Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

mājās gatavoti čebureki

 
Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Kāda no Jums ir gatavojusi čeburekus? Baigi sagribējās :-D
netā receptes atradu, bet gribētu dzirdēt arī kā jūs gatavojiet, ja vispār ko tādu ēdat :)
Nevaru saprast, kā labāk cept_ katliņā sakarsētā eļļā, vai vienkārši uz pannas?:-/
bail, ka tā gaļa iekšā kārtīgi neizcepsies.
08.09.2015 17:49 |
 
Reitings 255
Reģ: 18.02.2016
up

sakārojās pagatavot
28.03.2016 17:27 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es esmu taisījusi. Cepu pannā un biju sataisījusi daudz, tāpēc daļu sasaldēju un tad vēlāk uzsildīju krāsnī. Tā bija pat garšīgāk kā svaigi.
28.03.2016 17:30 |
 
Reitings 255
Reģ: 18.02.2016
NordicBelle, vari, lūdzu, padalīties ar recepti? Gribas pārbaudītu variantu.
28.03.2016 17:31 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Īsti nevaru palīdzēt, jo nebija nekāda īpašā recepte, vienkārši kaut kas netā atrasts, pat īsti neatceros kur. Vienīgi, diezgan noņēmos ar maltas jērgaļas atrašanu.
28.03.2016 17:45 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Nevar vienkārši plāni izrullētu kārtaino mīklu pildīt ar jēra gaļu un cept?
28.03.2016 18:03 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
vai tad čeburekos ir kārtainā mīkla ?:-O
28.03.2016 23:39 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Domā, ka rauga?
Neesmu 100 gadus ēdusi čebureku.
28.03.2016 23:42 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Manā atmiņā nez kāpēc iespiedusies plāna kārtainās mīkla.
28.03.2016 23:44 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
točna ne rauga ... , bet man liekas , ka tā nav arī kārtainā ( kā buljona pīrādziņos ) , bet kaut kāa savādāka , bet varbūt , ka tā garšo eļļā cepta kārtainā mīkla .... :-D
28.03.2016 23:48 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nav ne rauga, ne kārtainā. Mīkla no miltiem, ūdens, šļukas eļļas, šņabja un šķipsniņas sāls. :-)
29.03.2016 00:00 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Mïkla tāda pati kā pelmeñiem.
29.03.2016 00:13 |
 
Reitings 456
Reģ: 16.01.2016
Čebureki ir tie lielie, plakanie? Man liekas tur gaļu jau gatavu liek :-) Un kas ir šļukas eļļa, NordicBelle?
29.03.2016 07:32 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
šļuka eļļas ir +/- ēdamkarote :)

ja-nu kādai ir pareizā recepte ar proporcijām padalaties ....
29.03.2016 07:35 |
 
10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Gaļu čeburekiem jau laicīgi sagatavo un tad pildi.

Mīkla ir kā Nordicbelle saka, tik internetā jāatrod cik daudz. Cik zin, tas kas pēdējo reizi gatavoja šos, tad paņēma no interneta pirmo, kas izmetās google
29.03.2016 08:05 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.11.2012
Esmu pēc šīs receptes taisījusi http://www.fotoreceptes.lv/cebureks.html taču nekad neesmu likusi klāt alko. Un gaļu arī lieku jēlu iekšā, jo tā izcepas, cepot mīklu :)
29.03.2016 08:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits