Vai tas ir normāli?

Reitings 201
Reģ: 19.06.2012
... ja vīrietim darba laiks ir līdz 18, bet KATRU DIENU viņš sēž tur vismaz līdz kādiem 19, citreiz vēl ilgāk. Ja mums 19 jābūt ciemos, teātrī vai koncertā, viņš lielākoties nokavēs. Kad zvanu un dusmojos, vispār uzliek ignoru. Normāli? Man jau nervi beigti, reāli dusmas.
17.09.2015 19:01 |

10 gadi
Reitings 44031
Reģ: 11.02.2015
viņai 28, stress ka neprec, nav teātrī kā štiks un vēl ar kolēģiem komandējumā vienā numuriņā plānoja palikt :D
17.09.2015 22:02 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Ahh, nu manējīs arī reti kad ātrāk par 7 beidz darbu ja mav nekur jābūt. Ik pa laikam padusmojos, kad man vajag lai viņš toč nekavē vai ir ātrāk, bet nu.. turklāt viņam par to neviens vairāk nemaksā. Es ieteiktu mēģināt samierināties ar to un pēx iespējas mazāk kasīties. Diez vai sanāks pārmācīt. Darbs, kas toč beidzas 17.00 ir retajam.
17.09.2015 22:03 |

Reitings 37
Reģ: 16.04.2015
Laikam kaut kāda mēness fāze. Te pēdējās dienās viena pēc otras top histēriskas diskusijas, kur dāma saskata pasaules galu pilnīgi normālā un pieaugušiem cilvēkiem saprotamā situācijā.
17.09.2015 22:08 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Iedzer drapītes - savādāk aiziesi ar nerviem, taisot tās vājprātīgās histērijas.
Tu ar to čali kādreiz normāli komunicē arī vai tikai brēc kaut kādu sviestu par visām lietām, ko viņš dara?
Pie tādas histēriķes uz mājām es arī neietu un darbā sēdētu līdz pēdējam brīdim.
17.09.2015 22:51 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man tas neliktos normāli. Man nekad nav bijis pieņemami, ka vīrietim pirmajā vietā ir darbs, nauda, draugi, vai tusiņi. Pirmajā vietā esmu es, viņa sieva. Pārējais seko pēc tam. Attiecīgi es sagaidu, ka pirmkārt vīrietis rēķinās ar mani ikvienā situācijā, man tas ir ļoti svarīgi.
18.09.2015 08:31 |

Reitings 42
Reģ: 17.09.2015
Mans dievs... tādi sievišķi kā autore tomēr eksistē. :-O

Nabaga vīrietis - vnk apbrīnojama pacietība...
18.09.2015 08:53 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Nu, tā ir darba specifika. Ko darīt? Samierināties. Citiem ir vēl trakāk. Labāk būtu ja viņš pa diviem, trim darbiem rukātu, arī brīvdienās, vēl ilgāk, lai kaut cik nodrošinātu jums dzīvošanu? Vai kā būtu, ja viņš katru nedēļu būtu prom, tik uz brīvdienām mājās? Paziņa strādā dzelzceļā un tā sanāk. Un kā jūrniekiem? Ārzemēs strādājošajiem? Un skolotājiem, kam vispār darbs var ilgt nezin cik ilgi, kamēr izlabo ntos darbus? Ārstiem, policistiem, ugunsdzēsējiem utt.?
Beidz rīkot tračus, jo tas var likt vīrietim pārskatīt to, vai viņš maz vēlās būt kopā.
18.09.2015 09:35 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
kampanella Bet tu jau nezini kādas ir tās situācijas, varbūt Autore pati nereiķinās ar vīrieti, tad arī attiecīgi saņem tādu pašu attieksmi pretī.

Ja autore uz savu galvu paņem teātra biļetes darbadienās, ļoti labi zinot ka draugam ar darbu ir tā ka tas var ievilkties, tad jau piedodiet un atvainojiet, bet pati vainīga. Lai ņem uz brīvdienām.

Un jā lai gan partnerim vajadzētu būt pirmajam, tomēr no partneru mīlestības nepaēdīsi un reaiķinus neatmaksāsi, it īpaši ja strādā piemēram tikai vīrietis nevis abi partneri attiecībās (nezinu kā ir šinī gadījumā)
18.09.2015 09:43 |

10 gadi
Reitings 44031
Reģ: 11.02.2015
it īpaši ja strādā piemēram tikai vīrietis nevis abi partneri attiecībās (nezinu kā ir šinī gadījumā)

Vismaz vienā no iepriekšējām diskusijām autore norādīja, ka vīrietis nopelna mazāk nekā viņa, par ko nav īpaši priecīgs.
Tāpēc mān vēl jo loģiskāka šķiet situācija, kad vīrietis cenšas sevi darbā pierādīt, par kaut ko dzīvē izsisties. Bet, nē, atkal princesei slikti. Laikam vajag maz pelnošu memļaku, kas toties bez ierunām uz teātriem skraida :D
18.09.2015 09:58 |

Reitings 201
Reģ: 19.06.2012
Neko es uz savu galvu pati nedaru , ieprieks vienojamies ka iesim ciemos, vai uz teatri, vienreiz pa dienu vinam zvanu, prasu vai vares laicigi beigt, ka vakaraa jaaiet ciemos uz restornau tur vakarinaas esam ielugti tiesi uz 19, kaa jau restoranaa jabut laikaa, vins saka, ka jaa beigs. Un nebeidza. Beigās ieradamies ar stundas nokavesanos. Reals kauns man bija. Par teatri vai koncertu ari visu sarunajam laicigi utt , vienreiz koncerta ieradamies pedeja minute, ok, bet teatri jau nelaiz manuprat ieksa vairs, tad tikai uz 2. celienu var tikt, ja nokavee pirmo.

Nu nav soreiz iemesls manii vai ka miilaakaa buutu es lieliski zinu to darba vietu tur visi taa straadaa un sez pec darba laika, saku vinam lai raksta atlugumu, suutu CV pat vina vietaa bet nav tik viegli neko atrast citu.
Un pati es stradaju, katru dienu lidz 17, jaa varbut reizi menesii vai divos menesos aizkavejos darbaa bet taa nav ikdiena. Manejam taa ir ikdiena jo pec sesiem vinam tur tikai vel suuta vienmer kaut kaadus svarigus e-pastus un majas vins laikam to nevar darit, vinam tur kaut kas tajas darba programmas ir uzreiz jadara pec e-pastu sanemsanas utt. Es reali vinam saku, kas notiks ja kadreiz aiziesi prom un darbu pabeigsi nakosajaa dienaa, vai tevi atlaidis? Vins saka, ka vins vienkarsi nevar taa izdarit jo no vina darba tur atkarigs citu cilveku darbs utt utt. Vienkarsi ZB jau man tas viss ir.
Man taa neliekas normaala dziive. Nafig to naudu, ja attiecibas bojajas. Un visaam gudrajam, es netieku uztureeta, pati stradaju un pelnu loti labi, man nevajag lai vins pelna un mani uztur. Taa luuk. Labak lai mazak pelna, bet ir kopaa ar mani vakaros.
18.09.2015 10:00 |

Reitings 17203
reina Nu vīrietim kā tādam ir labi ja cenšas darīt vairāk un labāk ar domu uz ko labāku. Un tas tiešām nav nekas nenormāls ka cilvēks paliek pēc darba un ar to ir jāreiķinas. Tak varbūt cilvēks pēc darba grib arī atpūsties nevis tik skriet uz kaut kādām izrādēm un pasākumiem.
Manam draugam darbs ātrāk beidzas, bet man pat neienāktu prātā darbadienās viņam uzbāsties ar pasākumiem, nu vienīgais ja tā ir piekdiena un tad ir pasākums sarunāts ļoti laicīgi - vienu vai divas nedēļas iepriekš, bet tādā gadījumā jau parasti draugs pats grib piedalīties.
18.09.2015 10:02 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Nu, tu izklausies pēc kaitinoša tipa!!!!
18.09.2015 10:03 |

Reitings 17203
Greja-a Nu bet ir jau arī jāsaprot ka cilvēks grib kā labāk, būt atbildīgs pret savu darbu un respektēt citu cilvēku darbu. Tas ir līdzīgi arī ņemoties ar dizainiem, piemēram mājaslapas izveidei vispār liels proces ja nopietni iet, sākumā jaizdomā izkārtojums un dizains, programmētājs tikmēr gaida ka dizainu sataisīs lai varētu uzprogrammēt, tad vel testētāji gaida kamēr sataisīs lapu lai to varētu pārbaudīt un tālajās zilajās klients vel gaida gatavo darbu.

Nu ja pašā sākumā vai vidū kāds ar procesu iebremzē tad visiem darbs ievelkas.
18.09.2015 10:07 |

Reitings 4320
vienreiz pa dienu vinam zvanu, prasu vai vares laicigi beigt, ka vakaraa jaaiet ciemos uz restornau tur vakarinaas esam ielugti tiesi uz 19, kaa jau restoranaa jabut laikaa, vins saka, ka jaa beigs. Un nebeidza. Beigās ieradamies ar stundas nokavesanos.

Nav tas normāli. Es to neciestu. Turpmāk ar cilvēku vispār vairs nerēķinātos un attiecīgi arī mūsu attiecības noteikti izjuktu, ja jau nevaru rēķināties ar savu mīļoto. Vienmēr ir riebušies cilvēki, kas kaut ko sola, bet nepilda, neierodas laikā, ignorē.. Brrr.
18.09.2015 10:09 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
A tu zini, ka vīrietis baigi grib iet uz to teātri, restorānu?
Izklausās pēc uzmācīga tipa.
Un kādā sakarā viņām tā dēļ, būtu jāmaina darbs? Sasmējos.:-D:-D
18.09.2015 10:19 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man tas neliekas nekas traks. manuprāt, šeit drāma ir no tā, ka tu psiho par to visu laiku.
labi, ir neforši, ja nepilda apsolītajā laikā kaut ko kādreiz, bet, ak diie, nu nav nekas traks darbā būt līdz 19. saprastu, ja nāktu mājās 21 vai vēlāk.
es arī darbā esmu dažkārt līdz 19, ja nepieciešams ar Ameriku kaut ko sarunāt, kad apnīk vai kas sarunāts - pārslēdzos uz e-pastiem caur telefonu - nekas nav neatrisināms. ja jau esi tik patstāvīga, tad nopietni - šķiries un beidz džekam būt zāģa vietā.
18.09.2015 10:30 |

Reitings 4320
Meitenes, kāpēc lai vīrietis negribētu iet uz koncertu vai teātri, vai restorānu? Kas tā par domāšanu? Man jau liekas, ka autore vairākkārt uzsvērusi, ka ne jau tur tā problēma, ka negribētu iet, bet jūs tikai maļat savu :D
Pret darbu ir jābūt atbildīgam , jā, bet ir jāmāk arī novilkt robežas starp darbu un atpūtu. Un jāciena sevi un savu brīvo laiku, tad arī darba devējs to cienīs un ņems vērā.
18.09.2015 10:32 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Mainīt darbu? Kurā saņem mazāk? Tu viņu uzturēsi? Vīriešiem tas nepatīk. Zini, kas ir Ego? Vīrietis nejutīsies pašpietiekams, ja kaut kāds sievišķis viņu vēl uzturēs. Un ja viņam patīk darbiņš, kāpēc tev jācenšas to atņemt? Un viņš darba dienās atpūtu arī grib. Un nejau kaut kādus teātrus, bet vnk prastu atpūtu dīvānā, klusumā. Kāpēc izklaides nevar būt brīvdienās?
Bet tu tikai kliedz ES, ES, ES... par viņu tu arī padomā? Ko grib viņš? Ko negrib?
18.09.2015 10:34 |

Reitings 359
Reģ: 03.10.2013
Ko jūs darītu, ja jūsu draugs/vīrs būtu ārsts, piemēram, ķirurgs, ar kuru vispār neko nevar saplānot :D
18.09.2015 10:38 |

Reitings 42
Reģ: 17.09.2015
Autorei - prikola pēc pajautā, kas tavam vīrietim tevī tracina - domāju uzzināsi daudz jauna... :-D:-D:-D
18.09.2015 10:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)