Kā saņemties orālajam seksam? :) Puisim neesmu to vēl sniegusi. Bijušajam esmu to sniegusi, bet jaunam atkal jāsaņemas... Gribu viņu iepriecināt, bet kaut kā raustos, bail, vai patiks
Man ,ja fiziski/visādi citādi pievelk puisis/vīrietis, nav nekāda problēma sniegt viņam orālo. It īpaši, ja viņš mani iepriecina, tad jau stabili skaidrs, ka orālais būs :D Ar varu gan nedari, jūti kad esi gatava un sagādā prieciņu.:-P
Uzmet pusim uz galvas spilvenu un saki, lai nelūr. Viens, divi, trīs un vairāk par to nebūs jādomā. Pa nopietno, tad gan jau izdarīsi, kad būsi gatava.
Ja jau tik ļoti nevari saņemties, uztaisiet romantisku vakaru ar vīnu un stundām ilgām sarunām, pa to laiku gan jau alkohola + sarunu iespaidā atraisīsies un varēsi izdarīt savu darāmo. :-D Pirmā reize tā grūtākā (saņemšanās ziņā), tad jau lēnām aizies..
Jums nu gan ir aizspriedumaina seksuālā dzīve, saņemties pirmajam skulpstam, to es vēl saprotu... Bet ja esat nonākuši gultā, tur visam ir jānotiek automātiski, un bez aizspriedumiem..
Es savējo jau pirmajā randiņā drāzu dupsī ar 3 pirkstiem.. un devu mutē .. Kas ir tikai normāli..
ja nevar atsūkāt 1x randiņā, tas ir pilnīgs PSC. :-/