Lieta tāda, ka man ir izrakstītas zāles, kuras ir jālieto katru dienu, drīzāk katru dienu tieši pirms gulētiešanas, bet, kad jāiet gulēt, es domāju tikai par gultu un miegu.. |-)
Nevaru izdomāt, kā es varētu likt par viņām sev atgādināt?
Baidos, ka kādu vakaru aizmirsīšu. (t) Likt telefona modinātāju, lai atgādinātu?
Kādi ir jūsu ieteikumi un pieredze?
:-)
Es parasti visu svarīgo, ko varu aizmirst, sarakstu uz līmlapiņām un piestiprinu sev visapkārt. Tad visi tie atgādinājumi rēgojas acu priekšā un ir grūtāk aizmirst izdarīt visu nepieciešamo.
Manai mammai arī katru vakaru jālieto zāles un viņai ir uzlikts modinātājs, kā atgādinātās ar visu tekstu "Iedzert zāles", iestati uz visām dienām un ieliec sev tīkamo melodiju :)
Kad lietoju OK, man arī bija telefonā atgādinājums vienā un tajā pašā laikā, ja nu gadījumā aizmirstas. Man derēja, nekad neaizmirsu iedzert tableti :-)
man modinātāji nelīdzēja, jo bieži vien ir tā ka skanēja nepiemērotos brīžos, piemēram kad dušā, nu tad izslēdzu ar domu ka uzreiz pēc dušas iedzeršu, bet aizmirstu.
manuprāt vislabākais vienkārši gultā ielikt ūdens pudeli un zāles. tā arī uzreiz kad kāpsi gultā iedzersi.
Man parasti ari ir problemas ar atceresanos izdzert zales un tagad 3 menesus jadzer vienas zales katru dienu, ta ka man visu laiku darbs un pa nedelas nogalem ari visu laiku kaut ko daru, ieliku to pacinu kosmetikas macina. Ta nu es tiesam neizlaidisu dzersanas reizi, jo lai panemtu tonalu man ir jazinem tabletes :D
Man, kad bija jādzer zāles noteiktos laikos, arī bija atgādinājumi..kurus izslēdzu un tāpat aizmirsu iedzert :D Vienmēr sanāca no rītiem dzert.
Nezinu, laikam man līdzētu, ja kāds man viņas pienestu un liktu uzreiz izdzert :D