ko dara citi ari mazdēlam un omītei maz interesē.
Tad tu taisiji diskusiju ar mērķi pajautāt KĀ CITI RĪKOTOS,bet līdz galam tas tev nemaz neinteresē? Viss ko gribēji,ir tikai atrādīties,ka arī Tu lasi cosmo?:-D
Šādas diskusijas liek asinīm mutuļot!(e) Tādas dusmas uzdzen!
Omīte ir viena,mazbērni visi,neatgarīgi kas biežāk apciemomir viņas mazbērni. Tas,ka māja tika testamentā norādīta mazdēlam,nenozīmē,ka automātiski tā pienākas tikai Tev. Pēc diskusijas,izklausies kā
mantrausīga ku*e (t) Vajadzētu tev uzšpļaut malku ūdens,lai atjēgtos,saprastu īstās vērtības un apjaustu,ka tu šobrīd esi malā stāvētāja,nevis dīdītāja.
tad mazdēlam nemaz nav izdevīgi ar ģimeni tur ieguldit laiku, naudu un spēku. Ja reiz māja būtu ar citiem radiem dalāma
Jūs dzīvojāt pie omes(Jūs bijāt tie,kuriem nav sava mitekļa),tātad tīri cilvēcīgi,ka jūs esat tie,kas veic lielākos un ikdienišķākos darbus;-) Ja es būtu ome,tad uzzinot,ka jūs dzīvojat pie manis,kavējat man laiku,palīdzat darbos un taisat rīta kafiju,tikai aiz aprēķina un cītīgas miršanas dienas kalkulēšanas...es ar to testamentu jums pa pakaļu uzšautu(Tev pirmām kārtām).
Vienāršāk sakot-liecies mierā. Dzimtas mājas ir dzimtas,neatkarīgi no tā vai tava pakaļa tur atrodas ikdienā,vai nē. Ome daudz vairāk priecātos,ja visi dzīvotu draudzīgi,viens otru apciemotu un ēstu tās kotletes saulrietos,nekā noklausītos uz mantas dalīšanu un pārējo izlikšanu no teritorijas,jo "viņiem nekas nepienāks"(t)