Man bija līdzīga problēma, tik daudz gadus atpakaļ, kad man bija kauns vest savus draugus uz mājām, jo dzīvoju es īstos laukos un toreiz nekas īsti nebija remontēts uut + es skaitos vecākiem vēls bērns, bet maniem draugiem jauni vecāki:-D:-D:-D ak, pašai kauns tgd, ak šie pusaudžu gadi. :-D:-D
Vai kas ir mainījies, jā, varbūt lēnām kkas tur attīstās, taču vecāki jaunāki nepaliek. Un ir tikai loģiski,ka vīrietis to pieņem, ja nē, tad tas jau kāds spurkstiņš vien ir. Un lai kādi viņi arī nebūtu, tie ir tavi vecāki,kā pati teici "gribot redzēt, kas šo brīnumu ar visiem + un - ir izaudzinājuši". Un drīzāk tev jāpasaka viņai paldies, ka viņa tev ir un ir tevi izaudzinājusi.
Kad es iepazīstināju savējo ar savu ģimeni, es viņam tā arī pateicu, ka dzīvojam īstos laukos, negaidi zelta podus un porcelāna šķīvīšus. Mana mamma ir īsts darba zirgs un bieži vien nepadomā par sevi, ne tikai izskata ziņā, bet vispār... Un mans tētis nav labāks. Bet tie ir MANI VECĀKI un punkts. Gribētos jau aizsūtīt uz kādu kūrortu uz kādu laiku, lai beidzot vecīši atpūšas, bet ir neiespējami dabūt viņus laukā no mājas ilgāk par dienu :-D:-D:-D