Visu laiku mēģināju saprast, kur problēma - kādēļ tik daudzi nevar savilkt galus kopa, samaksāt rēķinus, jāmeklē vairāki darbi, un re valdība atrada atbildi - Algas ir par lielu! Samazināss algas problēma atrisināta!
Nopietni, nesaprotu kādēļ tāds lēmums. Saprata ka paāiem algas par lielu un nezin kur vairs to naudu likt?
Šādos brīžos, par spīti patriotiskam garam, vienkārši gribas savākt mantas un braukt kaut kur citur. Ārprāts, tiešām! Kur vēl tālāk? Un imigrantiem atkal pieliks, lai tik brauc uz šejieni.. :-|
Visu laiku par tiem minimālajiem domā. Minimālo algu paaugstina, diferentācijas viņiem nebūs, nākošgad pacels minimālo.. a ko parastajam strādātājam, kurš nepelna minimālo?
Tik lieka daļa strādā pa minimālo+aploksni.. jā, jā dēļ viņiem ir tā, kā ir tagad, bet nu faak, it kā valsts to nezinātu, bet tāpat dod un dod viņiem.
Ooo kā piekrītu Sievuks. Algu diskusijām taču neviena nestrādā pa 500 - 700 eiro, visām ir ap štuku un augstāk. Vai tiešām 1000 eiro mēnesī ir iztikas minimums, ka nevar savilkt galus kopā?
Man nepatīk, ka tiek celti nodokļi, jā, es ar savu 700 eiro algu vēl dzīvoju labi, bet manai mammai alga knapi 430 - 450, un galus nevar savilkt, kur nu vēl vairāk aplikt ar nodokli. :-|
Visiem pateikt? kāda man daļa gar viņiem? Es strādāju oficiāli visus strādātos gadus! Nedomāju, ka ar šiem jauninājumiem un minimālās celšanas viņu kļūs mazāk..
Ko tur samazināja par 1% (?) - soc.nodokli? nē nu baigi sajutu, veseli pāris eiro vairāk makā :D