Duša

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Sveikas, esmu nedaudz pārsteigta par to ko dzirdu un redzu apkārt!

Mamma sākusi testēt dažādas fiziskās nodarbes ko vien Rīgā piedāvā un jau kurā nodarbība pēc kuras atnāk un stāsta, ka sievietes neiet pēc tam dušā! Bija uz zumbu visas esot izsvīdušas tā ka sporta terps slapjš, bet pēc tam viņa vienīgā esot gājusi dušā, tas pats arī esot bijis pēc TRX nodarbības. Tikai sporta zāle, kur trenažieri tur cilvēki esot gājuši dušā visi!

Es nesaprotu kā var uzvilkt savas drēbes uz pilnīgi sasvīdušas miesas? Un kāpēc tik daudz sievietes tā dara?

Un mans pašas novērojums ir dēla hokeja trenniņā, no 20 bērniem tikai 3 tiek sūtīti dušā, pārējie tiek saģērbti un sasvīduši lipīgi palaisti uz dārziņu vai skolu! Nu wtf? Kapēc?

Kāpēc masveidā sportotāji staigā apkārt pēc tam smirdīgi?
11.09.2015 10:17 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Pēc tā, kad draugs ar visām čībām savā zālē, kas it kā nav nekāds kaktu kantoris, dabūja sēnīti, vairs nekad neesmu gājusi publiskā dušā un netaisos to darīt. Manuprāt, tās ir pašas netīrākās vietas pēc sabiedriskās tualetes, un tikai tāpēc, ka kāds šausminās par to, kā, var neiet dušā, es netaisos līst tajā netīrumu midzenī.
12.09.2015 12:28 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Visu laiku esmu gājusi mazgāties sporta klubu, baseinu, viesnīcu kopējās dušās. Cita lieta bija pamatskolā pēc sporta, jo tas bija kautrīgais vecums, atvērtās dušas un 10 min. starpbrīdis pēc sporta līdz nākamajai stundai, kad meitenes pārsvarā tikai sapūtās ar dezīšiem, pārģērbās un devās uz turpmākajām stundām. :D
12.09.2015 12:44 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man ir ļoti svarīgi, lai sporta zālē būtu labas, tīras dušas, jo vienmēr mazgājos pēc sporta, vienalga, ka mājas varbūt nepilnu desmit minūšu attālumā. Agrāk gāju Centra Atlētikā, tur šajā ziņā viss bija kārtībā un praktiski visas sievietes arī pēc nodarbībām gāja dušā. Šovasar pamēģināju vienu nodarbību Bodysport un tur ir supertizls iekārtojums - lai tiktu no skapīša uz dušu, ir jāiziet cauri lielajai sākuma telpai, kur ir reception, kluba ieejas durvis un viss pārējais. Ok, tas ir sieviešu klubs, bet nu vienalga nepatīkami tur vienā dvielītī gorīties. Un tur arī retā mazgājās pēc treniņa - un tās pašas vēl treniņtērpā fiksi izskalo paduses, kaut arī viss krekliņš tik slapjš, ka varētu izgriezt.
Svaigi sporta sviedri jau paši par sevi nesmird, smirdēt sāk tad, kad uzvelk tādiem pa virsu iepriekš pavalkātas drēbes un ļauj baktērijām vairoties.

Es nekautrējos no publiskajām dušām un nemulstu arī no plikām sievietēm. Un tām, kuras raksta, ka dušās redz ne tik pievilcīgus ķermeņus, kurus labāk varēt piesegt - lol, jums liekas, tās sievietes tur grozās apkārt jūsu izklaidei un acu priekam? :D
12.09.2015 16:43 |

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Man liekas normāli, ka, ja pēc nodarbības uzreiz brauc mājās, tad var dušoties arī tur. Piekrītu, ka, ja bez auto, ir ļoti neērti to milzīgo mantu maisu visu dienu nēsāt apkārt. Sen neesmu bijusi uz kaut ko tādu ļoti intensīvu, pēc tāda varbūt arī gribētos noskaloties uzreiz (bet tas pēc sajūtām), bet pēc tāda mērena kardiotreniņa no manis netek sviedru spainis. Tik, cik ir sviedri uz muguras, jau nožūst, kamēr izstaipu muskuļus, tieku līdz ģērbtuvei un sāku ģērbties.
12.09.2015 23:49 |

Reitings 394
Reģ: 02.09.2014
Skolā pēc sporta parasti nesanāk nomazgāties, jo tam vienkārši neatliek laika. Kā arī ir tikai viena duša uz visām. Parasti iztieku ar mitrajām salvetēm, bet tomēr ir nedaudz pretīgi. Kad gāju uz baseinu, tad gan vienmēr centos ieiet tajās dušās, lai gan nekāds baigais komforts jau ar nebija.
13.09.2015 09:09 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Sporta stundas nenosvida, nu lol. Mums bij loti intensivas sporta stundas.
Pati pec zales eju dusa, pat bez cibam dazreiz. Parasti skapiti stav dusas zeleja, nekadas maskas lidzi nestaipu. Fiksi noskalojos un majas. Par to kaa dara citi, nu pilnigi vienalga , bet smiekliga ta spriedelesana kaa kurs dara, Fuij cik pretigi utt.:-D
13.09.2015 10:19 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Pēc treniņa es neeju sporta kluba dušās, jo mazgājos mājas. Uzreiz dodos ar riteni vai auto uz mājām. Esmu pa slinku, lai nēsātu līdzi visus nepieciešamos pričendāļus, lai nomazgātos tur dušās. Kā arī mazgājoties mājās es ietaupu laiku, jo varu staigāt ar slapjiem matiem un darīt citas lietas, nevis žāvēt sporta klubā.
13.09.2015 10:24 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Par ko brinies? Tak daudzas te stāstīja ka pirms iziet no mājas rītos neiet dušā. Uzliek špakteli tikai.
13.09.2015 13:25 |

Reitings 23705
Par ko brinies? Tak daudzas te stāstīja ka pirms iziet no mājas rītos neiet dušā. Uzliek špakteli tikai.
13.09.2015 13:26 |

Reitings 23705
13.09.2015 13:28 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Eju sporta kluba dushaas, bet matus nemazgaju, maajaas pec tam tik un taa japarmazgajas. Visus treninus ieplanoju pec darba, lai mazak problemas.
13.09.2015 13:37 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Vai tad tiesam Latvija sporta klubi ir ka padomju laikos ar apsaubamam dusam un bez kada, kas dienas sakuma un beigas tas dezinfice?
Man nav sporta klubu pieredzes, man ir tikai SPA ( un ari ne Latvija) , bet kaut ka vienmer likas passaprotami beigas pec proceduram vai kadam udens pilatem ieiet dusa. Par higienu- varbut pie vainas tas, ka eju uz elitaram iestadem un publika nav apsaubama, bet par senitem nekad neesmu aizdomajusies + visas dusas kabines ar nelielu priekstelpu ir atseviski. Var visu netrauceti vienatne izdarit! Un ta ir bijis ari tur, kur ir fitnesa zales. Nezinaju, ka LV ta nav (t)
13.09.2015 18:59 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Man laikam te neliekas nekas šokējošs, jo tiešām visticamāk daudzi cilvēki no treniņa pa taisno dodas uz mājām, kur arī dušojas.
Skolas laikā pēc sporta visas meitenes gāja pa vienai vai divām dušā. Matus nemazgāja, tāpēc nekas briesmīgs paņemt dušas želeju un dvieli. Tad gan šokējāmies par puišiem, kuri nemazgājās, jo pēc tam jau visu dienu jāpavada tajā klasē visiem kopā.
Pēc sporta zāles arī gāju dušā. Tur katrs savā laikā nāca, tāpēc bieži ģērbtuvē biju viena un mierīgi varēju dušoties. Parasti gan iedomājos, cik tā grīda droši vien netīra, un ka tur patiešām var noraut sēnīti.
Pēc sporta nodarbībām, kuras esmu izmēģinājusi, kas parasti notika vakarā, mazgājos mājās. Ja nodarbība beidzas, piemēram, 21os, ir pāris dušas un ģērbtuvē ir padsmit sievietes, tad tiešām negribas tērēt lieki laiku un labprātāk dodos uz māju, kas ir pavisam netālu, kur varu normāli izmazgāt arī matus, ielikt kādu masku utt.
13.09.2015 19:30 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Neviena šādā veidā nav dabūjusi sviedru sēni, braucot mājās sviedrainas? ( tie ir tadi balti sausima pleķi uz ādas)
14.09.2015 12:02 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
watchingandtalking, es par tādu pirmo reizi dzirdu :D
14.09.2015 12:06 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Kādu vel sviedru sēni? Nejau meitenes sviedrainas, slapjas iet mājās. Vienmēr tak noslaukas un pārvelk kreklu!
14.09.2015 12:09 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sviedri taču ātri nožūst. Piemēram, es, lai kā svīstu, nekad neesmu tik slapja kā pēc lietusgāzes. Sviedri nožūst 5 minūšu laikā, it kā nekas nebūtu bijis. Bet es uz tādām sporta zālēm neeju, tāpēc nezinu, kā rīkotos. Atkarībā, cik tālu mājas un kādi pēc tam plāni.
14.09.2015 12:18 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nav jau tā, ka tās sēnes sēž un gaida, ka tik lēks tev virsū

:D cepums par komentāru
14.09.2015 13:33 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Toties mums skolā vispār nebija pieejamas dušas pēc sporta, tas bija briesmīgi! Jo bieži vien sports tika ielikts kā pirmā, vai trešā stunda, kad tādam slapjam, nosvīdušam arī jāiet tālāk uz nākamajām stundām un tā. Fuj.

Cik esmu bijusi sporta klubos, tad nu kā kuru reizi - biežāk dušā gāju kā negāju, bet city fitness vienu brīdi sieviešu dušās nebija karstā ūdens un tā bija ziema. Nē, paldies, labāk tad braucu mājās un mazgājos tur, jo aukstu ūdeni nevaru paciest, turklāt, ja pēc tam jāiet ārā aukstumā.
14.09.2015 13:46 |

Reitings 149
Reģ: 12.05.2014
Braucu uz mājām un tur mierīgi nomazgājos. Es negribu iet kolektīvās dušās, kur nav nekāda privātuma un viss jādara barā ar kaut kādām svešiniecēm.
14.09.2015 13:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)