57days,
man vienakrshi ir savadaka pieredze, tadelj es domaju, kaa ir citaam, jo beizi dzirdu, ka daudzas saka - nevaru nomest svaru, tad rodas jautajums - vai tas organisma kadas izmainas vai tas, ka sanak iekost visadus atros edienus, cepumus, sokoladi, jo nav laika paest....
Mans virs atkal ar mazo pa naktim njemas, lai es varu paguleet, pamodinaja mani tikai tad, kad mazais gribeja pie pupa, sakuma vinja man ar neguleja, knosijas, raudaja, piksteja... no rita biju izgulejusies un vareju sakt savas gaitas, skriet, iet un macities, darities un izbaudit parejos priekus.
Kad virs atsaka darbu, tad naktis un dienas dalijam, vai nu puse nakts mana un puse vinja vai pilna nakts vienam vai otram, tik cik berns japieliek pie kruts bija katras nakts mans uzdevums. Ari ta nakts dalishana bija taa, ja viram nakamaja diena uz darbu - tad mana nakts, ja brivs, tad vinja nakts.
Mes ta viens otru atbalstijam un atbalstam sodien, jo mums UK nav neviena no gimenes, esam tikai mes viens otram un tadelj tads komandas darbs bija izveidojies un ir saglabajies veljoprojam.