Latviešu meiteņu seksualitāte.

Reitings 75
Reģ: 14.09.2015
Labvakar...

Man pārdomas...

Man ir apnicis klausīties, kā sievietes sevi slavē par to, kādas viņas ir kaķenes, lauvenes gultā, ar kādiem nadziņiem utt..
Nolāpīts, lielākā daļa nav tik seksuālas, lai pilnībā apmierinātu vīrieša vēlmes! Esmu bieži vīlies sievietēs, tieši seksuālajā ziņā. Daudzas vienkārši neizprot, kas ir labs sekss.. Bet iedomājās sevi kā kamasutras.

Tad nu lūk! Dzīve man piespēlējusi attiecības, ar kādu 19 gadīgu meiteni. Kuru es pirmo reizi atļaušos saukt par Sievieti ar lielo burtu.

Jau pirmajā randiņā es saņēmu squirtu sejā, pilnu muti (l)(l) Kad drāzu viņas dupsi ar 3 pirkstiem, un laizīju vāverīti... Pēcāk, vēl 2x viņa beidza ar squirt, vienu reizi kad ņemu viņu no muguras , otro reizi , kad iespraudu dupšukā stingri, līdz galam , un ar 4 pirkstiem ieslidināju viņas vāverītē, tad viss tur pludoja #!#(l)(l) Sekss kā tāds, mežonīgs..
mugura vienos skrāpējumos.. pat kakls, krūtis .. kodumu pēdas..
Viņai sarkana, nobrāzta vāverīte.. sarkans dupsis, zilumi visur.. kodumi utt..
Beidzot ir meitene, kura ir kaķene, kura izprot, kas tad īsti ir labs sekss.

Pašlaik kopā esam kādas 3 nedēļas, sāku atkal iemīlēties, bet tas nav būtiski, būtiski ir tas, ka šī ir viena no retajām, kura prot sniegt vīrietim baudu.. Nevis tikai saka ka prot!

Bet kur jūs bijāt agrāk!?? Nolādēts.. Atceroties visas pliekanās reizes, kad pārgulēju, man tiešām rodas sajūta, ka tikai 1% meiteņu Latvijā, prot snieg vīrietim baudu.. Kuras ir seksuāli varošas un spējīgas..

Atceros laiku, kad tikos ar 2 maķedoniešu meitenēm! Tā bija cita pasaule, cita līmeņa sekss. Likās, ka Latvijā tas ir neiespējami.. kaut 1 nakts sakars, bet tad kvalitatīvs...
Tad es pārgāju uz krievvalodīgajām, ok , būsim precīzi, Krievu tautības meitenēm..
Latvietes nekad nelikās tik seksuālas..

Nu bet beidzot esmu atradis..

Tā ka labi apdomājiet, to kādas esat, un kā iepriecināt partneri.. Nevis dzīvot ilūzijās! ka sekss ir tikai mīlēšanās zem palagiem . :-P:-P:-P
18.09.2015 01:53 |

Reitings 263
Reģ: 20.09.2015
BANTE

Esi nu draudzīgāka ;)

Es tomēr esmu ļoti pieķēries TEV ;) :-P:-P

(l)(l)(l)

Prieks Tevi te redzēt ;)
23.09.2015 23:17 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Kapeec? :D

"Man pārdomas...

Man ir apnicis klausīties, kā tu sevi sevi slavē par to, kāds tu esi ir zveers, dziivnieks gultā, ar kādaam speejaam utt..
Nolāpīts, tu neesi tik seksuāls, lai pilnībā apmierinātu sievietes vēlmes! Esmu bieži vīlies viirieshos, tieši seksuālajā ziņā. Daudzi vienkārši neizprot, kas ir labs sekss.. Bet iedomājās sevi kā kamasutras. "
23.09.2015 23:18 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vienmēr esmu draudzīga. :) Un man bija interesanti izlasīt šo diskusiju, ja vēl pamainītu rakstīšanas stilu, sanāktu tīri neko erotiskie stāstiņi.
23.09.2015 23:19 |

Reitings 263
Lainee

to izgriezumu ... to es sasaistīju ar savu draudzeni , 19gadīgo.. Kura vienkārši nav savādāk drāžama! Viņa ir tik iekārojama, tik garda... Un viņa tik ļoti grib , ka viņu drāž tieši tā, ka viņu izmanto , pazemo , pakļauj...

Tas attiecas tikai uz viņu pagaidām..

Ar katru sievieti ir savādāk!
23.09.2015 23:19 |

Reitings 263
k.c

viss, beidz rakstīt . ;) atšujies ..
23.09.2015 23:21 |

Reitings 263
BANTE

Tu esi mana sapņu sieviete ! Un būsi tāda , kamēr es Tevi satikšu, tad Tu būsi mana kucīte ;)
23.09.2015 23:22 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tiešām pārsteidzoši, ka diskusija nav izdzēsta...
Bet tad nu brīdis atklātības.
Autor, Tu pat kā trollis neesi labs vai izdevies. Tev trūkst izdomas, lai atbildētu asprātīgu uz lietām, ko Tev saka, tāpēc mētājies lamuvārdiem, provokācijām, jēlībām un pat nepiedienīgām bildēm. Domā, ka tā izcelies, un uzjautrinies par to, kādu, Tavuprāt, satraucošu iespaidu atstāj uz cosmo lietotājām - bet Tu uzjautrinies tikai pats par savām iedomām, kas ir diezgan tālu no realitātes.
Taviem apvainojumiem nav vairāk svara kā suņa, kas aprej garāmgājējus, rejām, tādēļ tie arī nav vairāk aizskaroši kā parasts "vau, vau", un Tavas izdarības, iespējams, atstātu iespaidu uz pirmspubertātes vecuma meitenēm, taču tas arī viss. Reāli tur nav nekā šokējoša vai citādi ievērības cienīga.
Tu atstāj nepatīkamu iespaidu, bet ne tādu, kā iedomājies - ka būtu pārdrošs kārtības jaucējs, kas rada sajukumu "vistu kūtī". Nē. Tu radi nepatīkamu sajūtu kā jebkas neveiksmīgs un neizdevies, ko nākas uzlūkot.

Bet - tici vai nē - Tev es novēlu atrast labāku veidu, kā izpausties un pievērst sev uzmanību, un pašapliecināties. Vai vismaz saprast, ka vari būt vērtīgs arī tad, ja citi Tevi nepamana. Tas tiešām nav svarīgi. Veiksmi Tev augt un kļūt par labāk izdevušos cilvēku.
24.09.2015 06:52 |

Reitings 263
Tev laikam tieshaam skjiet. Ka esmu tik naivs, un ceru atstaat graujoshu iespaidu?? Nee, neesmu.. ;) es ljoti labi saprotu ko un kaa rakstu.. ja es kaadu te veeleetos aizkustinaat, tad totaalu nekjiitrmeiteni.. un. P.s viena taada atradaas.. taatad tas ir taa veerts.. man absoluut neinteresee 95% cosmo publikas.. pilniigi nemaz... tas ko tu uzrakstiiji, ir pilniigi man sen zinaams.. saproti vienu lietu.. es tiekos un gulju ar meiteneem, kuras ir perfektas un nekjiitras. Varbuut 1 no 500 mani speetu ieintereset.. domaaju tas ir tuvu patiesiibai... veel kas, es esmu diezgan bagaats cilveeks.. man liidzeklji kontaa ir virs 800k eiro. + nekustamie iipashumi.. un veel kas, es labaak nopeerku mauku teikaa. Pa 150 eur stundaa. Nekaa aizeju ar kaadu pamulkji uz randinju..
Mani pilniigi apmierina tas , ja cosmo publikai es riebjos
24.09.2015 08:32 |

Reitings 263
Tas taaa.. katram savs.. tu centies izlikties gudra un zinosha.. bet esi leetaa, iireetaa dziivoklii. Un spaiddi pogas.. padirs veel .. man shodien nav ko dariit liidz 14.00... jaaizmazgaa vien dreebes..
24.09.2015 08:36 |

Reitings 82
Reģ: 01.12.2014
Visu šo izlasot es saprotu ka tas vairs nav pat smieklígi,cilvéks ir ar loti nestabilu nervu sistému un izskatás, ka ja nekas nemainísies péc káda laika mums bús par vienu izvarotáju vairák.Zél jo iespéjams viŋs pats to nemaz neapzinás..
24.09.2015 12:10 |

Reitings 263
kā tu vispār atļaujies ko tādu runāt?? DOMĀ AR GALVU!!
24.09.2015 12:19 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Nelasiiju visu diskusiju, bet par nakotnes izvarotaaju .... skarbi teikts gan!
24.09.2015 12:21 |

Reitings 263
nav jau vērts lasīt... šī diskusija tika vienkārši izvarota...
24.09.2015 12:23 |

Reitings 263
kā vispār sieviete var atļauties tādus vārdus lietot, rakstīt ?? Es te kaut ko sliktu jums pastāstīju?? :D :D

Un kas tagad es esmu - slims, morāls kroplis, izvarotājs, nabags, tāds kurš nekad nav laizījis utt.

Kas jums sāp??
24.09.2015 12:26 |

Reitings 82
Reģ: 01.12.2014
Paklau,tu liec savu kránu publiskai apskatei,aizsvilsties par mazáko aizvainojumu.Man ir bijusi saskare ar šádiem cilvékiem,ja laicígi neapzinásies savu problému,tu tiešám paliksi par slimu cilvéku kurš sevi nespéj vairs kontrolét.Vélu tev veiksmi un cerams ar tevi tas nenotiks
24.09.2015 12:30 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
800k un tu sēdi cosmo, laikam ar naudu tomēr nevar nopirkt laimi!
24.09.2015 12:35 |

Reitings 314
Reģ: 08.07.2015
Kapeec?

"Man pārdomas...

Man ir apnicis klausīties, kā tu sevi sevi slavē par to, kāds tu esi ir zveers, dziivnieks gultā, ar kādaam speejaam utt..
Nolāpīts, tu neesi tik seksuāls, lai pilnībā apmierinātu sievietes vēlmes! Esmu bieži vīlies viirieshos, tieši seksuālajā ziņā. Daudzi vienkārši neizprot, kas ir labs sekss.. Bet iedomājās sevi kā kamasutras.

Pilnība piekrītu + vel cik profili tev ir izveidoti:-D
24.09.2015 12:46 |

Reitings 263
NU LABI...
Par prieku JUMS , es pastāstīšu par savu nožēlojamo dzīvi.. Tas laikam tomēr man no visām maliņām ārā spiežās.. Būs jauna tēma..
centīšos uzrakstīt atklāti..

Paldies.
24.09.2015 13:08 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Cherry_boy
Varu pateikt to ka vīriešiem patīk ka masē pakaļas caurumu, ne jau drāž viņus pakaļā protams.

Jums tut arī ir tas G punkts!
24.09.2015 13:13 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Muļķības, vienu reizi bija gadījums, kad sajutu pirkstu tur, kur tam nav jābūt, ar to arī visa gribēšana bija nost un tā mums viss beidzās. (t)
24.09.2015 13:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits