Ja Atmiņa neviļ, tad pāris sezonas atpakaļ bija kaut kas līdzīgs, ka visi pa kaut ko sacentās un mēģināja viens otru iegāzt. Vai tik tas nebija par dejošanu???
L.. ,tas gan ideju viņiem nav vairs, sižeti atkārtojas, vienīgi varbūt tēma pamainās, bet doma jau tā pati. Bet, lai gan jau ugunsgrēkā visu maļ pa apli, tomēr ir ziņkāre kā nu beigsies tas Sandijas un Kristas stāsts! Un kas būs Dāvida un Kristas starpā. :-P
Nesaprotu, ko scenārija autores pīpē... Smieklīgi skatīties, kā Sandija pārdzīvo par to, ka Gatim Krista ir svarīga, bet Sandija ir tukša vieta. Gatis taču pat redzējus Sandiju nav! Viņš nemaz nezina, ka viņam ir arī otra meita. :-D
Es varu paarsmieties ar to "buratiino" operu!Tai Heleenai tie apgerbi ar tiem bleskiem ir nepaarspeejami!Es saku-jo lielaaks sviests,jo vairaak pievelk sis trakums:-D
Man likās, ka tikai Zentamani spēj izbesīt... Nekā, tas aktieris, kurš tēlo Visvaldi, ir tiiik kaitinošs ar savu runas veidu. Atceros, ka viņš vēl kaut kur ir filmējies tādā pašā stilā, vot, tagad domāju - viņš po žiznji tāds vai kā...