Problēmas ar epilāciju

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Jau kādu laiku lietoju epilatoru, taču diemžēl tas nesniedz vēlamos rezultātus:

1. kājas nav pilnīgi gludas pat tikko pēc epilācijas un jau nākamajā dienā ir diezgan daudz matiņi jau izlīduši atkal,
2. ir sarkanas pumpiņas uz kājām,
3. un, protams, ieauguši matiņi.

Vai varētu būt, ka man ir slikts epilators, kas neizrauj kārtīgi matiņus? Un kā jūs veicat epilāciju, kādus līdzekļus izmantojat pirms/pēc?

Pati pēc epilācijas lietoju šo

Kā arī skrubējos starp epilācijas reizēm un katru vakaru smērēju krēmu virsū.
22.09.2015 09:32 |

Reitings 216
Reģ: 05.03.2015
Man arī ir tas pats epilators un vispār neredzu nekādu efektu. Es vienai vietai varu braukt pāri vairākas reizes,bet matiņi kā ir,tā ir.
22.09.2015 10:30 |

Reitings 287
Reģ: 03.01.2013
Pret sarkanajām pumpiņām iesaku šo. Pat vīrs pēc skūšanās lieto, pumpiņu tik pat kā nav.
22.09.2015 10:42 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Manuprāt, tas ir ļoti individuāli - cik daudz, ātri ataug. Man arī reizi nedēļā prasās un diemžēl arī ieaug. Par krēmiem runājot - tie arī var veicināt ataugšanu.
22.09.2015 10:43 |

Reitings 177
Reģ: 29.01.2009
Nekad neesmu epilējusi ar 20 pincešu galviņu, bet pieļauju, ka tur arī varētu būt vaina. Man ir ar 40 pincetēm - līdz ar to mazāk piegājieni jāveic vienai zonai.
Pēc epilācijas uzziežu parasto mitrinošo krēmu. Ieaugušie matiņi ir tādi, ka mierīgi ar skrubi vai pinceti var dabūt laukā.
Es arī kaut kur reizi nedēļā, reizi divās. Man vispār mati ātri aug, bet dažreiz pat varu novilkt divas nedēļas.
Skrubis vienreiz nedēļā, ja atceros, tad divas. Ikdienā smērēju to pašu mitrinošo krēmu vai līdzekli pret matiņu ieaugšanu. Gadās, protams, ka no sākuma apģērbjos un tad tikai atceros, tad neko nesmērēju.
22.09.2015 11:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits