sliktas lietas, kas var būt, var nebūt patiesas, jo paļauties uz anonīmajiem profiliem, kas acīmredzami ir apsēsti, nevar. Pat ja tā Praja dara sliktas lietas, risinat savas problēmas privāti. Tur ir acīmredzami privātas nesaskaņas (vai varbūt nesaskaņas vispār ir tikai tavā galvā), jo tā sieviete ne ar ko neizceļas un neviens jūsu stāstu, par ko cepies, nezin.
Scandinavian @ 22.09.2015 09:40Kāpēc cilvēkiem ir tendence iebaidīt ar juristu?
Visi šitie tekstiņi: Man jurists teica, Es ar juristu atnākšu kopsakarā ar domu Jūs man tūlīt dabūsiet.
Jurists pieaugušajiem ir tā kā bubulis maziem bērniem?
tikai no pieredzes varu teikt, ka teksts: es atnākšu ar juristu, var lielākoties beigties slikti- var “uzvilkt” otru pusi, līdz ar ko- var pieņemt nelabvēlīgu lēmumu.patroneses @ 29.07.2025 08:30
Netaisās neko iebaidīt. Vienkārši saka ka atnāks ar juristu.
Patiesībā ar juristu atnākt vienmēr ir vērts. Pat ne tikai jurists. Jebkurš gudrs cilvēks no malas var dot kādu ieguldījumu. It īpaši ja ir kādā jomā speciālists.
Tā lietotu auto labāk pirkt ar kādu kas no malas un kaut cik ir braucis vai pat remontējis.