Es Tev pateikšu vienu lietu, ko jau šeit minēja arī citi - liec tam cilvēkam ignoru! Jo vairāk sūdu kustināsi, jo vairāk smirdēs. Pati esmu jauna, dzīvē (cik jau viņa vēl nodzīvota) esmu izgājusi cauri visādiem sūdiem - cilvēkiem jeb lopiem, kas gatavi darīt visu, lai tu sabruktu vai pazustu no šīs zemes. Esmu tikusi seksuāli izmantota - es gribēju izvazāt to cilvēku pa menteni, bet labi, ka neizdarīju (karma sit daudz spēcīgāk - tagad esmu dzirdējusi kā viņam neiet). Nesen - pāris mēnešus atpakaļ tiku pazemota internetā par lietu, kura tika pasniegta otrai pusei izdevīgi. Es ārstējos no smagas slimības, nesen uzzināju, ka paliek tikai trakāk, tāpēc devos uz ārzemēm. Zini kā tas tika pasniegts internetā - ka aizbraucu šopingā. Jā, mani dati bija publiskoti, pat bilde ielikta, aizgāju uz datu inspekciju, bet viņi pateica, ka neko nevar darīt. Es atstāju to visu, lai viss pats norimst.
Nezinu tavu situāciju, bet ieteiktu neuztraukties - reputāciju tas neietekmēs. Nāks citi sūdi un šie aizmirsīsies! Ja vēlies uzraksti vēstuli privāti. Bet galvenais - neuztraucies un uzliec ignoru! Tas kož visvairāk!