Ko tu dod vīrietim?

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Ko tu kā sieviete dod vīrietim?

Daža laba diskusija rasīja manī tādu jautājumu. Liekas, ka vīrieši ir tie, kas uztur, visu sagādā, aprūpē, pakalpo. Bet ko sievietes?

Vēl saprotu mājsaimnieces modeli, kur sieviete taisa ēst, tīra māju, audzina bērnus, bet vīrs uztur finansiāli.

Bet tipisko modeli, kur sieviete strādājoša, līdz ar to neko daudz no tiem darbiem nedara, bet saimniecību tāpat finansiāli uztur vīrietis.
09.09.2015 10:32 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Vēl saprotu mājsaimnieces modeli, kur sieviete taisa ēst, tīra māju, audzina bērnus, bet vīrs uztur finansiāli.

Bet tipisko modeli, kur sieviete strādājoša, līdz ar to neko daudz no tiem darbiem nedara, bet saimniecību tāpat finansiāli uztur vīrietis.

Man jau šķiet ,ka ir taisni otrādi- mūsdienās biežāk ir sastopamas sievietes, kas gan strādā algotu darbu, gan taisa ēst, gan uzkopj māju, bērnu audzina u.t.t. Vīrieši biežāk ir tie, kas izņemot es tak pelnu naudu ģimenei neko citu nespēj dot.
09.09.2015 14:14 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Es esmu novērojusi līdzīgu tendenci kā apraksta Gangsters, gan palasot calis diskusijas, gan cosmo diskusijas, arvien vairāk sievietes uzņemas galveno lomu mājsaimniecības uzturēšanā, šādu tendenci redzu arī savā darbā starp kolēģiem (35 - 40 +), dažreiz sievietes pasūdzas par vīru, kas neko nedara, pat naudu nedod ģimenei, nemaz nerunāsim par vientuļajām māmiņām :( , bet tas jau ir cits stāsts.
09.09.2015 14:22 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ak vai, nu nevar dazhas nelaimiigaas nomierinaaties, pat teema jaaizveido 8-)

Tuuliit skrieshu straadaat, lai vareetu savam daargajam uzsaukt celjojumu uz Pariizi, vispaar domaaju, ka varbuut uzreiz 2 darbos, tad arii Dienvidameriku uzsaukshu.

Nav apnicis malt vienu un to pashu?
09.09.2015 15:44 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es dodu ekskluzīvas tiesības uz sevi kā fizisku un garīgu personu :)
09.09.2015 15:46 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Nav apnicis malt vienu un to pashu?

A tu to vien mal, ka visi veči bomāri un neviens no sievietes vairāk par fakuci nav pelnījis. Neapnīk?
09.09.2015 17:18 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Viņš pateica vārdus, kuri arī te redzami- Tu tīri māju, gludini un mazgā manas drēbes, taisi ēst, arī trauki man nav jāmazgā un vienmēr jūtos apčubināts. Teica, ka tieši viņš jūtas tas, kuram būtu kas vairak jāsniedz.
Tas mazliet nomierināja manus mazvērtības kompleksus

Manējais pirms dažām dienām pateicu man, ko līdzīgu, kad deva man naudiņu un es teicu, ka nevajag, jo, kas gan es viņam tāda esmu, lai viņš man naudu dotu, ne sieva, ne bērna māte. :D Un tad viņš atbildēja līdzīgi kā iekopēju! Tik mīļi!
09.09.2015 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits