Finanšu kars? Ok!

Reitings 87
Reģ: 27.06.2015
Līdz šim ar draugu (un esam kopā ļoti ilgi) par finansēm strīdu nebija nekādu. Bet tā kā viņa mātei smagi riebjos, tad ik pa laikam tiek izdomāts kaut kas, kā viņu mēģināt sakūdīt pret mani.
Tagad ķērusies klāt naudas tēmai. Saskalojusi viņam smadzenes, ka esmu izmantotāja izmantotāja un vēlreiz izmantotāja.

Līdz šim mēs neskatījāmies, kas par ko maksā. Šad tad viņš, šad tad es. Nekad neko dārgu neesmu ne prasījusi ne kā. Sanāk, ja es ielieku groziņā coca colu un grauzdiņus, tad es esmu izmantotāja. Vismaz tagad viņš par to ir saskalots. Tas notika pēc tam, kad viņa māte redzēja, kā pusdienojam kafejnīcā un viņš, protams, samaksāja. Tas kaut kas neparasts?!

Līdz ar ko vakar man tika paskaidrots, ka viņš nav nekāds mans bankomāts. Groziņā bija riekstiņi, siers un kafija. Viņš sāka gandrīz bļaut ka vai nu lai maksāju es, vai arī lai tiem riekstiņiem nepieskaros. Skaļā balsī man prasīja: "Tu tos riekstus tātad neēdīsi, ja nemaksā, ja?" Man bija tāaaads kauns pa visu veikalu... Kad izgājām no veikala, uzbrēca, lai atdodu naudu.

Ja es būtu golddigere, kas prasītu kažokus un šmotkas, tad citādāk, bet tas "bankomātisms" nekad vairāk par padzeramā pudeli un pāris snackiem nav bijis.

To, ka māte sakūdīja es zinu skaidri.

Mani tas apkaunoja un pazemoja. Vakarā prasīja bēdīgu seju - vai tad es riekstiņus nevēloties? Nu nēēē... "paldies".... ;-)

No šodienas nolēmu:
1. nekad ar viņu nelietošu vienu groziņu veikalā
2. nekad neko nelikšu viņa groziņā
3. nekad neļaušu viņam man kko uzsaukt vai izmaksāt
4. Nekad nepieskaršos tam, kas iegādāts par viņa naudu

Ja vajag tā, tad būs tā. Viss!

Laikam vnk gribējās izkratīt sirdi.... :'-((t)
10.09.2015 12:45 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
No malas izskatās, ka šāda tipa sievietēm ir grūti samierināties, ka kādai citai kaut kas var nākt vieglāk, jo "man taču bija smagi jāstrādā"

Šim daudz plusu. Man viena mammīte bija tāda. Nekas, ka es vairāk naudas iegūldīju mūsu kopdzīvē, nekā viņas nabaga dēliņš, kurš pat darbu nespēja normālu atrast, kamēr es kūlos pa skolu un strādāju reizē. Tikai plusā vēl viņa mēdza negaidīti ierasties ciemos un izmest piezīmes par to, ka netīrs kas, vai tml. Abi vienādi. Nekas ka es kā 5 cēlos, tā ap 6,7 tikai mājās atpūsties varēju, a viņš gulšņāja apkārt... un viņa arī audzināja viena un sitās, jo vecis tik pļēguroja un šo sita... ieaudzināja... vērtības, bļ*n. :D
Un ko, beidzās tas ar to, ka es aizbraucu no dzīvokļa uz uk, bet pēc 2 mēnešiem viņš man paprasīja samaksāt par to periodu pusi, jo tur esot atradušās tajā laikā...
10.09.2015 23:39 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Es šito nesaprotu. Nu takā mazi bērni. No sērijas - tu nepiemeti naudu, značit nav tavs. Nu kādas līmlapiņas vai dalīšana kurš ko pirka. Ja jau esat kopā ilgus gadus, tad es neizprotu to kā vīrietis ļāva sevi tā ietekmēt. Viens variants būtu izrunāties ar vīrieti un pēc tam māti. Vai abiem kopā. Un bez jebkādas minstināšanas tiešā tekstā pajautāt kādas ir viņas problēmas un nepatikas iemesls. Es vismaz tā darītu.. Lai gan.. pēc šāda pazemojuma veikalā es noteikti, ka apsvērtu to, vai vispār gribu būt ar tādu kopā. Pasarg Dievs vēl kāzu dienā sāks ķidāt kurš par ko maksāja
10.09.2015 23:47 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
1.nekad ar viņu vairs netikties.
pārējie punkti ir lieki.

+++
10.09.2015 23:53 |

Reitings 249
Reģ: 17.07.2014
šī tomēr ir situācija kur izrunāšanās nelīdzētu. Viņam pašam jāsaprot ko dara. bet jāizdara tik efektīvi lai jau pēc 3 dienām ir uz ceļiem tavā priekšā un lūdz piedošanu. nopērc viņa mīļāko ēdienu, atrodi kādu filmu datorā un viena pati sēdi ēd un skaties.
11.09.2015 00:26 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
No šodienas nolēmu:
1. nekad ar viņu nelietošu vienu groziņu veikalā
2. nekad neko nelikšu viņa groziņā
3. nekad neļaušu viņam man kko uzsaukt vai izmaksāt
4. Nekad nepieskaršos tam, kas iegādāts par viņa naudu

man bija ljoti lidziga situacija ar vienu no ex, ja jau katram savs, tad savs, nopietniibaa iekartoju katram savu plauktu ledusskapi, iekartoju svau cukurtrauku, wc papiru - visu ljoti demonstratiivi, ja jau taa, tad dzivosim kaa room mates. Vins uzreiz noreageja un teica - nu beidz, es tikai pajokoju, es gan teicu, ka nejokoju un savu naudu netreshu uz vinju un vinjam nav jatere uz mani. Pacietigi ljoti ilgi es uz to speleju, cepumus cepu sev, piekomenteju, ka labprat padalitos, bet visas sastavdalas pirktas par manu naudu... vins loti meginaja visu izlabot, bet es biju shausmigi aizskarta, ka peiliku punktu shiim dalitaju attiecibaam. Ja veel butu iejaukta maate, kaa autores gadijumaa, es nezinu, butu loti bediga, ka dels veel taa ari nav noslaucijis maates pienu no luupaam ...
11.09.2015 00:34 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Es esmu šokā, sieviete, tev ir vsp pašcieņa? :-/ Zinot sevi, es viņam veikalā ar tiem riekstiņiem būtu iemetusi un uzceltu tādu trobeli uz līdzenas vietas, ka viņš sajustos kā tīrākais piena puika. Un viņa māte arī dzirdētu kāds memļaks ir viņas dēliņš. Un pēcāk šķiršanās.(l)
11.09.2015 07:29 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Te ir tikai viens punkts - pasuutiit to lupatu dirst un aizmirst kaa ljaunu murgu, pat ja taas buutu bijushas n-tos gadu attieciibas.

Es vinjam tos riekstus sabeertu riiklee turpat veikalaa, plus veel vienu pacinju aiznestu un sabeertu riiklee maamulei. Tur vispaar nebuutu nekaadu taalaaku diskusiju.

Nesaprotu, kaadam izmisumam jaabuut, lai tureetos bikshu staraa taadam viiriesha parodijai un kaltu kaut kaadus riiciibas/diplomaatijas plaanus. Nu bet jaa, lai pasaulee buutu liidzsvars, jaabuut tachu sievieteem-paklaajinjiem, kas shitaadus viirieshu parodijas savaac un pietur.

8-)
11.09.2015 07:36 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Sit mani nost, bet es neticu, ka var nodzīvot daudzus gadus un tikai tagad pēkšņi māte spēj saskalot vīrietim smadzenes. Pirms tam viņš ar māti nerunāja? Vienā dienā cilvēks tik ļoti nemainās. Pieļauju domu, ka arī pagātnē līdzīgas scēnas publiskās vietās ir bijušas, tikai par citiem iemesliem.
11.09.2015 07:43 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
Sit mani nost, bet es neticu, ka var nodzīvot daudzus gadus un tikai tagad pēkšņi māte spēj saskalot vīrietim smadzenes.

Tieši tā!
11.09.2015 09:18 |

Reitings 87
Tieši tā!

Tač var un kā vēl var... Nav jau pirmā reize. Periodiski tiek izdomāti kkādu pasaku stāsti par mani. Tad varu kaut uz galvas stāvēt, bet nevaru pierādīt, ka tie ir meli.
Paiet kāds laiks un pats to saprot. Tad staigā manāmā ignorā un sapūties uz muteri par to auksto karu kas starp mums dēļ pasakām bijis. Tad ir bučas puķes utt.

Pirmie vārdi, kad satiku viņa māti jau bija, ka viņa darīs visu, lai mēs izšķirtos. Bet tur negribu rakāties. Jārisina esošā situācija.
11.09.2015 09:38 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Nu ir zināmi gadījumi, kad mātes saskalo smadzenes, dažām ir tāds talants :-D
Es arī esmu spītniece un ja viens man te sāktu šitā izlekt, tad es dotu pretī pa pilnu programmu, piekrītu meitenēm, kuras teica, ka demonstratīvi sāktu atdalīt lietas. Plus vēl taisītu mājās visādus gardumus, vēl tādus, kas viņam ļoti garšo, bet ēst nedotu, jo viss pirkts par man naudu:-D un vēl tādas lietas, kas viņam ļoti ļoti garšo, plus vēl tā lai smaržo pa visu māju :-D
11.09.2015 09:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ārprāts! Vai tiešām cilvēki šādi dzīvo? Es tās par attiecībām nespētu uzskatīt. Klaja necieņa pret Tevi.
11.09.2015 09:55 |

Reitings 87
Annie - necieņa tieši kurā procesā? No tā, ka notic?
Negribas bojāt attiecības, gribas tā smalki tikt no situācijas ārā... Pagaidām visu tveru pārāk emocionāli:-/
11.09.2015 10:01 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Ja esat attiecībās jau ilgi, manuprāt, viņam tevi Ir Jāpazīst, līdz ar to kaut kāda noticēšana kādam cilvēkam, kas kaut ko izfantazējis, lai jūs sanaidotu, Ir Necieņas Izrādīšana, tieši no vīrieša puses. Vai tad viņš ir tik st*lbs, lai neredzētu visu attiecību laiku, kā jūs finanses dalāt? Piedod par izteicienu, bet diendienā kopā, bet tic citiem, vienalga, ka mātei. Manuprāt, pāra attiecībās radiem nevajag jaukties, tāpat kā otrai pusītei nevajag jaukties vīra/sievas attiecībās ar radiem, tāpēc sanaidošana ar māti nebūs tas labākais risinājums. Izrunājies ar vīrieti, iespējams, paņem tādu kā pauzi attiecībās, lai saprot, kā viss ir.

Es, personiski, nespētu šādu necieņu izturēt un aizietu. Esmu vienkārši tāds cilvēks.
11.09.2015 10:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
1) viņš Tevi pazemo pat publiski
2) savai mātei tic vairāk nekā mīļotajai sievietei
11.09.2015 10:32 |

Reitings 1586
Nu, attaisnojums varētu būt tāds, ja gadījumā būtu bijusi grūta diena un vīrietis būtu viegli aizkaitināms, tad būtu vēl ok.
11.09.2015 10:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Problēma jau nav māte, kas cenšas piedziedāt ausis. Tā kā vīrietim ir virs 18, viņš ir pieaudzis un pats var pieņemt lēmumus, kam ticēt un kā reaģēt.
Manuprāt, publiski pazemot nav normāli. Tā ir klaja necieņas izpausme. Attiecības, manuprāt bez cieņas ir bezjēdzīgas.
11.09.2015 10:40 |

Reitings 1586
Piekrītu cormeum
11.09.2015 10:58 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Mammītei nav skaidrs, kura sieviete ir viņas dēlam pirmajā vietā .. un dēls pietiekami mīksts, ka nav nolicis mammīti pie vietas un viņai to paskaidrojis.
Grozi, kā gribi, man šāda situācija šķiet nepieņemama. Ar Taviem lēmumiem, kurus esi pieņēmusi, attiecības kļūs tikai sliktākas un problēmu saknē tāpat neatrisinās. Man nav nemazāko šaubu, ka sievietes pilnīgi mierīgi var par sevi parūpēties arī pašas, bet vīrieša uzdevums ir ļaut viņām būt arī sievietēm ..
Normāli izrunāties ir vienīgais pozitīvais risinājums, kura galvenajam secinājumam vajadzētu būt tas, ka viņa mamma pārāk daudz jaucās jūsu dzīvē, kā rezultātā - dēlam jāatrisina savas attiecības ar mammu un jāierāda viņas vieta dēla dzīvē.
11.09.2015 11:39 |

Reitings 87
Izrunāšanās nekad nelīdz, viss kā pret sienu... Kad saprot, ka sapūderēts, tad nāk nolūgties un ir miers no māmuliņas līdz nākamajai fantāzijai... Bet man tas viss ir jāpārcieš... :'-(
Tik viegls ieteikums - pamet... Bet tak nevar ļaut kaut kādai trakajai izjaukt attiecības! :'-(

citiem dzeršana, narkošanās, citas problēmas... mums problēmu nav, mums tikai viena trakā pa vidu...(t)
11.09.2015 13:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits