Neiekarota Pilsēta - protams, varu. ;) Tas stāsts vispār apakšā ir diez gan sarežģīts man. Vienu pusi mutei ļoti bieži jutu, likās, ka kaut kas nav kārtībā, tas viss periodiski kādu pus gadu aptuveni bija jau vilcies, apmeklēju 3 dažādus zobārstus - labus, nevis poliklīnikās. Visi kā viens nesaprata, kas par lietu, teica, ka viss kārtībā un nezin, kas par vainu, taisīja arī rentgenus u.t.t. bet darīt neviens neko nedarīja. Pēdējā reizē man vairāk kā nedēļu no vietas sāpēja sejas labā puse, mocījos, naktīs negulēju, gaidīju, kad darbā atgriezīsies mana zobārste, taču vairs nevarēju izturēt un aizgāju uz Dentu, jo biju uz Stradiņiem aizbraukusi, taču tur zobārsta nebija uz vietas.
Sagaidīja salīdzinoši jauns vīrietis, kas manī jau neviesa uzticību, bet sāpes bija tik neciešamas, ka man bija pilnīgi vienalga, ko viņš dara. Visu laiku atkārtoja nezinu, hmm, nesaprotu, neko neredzu u.t.t. un kopumā stundu (!!!) man ar savu māsiņu divatā pa muti urķējās.. es kā atceros to procesu, man tagad smiekli nāk, bet tajā brīdī raudiens nāca, ka atkal "nekas nekaiš", bet sāpes ir neciešamas. Tad it kā taisīja pārbaudes uz karstu/aukstu un paziņoja, ka ir atradis vainīgo zobu. Aizmugurējais zobs. Tur bija maza plombīte, to izrāva ārā, izurķēja visu zobu, ielika zāles. Samaksāju 50 eur, aizbraucu mājās un cerēju, ka viņš nav kļūdījies.
Nākamajā rītā pamodos ar tādām pat sāpēm, kā braucu uz Dentu. Bet man jau bija skaidrs, ka uz turieni savā mūžā nekad vairs nebraukšu, lai arī cik nepanesamas sāpes nebūtu, jo tā izturēšanās, nepārliecinātība par savu darbu, konsultācijas ar māsiņu, tas viss bija ļoti dīvaini!!! Es nemaz nevaru aprakstīt visu kas un kā tur notika. Tas bija ļoti nepatīkami..
Bet šobrīd viss ir atrisināts - lai salabotu zobu, ko man Dentas zobārsts izurba un sabāza pilnu ar zālēm, kas nebija nepieciešamas, jo dēļ tā man bija problēmas pēc tam + BEIDZOT atrada īsto iemeslu sāpēm un lai vēl to novērstu šķīros no 200 EUR.
Kā saka - viss labi, kas labi beidzas, bet DENTU nevienam neiesaku. Es pati tur noteikti NEKAD neatgriezīšos un nekad arī nevienam neieteikšu. Ā un aizmirsu pieminēt, ka čeku, protams, man neviens neiedeva. :-)