Latviešu meiteņu seksualitāte.

Reitings 75
Reģ: 14.09.2015
Labvakar...

Man pārdomas...

Man ir apnicis klausīties, kā sievietes sevi slavē par to, kādas viņas ir kaķenes, lauvenes gultā, ar kādiem nadziņiem utt..
Nolāpīts, lielākā daļa nav tik seksuālas, lai pilnībā apmierinātu vīrieša vēlmes! Esmu bieži vīlies sievietēs, tieši seksuālajā ziņā. Daudzas vienkārši neizprot, kas ir labs sekss.. Bet iedomājās sevi kā kamasutras.

Tad nu lūk! Dzīve man piespēlējusi attiecības, ar kādu 19 gadīgu meiteni. Kuru es pirmo reizi atļaušos saukt par Sievieti ar lielo burtu.

Jau pirmajā randiņā es saņēmu squirtu sejā, pilnu muti (l)(l) Kad drāzu viņas dupsi ar 3 pirkstiem, un laizīju vāverīti... Pēcāk, vēl 2x viņa beidza ar squirt, vienu reizi kad ņemu viņu no muguras , otro reizi , kad iespraudu dupšukā stingri, līdz galam , un ar 4 pirkstiem ieslidināju viņas vāverītē, tad viss tur pludoja #!#(l)(l) Sekss kā tāds, mežonīgs..
mugura vienos skrāpējumos.. pat kakls, krūtis .. kodumu pēdas..
Viņai sarkana, nobrāzta vāverīte.. sarkans dupsis, zilumi visur.. kodumi utt..
Beidzot ir meitene, kura ir kaķene, kura izprot, kas tad īsti ir labs sekss.

Pašlaik kopā esam kādas 3 nedēļas, sāku atkal iemīlēties, bet tas nav būtiski, būtiski ir tas, ka šī ir viena no retajām, kura prot sniegt vīrietim baudu.. Nevis tikai saka ka prot!

Bet kur jūs bijāt agrāk!?? Nolādēts.. Atceroties visas pliekanās reizes, kad pārgulēju, man tiešām rodas sajūta, ka tikai 1% meiteņu Latvijā, prot snieg vīrietim baudu.. Kuras ir seksuāli varošas un spējīgas..

Atceros laiku, kad tikos ar 2 maķedoniešu meitenēm! Tā bija cita pasaule, cita līmeņa sekss. Likās, ka Latvijā tas ir neiespējami.. kaut 1 nakts sakars, bet tad kvalitatīvs...
Tad es pārgāju uz krievvalodīgajām, ok , būsim precīzi, Krievu tautības meitenēm..
Latvietes nekad nelikās tik seksuālas..

Nu bet beidzot esmu atradis..

Tā ka labi apdomājiet, to kādas esat, un kā iepriecināt partneri.. Nevis dzīvot ilūzijās! ka sekss ir tikai mīlēšanās zem palagiem . :-P:-P:-P
18.09.2015 01:53 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Tev laikam nekā cita nav ar kolepoties ne?
19.09.2015 21:59 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
kā īsts vīrietis var mīlēt meiteni dupsī! Un tas nav slimi? Bet, kad homo bāž dupsī, tas ir slimi? Šķirba tak nekāda!
Pēc tādas pašas loģikas īsts vīrietis ar sievietēm arī neskūpstās (jo taču arī mutes ir gan vīriešiem, gan sievietēm), bet "šķirba" ir tieši tajā, AR KĀDU CILVĒKU to dara (nevis, kuras ķermeņa daļas izmanto).
P.S. Ne jau tas, ka Tev stāv uz sievietēm, Tevi padarītu vairāk par vīrieti (vai vairāk "veselu") kā jebkuru geju.
19.09.2015 22:43 |

Reitings 4343
Savukārt, kas attiecas uz "neseksuālajām latvietēm" - tad jau drīzāk autors pats tāds čābīgs gadījies, ka nespēj ieinteresēt tik daudzas sievietes. Protams, ka ne jau kuram katram sievietes metīsies virsū un būs gatavas uz visādām trakulībām.
19.09.2015 22:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nav tik jādrāž ar p*mpi, bet gan arī ar prātu. Sievietes nav tikai vilktas uz fizisko, viņām prātā ir jānonāk līdz tam līmenim ka pašas vīrieti ir gatavas "saplosīt".

Mazāk vajag drāzt un vairāk izaicināt un kārdināt. Runāt vairāk.

Mana seksualitāte pa lielam ir ļoti atkarīga no partneriem, ja vecis nekāds, tad es ar baigi neķēpāšos jo reāli, nav jau jēga, bet ja vīrietis ne pa jokam dod vaļā, cenšās, mudina utt. nu tad jau arī manī iedegas pilnīgi savādāka dzirkstele.

Jāņem jau arī vērā tas ka ir arī partneri kuri vienkārši nav saderīgi gultā un tāpēc arī nav tā dzirkstele tāda.

Bet jā ir arī tādas kuras ir kā baļķi un viss,bet lielākajai daļai tā drīzāk ir dēļ tā ka pieredze nav bijusi ar tiem labākajiem partneriem.
19.09.2015 22:55 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Miss Joker +++
19.09.2015 23:24 |

Reitings 75
Džokerīt

Tev taču , cik sapratu, ir nopietnas attiecības... Uztveru normālas attiecības, kā attiecības kurās nav sekss ar citiem vīriešiem... Nu apmēram :D
Tad ko Tu gudrojies par partneru dažādību!? Tu neesi to dažādību pieredzējusi !
Man ir tā iespēja mainīt partneres, jo neesmu attiecībās nopietnajās, pat kad esmu, arī tad es dažas reizes aizlaižu pa kreisi, lai brīdī kad viss izjūk, es nejūtos nodots :-P:-P un ir vieglāk :-P8-)8-)8-)
Man arī patīk , un gribās tā, lai ir 1 partnere, un uz maksimāli ilgu laiku... Kas , redz, nav tik viegli iespējams!

Vēl kas , lai meitene dižotos ar partneru dažādību, viņai ir jābūt izcili debīlai! Jo lai kā arī būtu, var nojaust seksā saderību, un pamuļķi tur klāt nepalaist, kaut vai vienkārši gribās.. Gribēšanas pēc , nav jālaiž dauņi starp kājām ;) Un tad jābrīnās, ka sekss sūdīgs..
19.09.2015 23:31 |

Reitings 17203
Nav jau mans pirmais partneris:D Un tieši tāpēc vel labāk ir izprotams tas ka viss ir ļoti atkarīgs arī no partnera kā tāda, ar vienu būsi nekāda, ar citu atkal tieši otrādi.

Un tā kā lūk tev nekas nopietns ar sievietēm kā tā nerodas, tas arī ir pamats tam kāpēc sieviete neatraisās uzreiz, jo sievietēm vajag vairāk emocionālu pieķeršanos lai vispār ko baigi gribētu vairāk darīt. Viņām vajag drošības sajūtu, ka šī vīrieša priekšā var arī atraisīties un izpausties.. Nebrīnos ka tev ar to neveicas.
19.09.2015 23:37 |

Reitings 75
Es protu atraisīt sievieti jau pirmajā randiņā, ja es to neprotu, tad to prot kāda glāze akohola:-P:-P:-P
Lielākā daļa tomēr uzticas, un atraisās.. Ir kuras uzticās alkoholam, un tad atraisās.. Ir tādas , kuras neatraisās, un meklē to sasodīto uzticību, kad kāds iemīļos viņas kautrību un kompleksus, un stsvabinās viņu no tiem.. Tādām ir jāiet ar līkumu ;) Neviens to nedarīs, izņemot kādu pamuļķi.. Kuram gribās sadzīvot ar čīkstuli..
Man nav vajadzīga sieviete , kuru mierināt, kurai vairot pašapziņu, piedomāt pie tā visa.. Man ir vajadzīgs gatavs eksemplārs.. Lai es justos lieliski kopā ar kādu .

kā man riebj nepārliecinātība , kautrīgums. Bija man tāda draudzenīte reiz, friziere.. Kura atnākot vienu dienu no darba pinkšķēja, ka klientam nav paticis kā nogriež matus, un nolamājis viņu.. Kā var pieļaut, ka tas aizved līdz asarām.. Ir jābūt pārlicībai par to ko dari, ne tikai gultā , bet arī darbā.. Bet viņai pārliecības nebija nekur! Tikai jauka meitene, skaista un mīļa...
Bet tāds raksturs vairo vien nepatīkamas sajūtas , un biklums kā tāds..

Tieši tas pats ir seksā.. Ja normāls vīrietis tiekās ilglaicīgi ar biklu sievieti, un ir sūdīgs sekss viņas dēļ, tas čali var iedzīt kompleksos, un viņš nemaz neuzzinās kas ir normāls sekss, un normāla atraisīšanās. Tas ir pilnīgi garām..
19.09.2015 23:48 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Vispār baigi smieklīga tēma! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
19.09.2015 23:51 |

Reitings 4343
iemīļos viņas kautrību un kompleksus, un stsvabinās viņu no tiem.. (..) nav vajadzīga sieviete , kuru mierināt, kurai vairot pašapziņu
nu atdošanās pirmajā randiņā arī ne vienmēr liecina par nez kādu pašpārliecinātību, drīzāk gan par izmisumu.
Bet vispār ir tāds teiciens - You can't eat the cake and have it too, ja pats m***ojies apkātrt un kritizē, kādas gan Tev gandrīz visas neriktīgas latvietes gadījusās, bet tad uzreiz nokritizē, ka MissJoker bijusi atšķirīga pieredze ar dažādiem partneriem, tad principā Tu pats sevi vēl jo vairāk noliec, ja jau atkal un atkal esi izgāzies attiecībās.
20.09.2015 00:07 |

Reitings 17203
Es protu atraisīt sievieti jau pirmajā randiņā, ja es to neprotu, tad to prot kāda glāze akohola

ļoti reti kad tas izdosies jau pirmajā randiņā vai ar alkohola palīdzību. Velns man piemēram gribulis utt. vispār tiek nosists dzerot Alkoholu.
Hah, ne jau visas ir tik kautrīgas vai ar kompleksiem, drīzāk ir arī gan piesardzīgas un vienkārši domā ar galvu nevis kājstrpi.
Dzīvē nekad nebūs tāds gatavais variants un ja pat vienā jomā būs atrasts īstais, tad tā pat būs citas problēmas, jo neviens nav ideāls.
20.09.2015 00:10 |

Reitings 4343
Tu nevari vienlaikus noniecināt MissJoker pieredzi (apgalvojot, ka partneru dažādība liecina sliktu par personu, jo saderību tak varot jau iepriekš nojaust un nemaz neko neuzsākt ar tādiem, kas nav piemēroti), tajā pašā laikā pats sūkstīties, cik gan ļoti Tev visu laiku neveicies atrast sievieti, kas... nu, kas Tevi iekārotu pietiekami, lai būtu "lauvene" gultā.
Tad jau pats arī pārkāp savus principus, guļot ar partnerēm, ar kurām Tev nesaskan.
20.09.2015 00:10 |

Reitings 4343
P.S. Autoram - arī standarti mēdz būt dažādi, citiem patīk muguras skrāpēšana un zilumi, ko aprakstīji, citiem maigs vanilla sekss, citiem - pēc garastāvokļa prasās gan vienu, gan otru. Tas, kas Tev šķiet labs sekss, citiem šķitīs pēdējais murgs. Un otrādi.
20.09.2015 00:14 |

Reitings 75
Pastāstīšu par savu pirmo, ļoti nopietno mīlestību, īsumā..

Mēs sākām ar iešanu uz randiņiem, kafenēm, kino utt.. Sākumā vispār nebija seksa, pat tad, ja viņa palika pie manis pa nakti. Es iemīlējos viņā vēl pirms tam, kad bijām pārgulējūsi.. Man patika viņā pilnīgi viss, gan tas kā viņa liek katru rītu kontaktlēcas, tas kā viņa visu laiku knibinās, un liek kaut kādu grēmu pēc katra knišļa koduma, tas ka ņem somiņā dzērienus un uzkožamo uz kino, nevis pērk tur.. tas kā izskatās, tāda trausla, ļoti sievišķīga, labi ģērbta meitene.. Es biju totāli iemīlējies.. Tad pienāca laiks tuvoties, atceros ka vienu nakti tikai mīlinājāmies... kā es centos tikt viņas bikšelēs, tas bija vājprāts.. :-/:-/ vairākas stundas es maigojos.. caur biksēm aiztiku minčuku, jutu ka tur viss ir slapjš. Bet mani nepalaida tajā naktī... Vēl pārmeta ka man ir asa bārda, un esmu viņai pārskrāpējis lūpu, un nobrāzis seju :-D:-D
tad nākamajā naktī arī, kādas 2h mīlināšanās, līdz tiku pie seksa! reāli bijām tikušies kādu mēnesi, normāli braukājām uz jūru, ļoti saturīgi pavadījām laiku kopā.. To vien darīju kā domāju par viņu.. pat strādāju divas pilnās maiņas tajā laikā.. viens bija maiņu darbs naktīs, otrs parasts darbs no 8-17 .. bet man bija laiks tikties utt. es darīju visu viņas dēļ... .

Tad nu turpinam ar sex..

priekšspēle jauka, maigošanās ilga.. jūtu ka tā vāverīte ir tā uzkarsēta, un tik mikla, ka grēks būtu tur nepanašķēties.. garša vienkārši debešķīga!! (l)(l)(l)(l) Tik garda vāverīte, sulīga!! mmmm.... Tad sekoja sekss, kas bija pilnīgi garām... pirmkārt tas, ka viņa bija pilnīgi mazkustīga man apakšā, otrkārt tas , ka viņas šķirbiņa bija ļoti vaļīga.. brīnums ka meitenei ar tik smalku augumu ir tāda šķirbiņa... wtf!? pirmā un pēdējā reize ka tādu sajutu brīvību tur lejā .. gribot negribot ar laiku būtu jādomā par anālo , bet netikām tik tālu...
mīlējāmies kādas 10 min... viņa beidza.. :DDD Es teicu ka gribu vēl, neesmu beidzis! (e)(e) viņa gribēja atpūsties, ok.. es aizbraucu pēc prezervatīviem uz benzīntanku ... atbraucu pēc 10 min.. šī jau gulēja.. :-O Nu wtf!??
pēc tās nakts arī viss lēnām sāka iet uz grunti.. gana strauji pat.. izšķīrāmies, mūsu pāris mēnešu attiecībās bija tikai 1x sex, bet es iemīlējos tieši viņā kā cilvēkā... bet visu sabojāja sex, un vispār mana attieksme.. Teica ka jūt kad es esmu agresīvs utt.. Arī tajā rītā , kad viņa piecēlās, es paliku gulēt, un pasūtīju lai viņa brauc prom ar sabiedrisko :-D bija dusmas iekšā ... Nu viss sačakarējās.. izšķīrāmies,, es smagi pārdzīvoju , ļoti smagi.. bet tas bija jādara.. lai cik labi man viņa patika.. seksā bija sūdīgi.. kaut gan tajā laikā, man arī pieticis būtu bijis ar tādu seksu 8-) un ja viss būtu sanācis, es vēl tagad viņu drāztu, un viss būtu pasakaini..
bet ir daudz labāk8-)8-) Esmu pēc tām attiecībām iepazinis daudzas citas skaistas meitenes, pārgulējis ar viņā, kaut kādas vēl attiecības veidojis, vai vismaz mēģinājis. utt.
Un šo to sapratis, ka seksam ir milzīga nozīme, un jo ilgāk noildzina to tikšanu gultiņā, jo sliktāk :D
Turpinājums bija tāds- bieži sarunāju randiņus netā, aizgāju ar meiteni uz bāru, kafeni vai tml. un izdrāzu viņu, ja patika sekss, un patika meitene, centos tikties vēl un turpināt, ja nepatika .. tad tikos ar nākamo... un tā aizgāja lielajā. līdz atkal tika atrasta kāda ideāla, utt.

domāju visiem kuri staigā pa randiņiem ir tieši tāda pati pieredze :) tikai katram mērķi savādāki, cits vienkārši tusē apkārt, kniebjās, cits mēģina atrast īsto partneri un attiecības , cits vispār par to nedomā, un peld pa straumi! 8-)
20.09.2015 00:22 |

Reitings 75
zaptes burka

zINI KAS IR PROBLĒMA, KA SIEVIETES UZTVERĒ- KAD viņa ATDODĀS, TĀ IR LIELĀ BALVA VĪRIETIM.. viņasprāt.... godīgās tā parasti domā! redz es atdodos, nu tas laimīgais puisis var manī iebāzt, un kārtīgi mani izmīlēt...

Bet seksuāli atraisītām meitenēm ir cita uztvere- viņas paņem to čali kuru vēlās , un dara to bieži! :D atdodās tik labi, kā vien prot, un grib sniegt pretī baudu!

tās meitenes parasti sauc par maukām, vieglas uzvedības, klubu mauciņām utt...

BET TĀ NAV PATIESĪBA!

šādas meitenes neliekuļo! viņas saprot, ka savas vāverītes iedošana lietošanā ir pašas lielākā iegriba, un laba čaļa loceklis vāverītē ir lielākā bauda viņai pašai pirmām kārtām !
20.09.2015 00:32 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
viņas šķirbiņa bija ļoti vaļīga.. brīnums ka meitenei ar tik smalku augumu ir tāda šķirbiņa... wtf!? 

nee, es nevaru, tas ir tiik smiekliigi :-D:-D:-D
20.09.2015 00:42 |

Reitings 75
un kas interesanti... tās godīgās meitenes pie sevis sapņo par kārtīgu drāzienu, kārtīgu peni sev minčukā , un biezu spermas devu mutītē...

Tikai viņas to neuzdrošinās darīt!!

Ja to sauc par pareizu audzināšanu, piesardzību, morāli , un citu līmeni...

es to saucu par bailīgumu un aprobežotību :P

Gaidīt to īsto, kurš beidzot izdrāzīs :D un būs viss labi.. Bet reāli tu , kucīt, nemaz nezināsi kas ir labi, dzīvojot tādā kautrībā un kompleksos.. kā tiks pie normāla peņa, un dīvaina čaļa, kas gatavs izdabāt, dzīvot kopā , tā arī paliks kopā .. un sāksies neaizmirstams mīlas stāsts :D :D :D

kā tad.... vot tas ir feiks....

Meiča kura ir nodrāzta katru piektdienu sestdienu un darba dienu ik pa laikam... tā gan sapratīs kas ir kas.. tā kura ir pamesta bijusi, un atkal ķērusies pie nākamā, un pametusi kādu.. tās zinās kas ir kas...
pārējie dzīvos feik attiecībās, liks savus feik sūdus feisbukā, un dižosies ar savu vienīgo, un būs laimīgi :D :D ti vot ir pamuļķu pāri.. kuri sagaidījuši ne vienīgo īsto... bet vienīgo āpsi, kurš gatavs paciest kompleksainu meiču, un sadzīvot at tādu uti
20.09.2015 00:42 |

Reitings 1586
:-D:-D:-D:-D:-D
20.09.2015 00:45 |

Reitings 1586
Smieklu deva vakaram:-D:-D:-D
20.09.2015 00:46 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Jap, bezmaksas smieklu deva :-D
20.09.2015 00:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits