Sveiki, esmu nonācis diezgan pretīgā un negatīvā situācijā. Esam kopā nu jau 6 mēnešus, bet jau kopš paša sākuma, maniem vecākiem nepatika draudzene. Slikts pirmais iespaids, jeb māte izložņāja viņas Facebook lapu, pirms pirmo reizi dzīvē redzēja. Meitene jaunāka, man 21, viņai 18, liels tetovējums uz kājas un nepabeigta izglītība(vēl mācās 12tajā klasē). Neatkarīgi no tā, ka attiecībās runājām par visu, un pēc sarunas par manu vecāku teikto, ko laikam man vajadzēja paturēt pie sevis, sanāca liels kašķīs un meitene ilgi un dikti nevēlējās braukt ciemos, palikt pie manis, jo baidījās, ka maniem vecākiem viņa nepatiks u.t.t.
Pagāja kāds laiciņš līdz tikām no runāšanas par to, ka man tas ir svarīgi, ka viņai ar maniem vecākiem ir labas attiecības, un viņi vismaz normāli iepazīstās vai nejūtās neērti viens otra klātbūtnē, līdz sāka braukt ciemos. Jāpiemin, ka mani vecāki īsti neatbalstīja palikšanu pie mums(dzīvoju kopā ar vecākiem), bet šad tad palikām, tā teikt pa kluso. Laikam ejot, likās, ka attiecības starp viņu un manu māti uzlabojas, arī meitene parādījās vēlme sakārtot attiecības, jo vēlas lai ar viņas puiša vecākiem viņai ir labas vai normālas attiecības.
Un fināls, jeb kur viss nogāja greizi. Mums parādījās iespēja pavadīt laiku omes dzīvoklī, kamēr viņa ir prom laukos, ko arī izmantojām ilgstoši, bet pēc pēdējās reizes, aiz sevis nesakopām, nenomazgājām traukus, nenovācām vannas istabu un gultas veļai, un netīrajiem dvieļiem bija tikušas virsū meitenes asinis(mēnešreižu laikā bija sekss). Un sanāca tā, ka dienu pēc tam atbrauca oma no laukiem, uz viņas teikto, jābrauc viss sakārtot, teicu, ka viss būs ok. Protams, ka viss kārtībā nebija, ome nolamāja mani no galvas līdz kājām un viņu vēl trakāk. Paldies dievam telefoniski, bet nu ir skaidrs, ka mammai un abām omēm iespaids ir sabojāts, un tuvākajā laikā nelabojams. Draudzene jutās slikti un manai mammai uzrakstīja atvainošanos, izkratīja sirdi, jautāja kā labot notikušo uz ko mana māte atbildēja: '' pat 5 zvaigžnu viesnīcā savas nedienas ir jāsavāc pašai, bet laikam jau katrs ir audzināts citādāk'', ko draudzene saprata, ka viņa ir neaudzināta u.t.t.
Meitene iedzīta stresā, raud, bēdājās un domā, ka attiecības nav jēgas turpināt, jo viņa maniem vecākiem nekad nepatiks, viņa negrib sadzīvot ar domu, ka vecāki viņu ienīst, u.t.t. Es nezinu ko darīt, jo es viņu nevēlos pazaudēt, bet nevaru uzspiest būt ar cilvēku, kura vecāki viņu ienīst, nepatīk u.t.t.
:'-(Tiešām nezinu ko darīt.