Man rados arī tāda ir -man,man ,man...Jau pirmajos mēnešos sāka bosoties. Nekas viņai pašai nepieder un ir smieklīgi,kad jau visu laiku pat neesot oficiāli precētai uzskata,kad viss ,kas pieder viņas draugu radiem (tam draugam nekas īsti nepieder)-tas viss pieder arī viņai.
Autore arī izskatās pēc tādas pašas riebīgas bosenes.
Brālim ir izvēle vai māsu laist mājās vai nē. Dīvaini,ja sieva aizliedz māsai apciemot brāli. Pat ja jums ir nesaskaņas,tad tas nenozīmē,kad jāliedz ciemoties māsai pie brāļa. Akurāt nevajadzētu katru nedēļu ciemoties,bet 1x-2x mēnesī noteikti nekas slikts nenotiks ,ja uz 1-2 dienām atbrauc māsa ciemos. Man arī nepatika,kad kaut kas varbūt no bijušā puiša radiniekiem par biežu ciemojās,bet man pat prātā neienāktu aiz durvīm izlikt. Tā ir klaja nekaunība.
Vajadzēja iekost mēlē, paklusēt un samierināties ar situāciju. Šādi tu patiešām panāksi,kad viņa māsa ies un cīnīsies par mājas daļu,lai varētu šad tad aizbraukt ciemos. Es gan nezinu kāds prieks pie tādas karojošas bābenes braukt ciemos,kura katru reizi ar naidpilnu skatienu lūrēs virsū.
Ar savu dabu vien esi panākusi nesaskaņas, brālim vairs nebūs naktsmājas pilsētā.
Dīvaini,ka tu pati gribi palikt pie brāļa sievas pa nakti vai ciemoties,bet viņa nevar. Nenotiek tā-es neko, tu esi tizla ,nevari kāpt pār slieksni un otrai jāuzņem būs tevi plaši smaidot.
Protams,ka tu un tavs draugs būs zaudētājos,jo māsa jau pārdzīvos,kad nevar ciemoties,viņai nekādi papildus izdevumi neradīsies,bet ja tavam vīram būs jāsāk īrēt papildus dzīvoklis ,kur palikt pa nakti, vai arī papildus aizies daudz naudas par ceļu,lai katru dienu izbraukātu no mājām uz darbu. ļoti izdevīgi?