Kā zināt, kad ir attiecības?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Kā zināt, ka tas, kas notiek starp jums un vīrieti, ir attiecības? Nu ka jūs esat kopā un esat pāris.

Kā jūs to zinājāt vai arī par to izrunājāties?

Es satiekos ar vienu vīrieti jau otro mēnesi. Pāris reizes nedēļā. Sazināmies katru dienu. Bet, ja draudzene man paprasa, nu tu vēl esi brīva meitene vai jau izņemta, es nezinu, ko atbildēt...
21.08.2015 08:26 |

Reitings 41
Reģ: 13.01.2013
Man to nenācās jautāt, jo drīz pēc pirmās kopā būšanas nedēļas Viņš saviem draugiem mani stādīja priekšā kā savu draudzeni, lai gan tāda jautājuma "vai tu būsi mana draudzene?" nebija. Man tas bija pieņemami, jo arī savās domās Viņu uzskatīju par savu draugu. (l)

Pirms tagadējām attiecībām man bija viens puisis ar kuru pa retam satikos, bija simpātijas, bet arī radās jautājums, vai tās var nosaukt par attiecībām? Tā arī "attiecības" pajuka, jo nesapratu, kas viņam es esmu- laika kavēklis vai potenciālā draudzene.

Tev ieteiktu pajautāt, ja īsti neesi pārliecināta, kas valda jūsu starpā. ;-)
21.08.2015 14:54 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
spriest par kopīgo nākotni - mēs arī spriedām par nākotni, bet tikuntā pašķirāmies ātri vien, tas neparko neliecina.
21.08.2015 16:32 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Es tiešā tekstā pajautātu. Tās domas "es jau pēc pirmā randiņa sapratu, ka esam kopā/ka mums neinteresē citi/utt" var iedzīt situācijā, kur meitene domās, ka ir attiecības, bet puisis sevi uzskatīs par brīvu čali un tikpat labi pavadīs savu laiku vēl ar piecām meitenēm. Man vismaz pašai vienmēr prasās skaidrību un kaut kādu stabilitāti, lai attiecību statuss nebalstās tikai uz manām nojautām, ka tur it kā tās attiecības ir.
21.08.2015 20:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits