Meitenes, ja varētu, aizietu jau sen. Pašā attiecību sākumā viss bija perfekti, 2 gadi kopā un saderinājāmies, bet tagad... gredzens pirkstā ir, bet nenozīmīgs. Manai omai ļoti viņš patīk, katru dienu, kad pļāpājam prasa, kā tad viņam iet, sauc mīļvārdiņos viņu, pieņēmusi kā savu mazbērnu bezmaz. Man visvairāk ir bail, ko oma padomās, ko teiks. Jo zinu, ka viņai spiediens būs augšā un atkal negulētās naktis. Es pati neesmu nekāds zelta gabaliņš. Kad sākās atkal viņa vecā dziesma, satuvinājos ar sen neredzētu draugu, kas arī šeit tad dzīvoja. Draudzība noveda līdz skūpstam vienā tusiņā. Bet tās sajūtas... es sen nebiju jutusi tauriņus un skudriņas, lai cik muļķīgi tas skanētu. Bija iespēja, braukt viņam līdzi, sākt visu no jauna. Es atkal iemīlējos, bet beigās... nu beigās atkal esmu te, šobrīd darbā, kamēr mans "draugs" saldi guļ mājās, jo ir ofic. atlaists.
roniitis, un es jau domāju, ka es viena tāda muļķe visā pasaulē. Es zinu, ka bez viņa es varu, ir jau reiz tas noticis. Tas bija labākais laiks manā dzīvē - tusiņi, jauni draugi, vīriešu uzmanība, svars kritās nost, biju atkal ES. Bet tad man viņa palika žēl, viņš bija tik izmisis, zvanījās un rakstīja sms kā traks, paņēmu atpakaļ. Un tagad viss no gala. Šķiet kā dežavū, jo tagad notiek viss tas pats, kas toreiz, pirms mani pameta.