un nevajag baidīties no nekā. nevajag ietekmēties no apkārtējās pasaules tik ļoti... kamēr nespārda kāds ar kājām.. tikmēr viss ir kārtībā.. kamēr ir spējas strādāt, redzēt, elpot, dzīvot.. tikmēr viss ir labi..
Un jātiecās uz to , lai būtu vēl labāk..
Un ir jābūt gatavam tam, ka kādu brīdi pienāks tas moments, kad ir smagā dirsā .. kad ir ļoti sūdīgi, un nav gaismas tuneļa galā , ir pilnīgs bezcers.. Tam jābūt gatavam ;)
Ne visi to piedzīvo.. bet daži piedzīvo.. Un es jūtos laimīgs, ka biju nonācis šādā situācijā . un tiku ārā.
Es neesmu auns, idiots vai tamlīdzīgi. un sakarīgiem cilvēkiem , bieži vien gadās smagas bedres :P
un pēcāk ir foršāk dzīvot..
ir cilvēki, kuri nav izjutuši šādas problēmas, kuru dzīve ir tiešām patīkama, bez smagām depresijām. utt. Bet viņiem ir daudz kas pazaudēts līdz ar to.. viņi nezin to, kā ir, kad ir pilnīgā pakaļā.. viņiem jau zobu sāpes ir traģēdija, jau nesamaksāts rēķins, un atgādinājums pastkastē ka jāsamaksā ir traģēdija.. traģēdija viņiem ir , ja kāds iesit pa seju, traģēdija ir, ja nesmuks ģīmis no rīta, vai pumpa ne tur kur vajadzīgs! Viņi ir vāji .. Un viņiem Dievs, vai sazin vēl kāds debesu varonis nepiespēlēs tādu iespēju, nokļūt reālā dirsā .. jo viņi to neizturēs! Viņi sajuks prāta, vai padarīs sev galu..
hmmmm.... daži tā arī izdara :'-(:'-(
Diemžēl ..
:D :D
Katrs lai dara kā grib. Bet izkļūt no bedres ārā, tas ir ko vērts :-P
Vai ar striķi ap kaklu , vai normāli dzīvojot, drātējot meitenes, baudot dzīvi. tas katra paša ziņā 8-)8-)8-)
Un manuprāt.. paradīze ir iespējama tepat, uz zemes.. un bez grādīgā, vai narkotikām..
Tepat ir Ēdenes dārzs!!! Te ir tādas lietas, kuras paradīzē ies secen..! 8-)8-)
Tur nevarēs drātēt , tur nevarēs iet spiningot, vai medīt meža zvērus, braukt ar auto, kauties.. dzert alu.. es domāju tur tas būs liegts !