Tu nevari plānot teātri, koncertus, restorānus, utt. brīvdienās? Ja jau zini, ka viņam ir tāds grafiks, tad kāpēc plānot ko tādu, par ko zini, ka viņš nevarēs izpildīt?
Man arī gadās situācijas, kad mans vīrietis man zvana un es saku - jā, jau eju ārā no biroja.. bet reāli izbraucu no darba tikai pēc minūtēm 20 - te pēkšņi vienam kaut ko ievajagas, kāds cits pa ceļam kaut ko pajautā. Un neskatoties uz to, ka no darba galda esmu piecēlusies tajā brīdī, kad runāju ar savējo pa telefonu, mans ceļš līdz mašīnai ieilgst.. Ok, tā nenotiek katru dienu, un tomēr - tā notiek un neko tur nevar padarīt.
Kas attiecas uz viņa būšanu darbā ilgāk KATRU DIENU - tici man, viņš Tev to nesaka, bet pie vainas esi vien TU! Ja Tu viņu zāģē katru brīdi par visādiem jautājumiem, uzstādi ultimātus, utt. viņš nejūt mīlestību no Tevis. Ja vīrietis nejūt mīlestību, viņš sāk pašapliecināties darbā. Vai sāk dzert. Vai meklē citu sievieti, kas viņu mīlēs, no kuras viņš gūs mīlestību un jutīsies mīlēts! Līdz ar to Tavā gadījumā tas ir tikai sākums. Neviens cilvēks nav no dzelzs un jebkuram normālam vīrietim gribas, lai viņu mīl! Cilvēki šo iemeslu dēļ šķiras ne vien pēc 8 gadu kopā būšanas, bet arī pēc 10, 15 un 20 gadu kopā būšanas! Padomā par to! :) Viņš nav Tavs īpašums!!! :)