Latviešu meiteņu seksualitāte.

Reitings 75
Reģ: 14.09.2015
Labvakar...

Man pārdomas...

Man ir apnicis klausīties, kā sievietes sevi slavē par to, kādas viņas ir kaķenes, lauvenes gultā, ar kādiem nadziņiem utt..
Nolāpīts, lielākā daļa nav tik seksuālas, lai pilnībā apmierinātu vīrieša vēlmes! Esmu bieži vīlies sievietēs, tieši seksuālajā ziņā. Daudzas vienkārši neizprot, kas ir labs sekss.. Bet iedomājās sevi kā kamasutras.

Tad nu lūk! Dzīve man piespēlējusi attiecības, ar kādu 19 gadīgu meiteni. Kuru es pirmo reizi atļaušos saukt par Sievieti ar lielo burtu.

Jau pirmajā randiņā es saņēmu squirtu sejā, pilnu muti (l)(l) Kad drāzu viņas dupsi ar 3 pirkstiem, un laizīju vāverīti... Pēcāk, vēl 2x viņa beidza ar squirt, vienu reizi kad ņemu viņu no muguras , otro reizi , kad iespraudu dupšukā stingri, līdz galam , un ar 4 pirkstiem ieslidināju viņas vāverītē, tad viss tur pludoja #!#(l)(l) Sekss kā tāds, mežonīgs..
mugura vienos skrāpējumos.. pat kakls, krūtis .. kodumu pēdas..
Viņai sarkana, nobrāzta vāverīte.. sarkans dupsis, zilumi visur.. kodumi utt..
Beidzot ir meitene, kura ir kaķene, kura izprot, kas tad īsti ir labs sekss.

Pašlaik kopā esam kādas 3 nedēļas, sāku atkal iemīlēties, bet tas nav būtiski, būtiski ir tas, ka šī ir viena no retajām, kura prot sniegt vīrietim baudu.. Nevis tikai saka ka prot!

Bet kur jūs bijāt agrāk!?? Nolādēts.. Atceroties visas pliekanās reizes, kad pārgulēju, man tiešām rodas sajūta, ka tikai 1% meiteņu Latvijā, prot snieg vīrietim baudu.. Kuras ir seksuāli varošas un spējīgas..

Atceros laiku, kad tikos ar 2 maķedoniešu meitenēm! Tā bija cita pasaule, cita līmeņa sekss. Likās, ka Latvijā tas ir neiespējami.. kaut 1 nakts sakars, bet tad kvalitatīvs...
Tad es pārgāju uz krievvalodīgajām, ok , būsim precīzi, Krievu tautības meitenēm..
Latvietes nekad nelikās tik seksuālas..

Nu bet beidzot esmu atradis..

Tā ka labi apdomājiet, to kādas esat, un kā iepriecināt partneri.. Nevis dzīvot ilūzijās! ka sekss ir tikai mīlēšanās zem palagiem . :-P:-P:-P
18.09.2015 01:53 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
nekur nepieminu to, ka esmu skaists, vai super hot vecis
Vispār jau mans komentārs bija atbilde uz Tevis rakstīto, ka ar savām bildēm būsi visas apšķebinājis. Tāpēc uzrakstīju novērtējumu no malas, ka nekas tajās bildēs tāds, kas piesaistītu īpašu uzmanību, nav.

Lab's ir, nav man vairs laika šim.
20.09.2015 13:03 |

Reitings 75
Ir gan! un kā vēl ir..
Bet tu, sīkā padauza , to pat nespēj atdzīt ! :-D:-D:-D8-)8-)

Tu pie manis tikai tukši piekasies, un noniecini visu :D

Ir cilvēki, kuri pat Dievu noniecina.. :-D:-D8-)8-)8-)

Domā viņam tas rūp, viņš pasauc uz augšu, un noliek pie vietas tādas drazas
20.09.2015 13:10 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es laikam būšu palaidusi kaut ko garām. Tas tagad skaitās arguments - parādīt peni? Es zinu, ka lielie pērtiķveidīgie izrāda eriģētas ģenitālijas un dibenus, lai demonstrētu savu statusu, bet nekad nebiju redzējusi cilvēkveidīgos tā dārām. Cosmo - katru dienu kaut kas jauns! :-D:-D:-D
20.09.2015 13:32 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
:-D:-D:-D
20.09.2015 13:37 |

Reitings 75
SAVA VEIDA ARGUMENTS TAS NOTEIKTI IR !

Varbūt ne sliktāks , kā diskutēt ar vistām !
20.09.2015 13:40 |

Reitings 5533
"Diskutēt ar vistām" vispār nav arguments, tā ir aktivitāte. Turklāt brīvprātīga.
20.09.2015 13:44 |

Reitings 75
kā jau iepriekš rakstīju, šis forums man ir izklaide..

Es strīdus nemeklēju, to darāt jūs! (e)(e)

Es atnāku mierīgi parunāties, parakstīt.. Man ir lietderīgi rakstīt.. gan pacensties izteikties rakstiskā veidā , utt.. gan ko palasīt.

bet jūs , dārgās cosmo lasītājas, jūs mani provocējat, lamājat, noniecināt kā cilvēku utt. Un tad brīnās, ka es atbildu ar kādu asāku vārdu, vai ko citu.. palasi diskusiju.. Es to vien darīju, kā pieturējos pie iesāktās tēmas, rakstīju par seksu, par to kas bijis , kā bijis... tā ir normāla diskusija, pat monologs brīžiem.. līdz parādījās , 'ķundzītes'' ar savu neadekvāto kritiku, ar apvainojumiem.. ar cilvēku vērtēšanu.. redz manas draudzenes ir maukas, es esmu idiots utt.
bet es tam gluži nepiekrītu..
un iznākumā es esmu sliktais cilvēks.. un to joprojām jūs cenšaties pierādīt! (e)(e)(e)

jūs mani vēlaties pataisīt par idiotu un muļķi, lai ko es arī nerakstītu!

tāpēc es jūs mierīgi varu provocēt tālāk, un dot kādu iemeslu.. publicējot tās bildes. .

tad tagad jums vismaz ir iemesls man aizrādīt.. bet pat to jūs neprotat korektā veidā izdarīt!

nolādēts..
20.09.2015 13:52 |

Reitings 5533
Zini, ir tāds termins kā "negatīvā uzmanība". Cilvēki, kuriem trūkst uzmanības no apkārtējiem un kuri ir sapratuši, ka esot labi un jauki vajadzīgo uzmanības daudzumu neiegūst, nereti izvēlas pretēju taktiku - šokēt, būt rupji un provocēt, jo tad viņi var panākt reakciju. Viņiem ir emocionāli nepieciešams, lai viņus rātu un viņiem veltītu emocijas un uzmanību, jo tā ir vienīgā lieta, kas viņiem apstiprina viņu pašu nozīmīgumu un to, ka vismaz kāds viņus redz.
Šis ir tāds skumjšs uzvedības "musturs", kas lielākoties raksturīgs pusaudžiem, kas nav saņēmuši gana uzmanības no vecākiem. To ir iespējams laicīgi rīkojoties pavērst par labu, tāpat daudzos gadījumos indivīds garīgi nobriest un ar pašrefleksijas palīdzību atbrīvojas no šiem mazvērtības kompleksiem un apgūst pozitīvas un produktīvas tehnikas kā iegūt uzmanību un stiprināt pieķeršanos. Diemžēl ir gadījumi, kad šis infantilais modelis paliek, jo ir salīdzinoši vienkārši realizējams, īpaši anonīmā vidē. Tas vispār šeit ir raksturīgi - tu, Erdogans, arī Sikernieks un vēl daži. Tāpēc jau jūs te tā velk. Derīgāk gan būtu palasīt un aizstaigāt pie psihoterapeita ;-)
20.09.2015 14:05 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Tādam kā tev internetā nav ko darīt. Nervi netur.
20.09.2015 14:06 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Eej uz gribugribu.lv un tamlīdzīgajiem
20.09.2015 14:07 |

Reitings 75
wow.. NordicBelle

Tevis uzrakstītajam vismaz ir kaut kāds svars! pirmo reizi! 8-)8-)8-)

Tu kaut, kur , kaut ko , apmēram izproti par šo situāciju..

dzīve nav perfekta, kā mēs visi zinām ! Man tā arī nav perfekta, un daļa taisnības TEV ir, šoreiz ir.

Es tajā visā neiedziļinos.

Jā , es eju pie psihoterapeita :D :D Lai cik tas skumīgi neizklausītos ! :D

Bet ar mani ir OK!

Nekas nav perfekti, cilvēkiem ir problēmas, dažiem tas ir stulbums, citiem vāji nervi, citiem uzmanības trūkums.. utt utt..

:-P:-P:-P

Un vienreiz, iemācies pievērt muti! Saprati, kuce..
Tev te nav jāmēģina aizskart cilvēki ar šādām metodēm, tu pārāk centies ;)

es te nāku izklaides nolūkos.. vaiv, varbūt, kā tu saki.. uzmanības trūkuma dēļ, savādākas uzmanības kā ierests, varbūt..

bet ja gribi uzdirst kādam uz galvas, pirmais padomā rūpīgāk..
20.09.2015 14:21 |

Reitings 5533
Draudziņ, nav jēgas bārstīties ar apvainojumiem, ja kāds norāda uz tavu vājumu, jo to aiz bravūras tāpat to ilgi nevar noslēpt. Apkārtējiem ir gluži labi redzams, ka tu esi neirotisks un infantīls. Es saprotu, ka medikamentu lietošana notrulina to tavu "dzīvošanas uz naža asmens" sajūtu, kura tev tā patīk, bet labi piemeklēti medikamenti padarītu tevi vieglāk paciešamu gan apkārtējiem, gan tev pašam un nebūtu savi tuvinieki un sievietes jāmoka ar nepārtrauktu vajadzību pēc action un drāmas.
20.09.2015 14:39 |

Reitings 75
šis būs pēdējais komentārs , kuru rakstu tev..
Tu neesi tik zinoša, lai izteiktu man noderīgus komentārus, paldies, bet nepūlies.. Es eju pie labākā psihoterapeita Latvijā. Domājams es saņemu daudz kvalitatīvākus viedokļus no viņas, un daudz piemērotāku vērtējumu par sevi, un savām problēmām.
Tu man centies norādīt uz manu vājumu, manām sliktajām īpašībām. Bet tu nekur tieši mērķī neesi trāpījusi. Tu neesi inteliģenta persona kuru uzklausīt, nekas tu nesi.. esi melnstrādniece Norvēģijā.. Atšķirībā no tevis, es savā zemē esmu spējīgs veidot karjeru, pilnveidot sevi dzīvojot Latvijā. Nodrošināt sevi labāk, kā tu to izdari tur. Un sadzīvot, risināt savas problēmas augstākajā iespējamajā līmenī.
Tu par to visu vari pasmieties un paņirgt. Vēl saukāt mani par draudziņu. Kur ir tava morāle? (t)
Es tev esmu svešs cilvēks, bet jau kuru reizi, tu mani asi kritizē.
Nu nenāc šajā diskusijā, ja vienīgais ko vēlies, ir mani nostādīt muļķa lomā.
Tas ir vienkārši, zinot to, kādā stilā es veidoju savas diskusijas..
Jebkura to varētu, bet neviena to nedara.. izņemot tevi.. Tu centies cik vari, pat googlē visādus tekstus kurus ielikt.. Tu čeko ko es rakstu citur. Iesaisti šajā tēmā faktus, kurus esi izrāvusi no citām tēmām.
Priekš kam ?

Es tevi pasūtu vienkārši dirst, ne es gribu zināt kas esi, neko .. viss.
20.09.2015 14:54 |

Reitings 5533
Draudziņ, neraudi! Gan jau tava mamma tomēr tevi mīl, tikai neprot izrādīt!
20.09.2015 15:03 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Dīvaini, bet nelikās pat pa lielam baigi smieklīgi autora rakstītais. Jo nevaru nepiekrist-sava taisnība tajā ir! Kas par problēmu meitenēm? Visdrīzāk visbiežāk ne līdz galam pašpārliecinātība (un to visbiežāk var izmainīt partneris ar ATTIEKSMI). Bet padomā arī par to, ka daudzreiz "būšana nekādai" gultā ir tāpēc, ka Tu esi tik gļēvs, ka nevari pateikt, kas Tev patīk, kas ne. Kas liekas garlaicīgs, kas bija interesanti. Tad nu viņa tā balancē starp "riskēt" un "nebūt pārāk trakai". Kā lai viņa zina, kas Tev ir pieņemami? Es šo gļēvumu, klusēšanu, bet nepārtraukto domāšanu, nesaprotu vēl vairāk kā Tu nesaproti nevēlēšanos "ņemt mutē". :D
20.09.2015 15:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nolāpīts, lielākā daļa nav tik seksuālas, lai pilnībā apmierinātu vīrieša vēlmes!

Iespējams, vīrietis nemāk viņā to seksualitāti pamodināt un atraisīt? :)
20.09.2015 15:10 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Iespējams, vīrietis nemāk viņā to seksualitāti pamodināt un atraisīt?

Vīrietis uzsmaidīs un bābai izaugs lielāki pupi,dibens?
20.09.2015 15:13 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Te dažas sēžot pie kompja un smejoties. :-D:-D:-D Nookie, tev nav jāiet pie psihoterapeita, bet tām, kurām nāk smiekli par šajā diskusijā sarakstīto gan ... :-D:-D:-D
Par to ka liela daļa sievietes ciena tikai tos kuri viņām ir interesanti tev ir pilnīga taisnība. Diemžēl. Kārtējo reizi parādās vienai daļai sieviešu piemītošais pasaules nabas sindroms. :-D:-D:-D Pagaidām viņas turas uz to ka džekiem gribas seksot, bet pēc 35 kad krūtis nošļuks, bet uzvedība paliks tāda pati - brīnīsies kāpēc visi ir pametuši un neviens vairs virsū neskatās. :-D:-D:-D
20.09.2015 19:40 |

Reitings 263
Reģ: 20.09.2015
Sievietēm ļoti patīk kādam ko pārmest, aizrādīt, un tēlot gudras , saprātīgas būtnes. Tas man nav jaunums. :-P
Bet tas, ar ko viņas patiešām lepojās, tas viss ir redzams..
Jums ir zemi standarti ;) Tās dzīves laimītes... - Kas ir lēti ceļojumi, drēbes, čalis blakus, kurš izskatās pēc geja, jauni telefoni, kompis, sakarīgs auto utt. Kur nu vēl, ja esi aizbraukusi ietusēt uz NY, Spāniju, vai sazin vēl kur.. To jūs liksiet uz paplātes, un būs pilni soc tīkli.. pat ar jūsu nožēlojamajām pusdienām.. ar lielīšanos par hangover, par to ka notusējāt craezy utt. .
pilns jūsos ar drazām... pat ja esiet tikusi normālā vannas istabā , tu tur bildēsies, un liksi netā ar sevi fonā.. :D
Atceros kā gāju pie bijušās, viņa dzīvoja kopā ar draudzeni.. Es vienmēr speciāli viņai uzmācos, ja dzirdēju kādu nākam.. viņa to tā izbaudīja, kad cita meitene redz, ka viņai ir sakarīgs vecis, traks pēc viņas, un viņai lien virsū.. Protams tēloja ka neērti utt.. Tajā pašā laikā to vien gaidīja, lai kāds redz , un kādai skauž , ka pie viņas es pinos klāt.. :D
tā ir jūsu filozofija.. Atrādīt visu kas jums ir, un dižoties.. arī ar savām prāta spējām, kuras lielai daļai ir stipri ierobežotas !
Ko es redzu , ja aizvedu sievieti vakariņās, vai kaut kur.. to , ka viņa izvēlās taisīt bildes, iepostot vietu, ka baigi atpūšas , izklaidējās utt. nobildēt ēdiena šķīvi.. :D
ja labi izskatās, ielikt selfiju.. utt.
Tas ir apbrīnojami... kā jūs cenšaties par kādu būt labākas! ja kādai skauž, tas ir jums bauda. ja jūsu pakaļu kāds nopēta, un jūs iekāro, tā jums ir bauda :D nu var jau saprast.. tikai kas tad tie par standartiem.. Un atļaujās vēl man stāstīt, kā jādzīvo..
20.09.2015 22:21 |

Reitings 142
Reģ: 01.06.2014
Eh, nevaru sagaidīt, kad tik jēlu diskusiju vienkārši izdzēsīs. :D
20.09.2015 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits