Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tad, kad iezogas rutīna.

 
Reitings 8
Reģ: 07.09.2015
Labvakar. Ir tā, ka es ar draugu esam kopā 6 gadus. Esam kopā no vidusskolas, abiem tad bija 16 gadi. Esam kopā izauguši, pilnveidojušies, mācījušies. Dzīvojam kopā, kopā būvējam nākotni, bet ar katru brīdi manī sāk rasties šaubas, apr to, cik noturīga ir tā mūsu nākotne.
Jāsāk ar to, ka mans draugs ļoti daudz strādā. Tiešām ļoti daudz! Darbs ir gan fiziski, gan morāli smags, pārsvarā tās ir nakts maiņas pēc kurām viņam vajag izgulēties utt., kas protams ir saprotams. Man brīva laika ir daudz - šovasar beidzu studijas, tomēr veselības problēmu dēļ, nevarēju uzreiz mesties darbā, tāpēc darbu sākšu pēc maza laiciņa. Problēma laikam sākas tur, ka mēs ļoti maz un nekvalitatīvi pavadām laiku kopā, cik nu mums viņa kopīga ir. Ja brīvdienās piedāvāju kaut kur aizbraukt, atradīs simts un vienu atrunu. Ja tajā pat laikā paaicinās ciemos kāds draugu pāris vai citi draugi - ies nedomājot. Laikam jau jāpriecājas, jo mani nekad mājās neatstāj un vienmēr jāiet viņam līdzi, par ko protams priecājos, lai gan ne vienmēr tas ir veids, kā es vēlētos pavadīt mūsu kopīgo brīvdienu.

Godīgi sakot, jūtos ļoti vientuļa. Manas draudzenes ir pa visām pasaules malām izmētātās un, lai arī brīvajā laikā cenšos gan sportot, gan lasu, gatavoju ēst, nav tā ka sēžu tikai pie TV vai datora, tomēr man trūkst tīri blakus cilvēka ar ko padarīt ko citu, izņemot manas ikdienišķās darbības. Arī sarunas mums vairs galīgi nevedas - tajā laikā, kad esam kopā, viņš runā vai nu tikai par darbu, vai arī ir ieurbies savā planšetē un negrib neko dzirdēt(t) Nu lūk, un tagad draugos man ir parādījies kāds paziņa, ko iepazinu kopīgā pasākumā. Es jau zinu kādi viņam varētu būt nolūki attiecībā uz mani, jo ir izskanējis gan aicinājums satikties un tā, lai gan vispār viņš ir ļoti korekts, nav uzbāzīgs, jo zina, ka es uz neko tālāk neparakstīšos -kā vīrietis mani saista tikai manējais, bet bāc, cik ar to otru ir forši parunāt (s) Nav tāda sajūta, ka es runātu ar sienu.

Kāpēc es šeit visu šo uzrakstīju. Es zinu, ka šeit ir gana daudz meitenes, kurām arī attiecībās ir bijis iezadzies kāds rutīnas brīdis - kā to pārvarēt? Esmu jau tik daudz gājusi pretī draugam, vienmēr viņu apčubinu, samīļoju pēc grūtas darba dienas, galdā ir gardi ēdieni, māja ir tīra un es pati - sakopusies. Protams, ka esmu arī rīkojusi romantisku vakaru, ar visām no tā izrietošajām darbībām, kā arī esmu draugam teikusi kā jūtos - nekas nemainās. Nu ko vēl darīt? Kā vīrietis viņš ir lielisks - ļoti rūpējas par mani, sargā un žēlo, bet es jūtu kaut kādu atsalumu, kaut kā no emocionālās puses es jūtu atsalumu:-/
07.09.2015 23:11 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
kad atradiisi nodarbi sev,arii laiks kopaa liksies produktiivaaks un nebuus laika domat par citiem. saac ar sevi un savu briivo laiku..tad ar draugu un tikai tad ar kaiminjiem u.c. biksēs tērptajiem,ja nekas nemainās.
07.09.2015 23:16 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.09.2015
Kaut kur pazuda teksta beigas. Ņemot vērā, cik daudz es dodu viņam sevi, man gribās pretī arī saņemt kaut ko - kādu romantisku vakaru, spontānu izbraucienu brīvdienās vai vienkārši samīļošanu nevis tāpēc, ka es izčīkstu, bet tāpēc, ka pašam gribās. Kur tas viss pazudis, nezinu. Varbūt jāsāk beigt viņu čubināt un tad viņš pēc manis sailgosies? :D

Un varbūt tagad liekas, ka man nepārtraukti vajag mīļoties un būt rokas stiepiena attālumā - tad tā nav. Mēs vienmēr esam bijuši diezgan mīlīgs pāris, pietam viņš vienmēr ir bijis tas mīļuma iemiesojums, kam vajag kopā forši pavadīt laiku utt. Tagad esam mainītās lomas, bet no viņa pat niecīgākā ideja nepavīd kā to mūsu ikdienu padarīt nedaudz interesantāku un košāku(s)
07.09.2015 23:18 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.09.2015
čupakabra, mums šāda situācija ir jau aptuveni gadu. Man tad bija gan studijas, gan darbs, bet kopīgais laiks joprojām bija tāds, kāds ir tagad.
07.09.2015 23:19 |
 
Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Domāju, problēma ir tā, ka esat kopā no 16 gadiem, šādi pāri reti kad noturas līdz mūža galam kopā.
07.09.2015 23:47 |
 
Reitings 28451
Reģ: 11.02.2015
Ej uz interesantām pasēdēšanām, sarunām un aktivitātēm ar to otru čali - bet tikai kā draugi. Ja tavējais nebūs galīgs mūjābelis (un attiecībās tiešām nav iestājies atsalums), pratīsies, ka "konkurents" jādabū malā un jāpilda viņa funkcijas, lai tev kompāniju nevajadzētu meklēt pa malām. Bet, visticamāk, paliks vienkārši greizsirdīgs :D Bet tas jau arī attiecībās var piešaut vajadzīgo uguntiņu atsaluma situācijā :) Tikai no tavas puses tad tam tiešām jābūt pilnīgi nevainīgam pasākumam.
08.09.2015 00:10 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.09.2015
palomare, es esmu par to iedomājusies, bet tas, ka tā notiek reti, nenozīmē, ka nenotiek pavisam. Jo viss jau bija labi, tomēr es esmu iedomājusies, ka varbūt parādījusies kāda vēlme pēc citas, nezinu:'-(

reina, es nemaz nevēlos ar to otru satikties, jo šķiet, ka viņā tas varētu raisīt kaut kādas cerības, lai gan viņš vislaik uzsver, ka draugu jau nekad nevar būt par daudz :D Es zinu, ka draugs kļūtu greizsirdīgs, bet vai tāpēc kas mainītos - ļoti šaubos. Ir bijušas daudzas situācijas, kad es tiešām izbaudu citu uzmanību, pat speciāli pietēlojot draugam un atklāti pasakot, ka es vēlētos to saņemot no viņa, bet viņš tikai dusmīgi uzrūc virsū, ka, ja tas turpināsies, tam otram nepaveiksies un nekas jau vairāk nemainās. No tā nekļūst ne vairāk uzmanības, ne atsākas mūsu foršās sarunas, kas bija kādreiz, kad varējām visu vakaru non-stopā vārīties par jebko.
08.09.2015 00:31 |
 
Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nu ja labi pacenšas tad daudz ko var izdomāt, lai attiecības uzlabotu. Nebūs tā kā bija sākumā un lai būtu interesanti vienam ar otru, nebūtu rutīnas seksā, var likt lietā dažādas idejas.
Jo arī pēc 10 vai 15 gadu attiecības var izdomāt daudz ko interesantu. Labāk ja to grib un plāno abi, bet var arī viens uzņemties iniciatīvu.
08.09.2015 11:56 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man bija līdzīgi, bet visa vaina bija tajā, ka man bija pārāk daudz brīva laika. Kad sāku strādāt, tad arī sapratu, ka var gribēt brīvo laiku pavadīt nepilnvērtīgi. Bet ja tu saki, ka tev ir bijis tāds periods, kur esi piepildījusi savu laiku, tad es nezinu.

Iespējams, ka tev vajag atrast kādu hobiju, kas tevi aizrauj, kādus kursus, kur varēsi parunāt, ne citu vīrieti - draugu ar ko parunāt.

Un runāt ar savi vīrieti tiešām valodā, liekot saprast, ka tā turpinoties nekas neturpināsies, ka ir arī jādomā par otru cilvēku, kurš nav pašsaprotams un lai pakustina arī savu pakaļu vienalga kāda noguruma pakāpē.
08.09.2015 12:06 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.09.2015
Un runāt ar savi vīrieti tiešām valodā, liekot saprast, ka tā turpinoties nekas neturpināsies, ka ir arī jādomā par otru cilvēku, kurš nav pašsaprotams un lai pakustina arī savu pakaļu vienalga kāda noguruma pakāpē.

Es jau runājusi. Es cenšos nedot mājienus caur puķēm, jo zinu, ka ar viņu vajag runāt skaidrā valodā. Ja kaut ko tādu ieminos, saka, ko es izdomāju, viss taču ir labi un manī nemaz neieklausās. Un jā, man liekas, ka es esmu kļuvusi pašsaprotama viņam(t)

Labāk ja to grib un plāno abi, bet var arī viens uzņemties iniciatīvu.

Vienmēr tikai vienam jāuzņemas iniciatīva? Es no tā sāku jau nogurt. Attiecības veidojam mēs abi, bet liekas, ka tās ir vajadzīgas tikai man.
08.09.2015 13:34 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Bet no otras puses - tāds - es tik daudz viņam, bet viņš man neko...es tik daudz ieguldu, bet viņš neko..man īsti nav saprotams attiecībās. Ja otra patīkami jādara, lai pēc tam atgādinātu - redzi, esi sataisīju romantiku, tagad tava kārta, tad labāk, manuprāt, vispār neko nedarīt.
bet liekas, ka tās ir vajadzīgas tikai man.

Nu ja tā liekas, tad jāšķiras un viss.
Var runāt, bet arī ir jāmāk ar otru runāt...Ja nesaprot, tad vai nu negrib saprast vai arī tu nepareizi runā ar savu vīrieti par šo tēmu.
08.09.2015 13:41 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.09.2015
čupakabra, es nebāžu viņam acīs, ka lūk, tagad viņa kārta. Es forumā to uzsveru, laikam pārāk bieži :-P Protams, ka man ir patīkami viņam darīt ko labu. Bet kādreiz taču gribēt no otra ko līdzīgu, manuprāt, nav nekas pārdabisks.
Un par runāšanu - es diezgan pārliecināta, ka negrib saprast. Klausās, klausās, bet es pat tās sarunas laikā redzu, ka domās viņš ir kaut kur tālu, nemaz neiedziļinās, jo tā ir vieglāk.
08.09.2015 13:44 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Un par runāšanu - es diezgan pārliecināta, ka negrib saprast.

Nu ja pats negrib, tad tu jau ar karoti mutē nevari ielikt. Un piespiest darboties ar tevi un izrādīt iniciatīvu arī nevari piespiest.
Attiecīgi, jāveic saruna par to, kā tas viss izvērtīsies tālāk, jo ja esi ļoti izbesījusies sakarā ar šo, tad pasaki,ka tā visu laiku dzīvot negribi. Vai nu sekos drauga atklāsme par to,ka reāli ir iespēja tevi pazaudēt, vai arī...nekas..Tad atliek- vai nu samierināties un turpināt tādā pašā garā, vai arī mainīt dzīvi.
08.09.2015 13:49 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nu mēs gan neesam tik ilgi kopā, bet ir arī šādi posmi, pēdējā laikā diezgan bieži...es jau tā ciešos it kā un esmu saprotoša, cenšos neko nepārmest, nesmērēt sejā utt, bet kad apnīk izlikties, ka viss ir ok, tad vienkārši sāku savu brīvo laiku pavadīt savādāk, nevis visu darāmo ieplānot apdarīšanai līdz drauga darba dienas beigām :D neiespringstu uz to laiku, kad viņš būs mājās, man viņš jāsagaida ar vakariņām un pārējais laiks jāpavada kopīgi... (t) es satieku draudzenes, aizeju pa veikaliem, pasēžu skaistumkopšanas salonā, pavadu laiku ar vecākiem vai kaut vai runāju ar citiem puišiem paziņām ;-)
08.09.2015 14:18 |
 
Reitings 8
Reģ: 07.09.2015
Agī, es jau arī daru daudz ko citu, bet cik tad ilgi šopings vai skaistumkopšana aizstās mīļoto cilvēku? Pēdējo punktu es jau esmu aizsākusi, bet tas jau arī nav baigais risinājums. Laikam jāsāk nopietni apsvērt turpmākā nākotne ar šo cilvēku. Ja nekas nemainās, cik ilgi man vēl tā dzīvot... (t)
08.09.2015 21:31 |
 
Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Paņem vīnu, nosēdini draugu blakus uz pāris stundām un kārtīgi izrunājaties. Neperini neko pa kluso.
08.09.2015 21:35 |
 
Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Problēma laikam sākas tur, ka mēs ļoti maz un nekvalitatīvi pavadām laiku kopā, cik nu mums viņa kopīga ir. Ja brīvdienās piedāvāju kaut kur aizbraukt, atradīs simts un vienu atrunu.

Liesmiņa* Paga! a ko tu no viņa vispār gribi? Tipa katru nedēļu braucienu no vidzemes uz Ventspils pludmali, 100 rozes un salūtu pa 500€? Un lai to visu viņš nopelna ar tām savām naktsmaiņām?

Ņemot vērā, cik daudz es dodu viņam sevi, man gribās pretī arī saņemt kaut ko - kādu romantisku vakaru, spontānu izbraucienu brīvdienās vai vienkārši samīļošanu nevis tāpēc, ka es izčīkstu, bet tāpēc, ka pašam gribās.


Tu vel neesi pastāstījusi, ko tu viņam dod. Savu ķermeni, jaunību un maigumu? Nu ok, piekrītu, tas tiešām ir daudz. Citas ar to nopelna vairāk. Arī gribi?
08.09.2015 22:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!