TIEVĒTĀJAS IV

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Jauna sezona, jauni mērķi, jauns cīņasspars! Dalāmies pieredzē, motivējam viena otru, izbaudām veselīgas dzīvošanas procesu un priecājamies par rezultātiem kopā!
01.09.2015 19:52 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Stipri atkarīgs ko tu ar to sieru dari. Ja lieto kā baudvielu (pie vīna, piemēram), tad garšu, manuprāt, upurēt nevajadzētu, tajā pat laikā vēlams skatīties līdzi daudzumiem. Ja tā ir siera šķēle uz maizes 2x nedēļā, tad vienalga kāds tauku saturs, bet ja sieru ēd 3x dienā, liec un ber visur un pie visa, tad labāk ēd lieso :-)
07.11.2015 17:24 |

Reitings 25
Reģ: 16.11.2015
Vai šeit vel ir palikusi kāda aktīvā sportotāja? kā jums veicas? :)
17.11.2015 00:09 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Protams, es neesmu atmetusi sportošanu un to netaisos nemaz darīt jeb pieļaut domu atmest...
Veicas ļoti labi :)
17.11.2015 00:16 |

Reitings 25
Reģ: 23.03.2015
Ak, dāmas.
Esmu pilnībā nolaidusies. :'-(
Man ir problēma - kā sāku ēst, tā nevaru apstāties. Vai tās būtu brokastis vai pusdienas, vai vakariņas. Nav nekādas kontroles. Un pēc tam ir ļoti liela vainas apziņa. Tādos brīžos apsveru domu visu izvemt. Jā, lai cik briesmīgi tas izklausītos. (t) Un šī nemitīgā pārēšanās un sevis šaustīšana ir novedusi pie svara pieauguma, ko sāk ievērot arī apkārtējie:'-(
Katru dienu cenšos ielikt sevi rāmjos, bet ir ļoti grūti. Cenšos nepadoties un uzslavēt sevi par katru sīkumu, bet ir brīži, kad vienkārši sabrūku. Pati nespēju apjēgt, kā viss tik tālu ir nonācis...
.
Varbūt kādai ir ieteikumi?
17.11.2015 19:39 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Keitry_K
ja patik est daudz tad vismaz ed ko ok ... teiksim ja apedisis milzigu blodu ar zalumiem un darzeniem bus daudz labak neka kautvai maza bloda ar biezpiena sieriniem utt
21.11.2015 11:29 |

Reitings 25
Reģ: 16.11.2015
Keitry_K
same here !
Visu dienu sanāk ēst pēc man sastādītā plāna, bet kā vakars klāt- tā gribas ko saldu vai treknu...pagāšgad, kad ēdu pēc plāna, man bija daudz vienkāršāk, ēdu pēc plāna kā tāda svētā :D
21.11.2015 20:59 |

10 gadi
Reitings 522
Reģ: 31.01.2009
Es arī pie jums!
Mērķis ir -10kg (šobrīd grūti pateikt, cik ir pēc grūtniecības palikušais liekais un cik bija pirms). Pēc visādām programmiņām sanāk, ka savu mērķa svaru varētu iegūt ap martu. -3kg mēnesī šķiet tā ļoti adekvāti.
Pēc kāda mēneša/pusotra atsākšu arī sportot, pagaidām jāturās pie clean eating un pastaigām. :)
21.11.2015 21:11 |

10 gadi
Reitings 522
Ja man gribas kaut ko ļoti daudz ēst, tad skatos, lai tie būtu OH un minimāls tauku daudzums. Ideāli, ja mono meal vai salātu bļoda. Piemēram, sablenderēju 3 banānus ar dateļu sauju (daudz kcal, jā), BET man tāds ēdiens nekur nenosēžas, esmu paēdusi un puncis arī fiziski pilns. Tāpat arī varu apēst daudz rīsu, saldo kartupeļu, kvīnojas... man galvenais, lai tajā ēdienreizē nav tauku, tad mans organisms ļoti efektīvi pārstrādā OH un ne svars, ne kopskats necieš.
21.11.2015 21:15 |

10 gadi
Reitings 4443
AnneBelle
ja gribas daudz est tad stukes daudz OH ? :-D - silti iesaku pastudet par sabalansetu uzturu....
Kur teikts ka tev kritis tiesi 3kg menesi, katru menesi vienaadi? - atkal silti iesaku palasit info par šo tēmu.... nekrit visos menesos vienadi - ipasi ja tie bus pedejie liekie kg....

ediens nekur nenosezas ? :-D - ko teikt, zinashanu tev maz ... liekais ediens nosedisies jebkuram - pat caurbiraam... ja sasniegs zinamu limeni.... vispaar tads jedziens ka "cauirbiras" patiesiba nav... tie vienkasri need tik daudz lai kas uzkratos tas ari viss....

un tauki ari ir jauznem- tas kadl tie ir svarigi - palasi

un par OBV nozimi organisma funkcija ari iesaku palasiit
22.11.2015 10:07 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Te es Tev Kaban nepiekritīšu! Ir "caurbiras", tie ir cilvēki, kuriem ir ļoti ātra vielmaiņa. Man ir pazīstama meitene, kas katru dienu ēd šokolādes, kārtīgus smagos ēdienus, kartupeļu buezputras at miltu mērcēm, karbonādēm, kas apviļātas miltos utt, tieva taka špicka.
Keitry... es iesaku Tev atlaist vaļā visus aizspriedumus, beigt iedalīt to, ko drīkst ēst, ko nē. Ēd ko vēlies un mēģini nejusties par to vainīga. Mums visvairāk gribas to, ko nedrīkstam, bet ja sev neko neliegsi nebūs arī šitādu "noraušanos" Padomā cik daudz tu apēd, no vienas končas nekas nenotiks ;)
24.11.2015 13:25 |

10 gadi
Reitings 4443
AneteOz
ja nav kadas veselibas problemas kas to lietu brezmee - jebkurs cislveks var uzbaroties.. tiaki tas apjoms katram var but atskiriigs... un daziem tas var loti daudz ka ikdiena nemaz nespej tik daudz apest - un tadel jau vins uzreiz neskaitas caurbira bez iespejam uzbaroties...

Pats savlaik skaitijos "caurbira" est vareju dajebko, atminos ka viena praksee kad stradaaju ceptuve katru dienu edu entaas bulcinjas utt... ka biju skals ta ari paliku... bet kad nopieytni velejos uzbaroties un pastudeju so visu un saku attiecigi merkiem apjoma un pareiziba kartigi est - ta j=svars saka augt jau no pirma menesha
24.11.2015 13:52 |

10 gadi
Reitings 4443
man ari darbaa nereti pec padoma griezas cilveki kuri ir skali un velas uzbaroties.... saak ka edot daudz bet neka nenak klaat- bet teisku atklaati ~95% gadijumu no siem visiem painteresejoties precizaak ko un cik eed - izradaas ka tomer ed daudz tiaki vinu apsu praat.. bet realitate aped piemeram tiaki pusi no ta ko es ikdiena eedu :-D

pavisam vienkarsi.. ja edot 70 g risus katra edienrezee neubarojoes sac est 90g .. ja vel neuzbarojies ed visus 120g... utt.. sis par risiem bija tiaki ka piemers
24.11.2015 13:56 |

Reitings 161
Reģ: 18.08.2015
Sīks bet svarīgs jautājums - kā ir ar vājpiena biezpiena ēšanu? Vai tas būtiski ietekmēs manu tievētājas formu, ja ēdu to ļoti bieži brokastīs kādus 100g?:-P:-D
27.11.2015 18:12 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Par vājpiena biezpienu jau nu tiesām nav jāuztraucas!;-)
27.11.2015 18:16 |

10 gadi
Reitings 522
Paldies, Kaban, bet man nav nekas jāstudē. :D Esmu pietiekami lasījusi un pietiekami labi jūtu savu organismu, lai zinātu, ko man ēst un no kā - izvairīties. Tev, savukārt, ieteiktu iepazīties, piemēram, ar Brandan Brazier un viņa uzskatiem par ēšanu un fitnesu, iespējams, iegūsi ko jaunu.
Par tiem kg - es neiespringstu uz to, cik kritīs.. tas ir aptuveni. Tas ir pēcgrūtniecības svars, domāju, ka pat nepiedomājot īpaši pie ēšanas, noietu nost. :) Pieņemu, ka šajā ziņā tev nekādas pieredzes nav. :D
27.11.2015 18:17 |

Reitings 161
Un tad vēl jautājumiņš tām, kas sporto trenažieru zālē - ko darāt jūs? Kādus trenažierus izmantojat un vai izmantojat? Kādi ieteikumi vingrinājumiem bez trenažiera? Cik bieži ejat un kādi rezultāti, vai vispār patīk?:-)
27.11.2015 21:48 |

Reitings 7596
5x nedēļā
Ja izmantoju trenažierus tad eliptisko, skrejceļu vai riteni un vēl pāris rokām vai kājām, bet pārsvarā darbojos bez tiem un vairāk ar hantelēm, stieni...Patīk un rezultāti ar katru reizi arvien vairāk iepriecina! Ieteikumi mani - paskaties youtubaa, pilns ar visādiem vingrinājumiem, aprakstīt šeit ko, ir grūti!
27.11.2015 21:52 |

Reitings 161
jaukums, izklausas, ka esat īsta profesionāle :))
Pati eju 3 reizes ned., jo vairāk gan netieku. Principā sāku tikai nesen, kad ārā sākās sals, nevar vairs paskriet pa ledu un ir auksti. No trenažieriem izmantoju skrejceliņu, hanteles, tad vingroju tos spēka vingrinājumus uz paklāja, izpildu dažādus HIIT vingrinājumus. Nezinu vai tas ir gana, vai nē, bet cenšos :D
Varbūt kāds youtube video ieteikums, kur vingrinājumi tiem, kas vēlas sportiskākas kājas, dibenu (nepatīk traki lielās ciskas)?:-P
27.11.2015 22:13 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
eju tad, kad tieku uz zāli :D tās var būt 5x nedēļā vai tikai 1x :D

Izmantoju eliptisko trenažieri, dažus trenažierus kājām (leg press, leg curl, smita trenažieri un vēl), tad vēl pāris rokām, mugurai (tgd uz sitiena nosaukt nemāku :D) Bet vispār arī hanteles, stienis un paklājiņš ir diezgan iemīļota lieta :D arī kettlebell vicināšana.

Un patīk, ļoti :) tā ir lieta, ko atklāju par brīnumu sev :D jo sports skolā riebās kā tāds, tad pēc pāris gadiem izdomāju aiziet uz zāli un redzu, ka tomēr ir kkas, kas patīk :D
28.11.2015 07:53 |

Reitings 7596
Mellene1 sports man ir asinīs :D bet zini cik reizes katrs iet, tas individuāli, pietiekami 3-4x nedēļā un jāskatās protams arī kādu programmu tur pielieto, kādi mērķi un intensitāte!
Es eju lai ķertu labsajūtu, saglabātu formu un šo to uzlabotu :) man pietiekami ir 5x nedēļā :)
Es skatos visādus krievu raidījumus, ieraksti youtubā BODY MANIA, tur visu ko interesantu ieraudzīsi!
28.11.2015 21:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits