Neviens taču nestāv 2 dienas pie tukša ledusskapja un nebļauj, kāpēc tas ir tukšš, bet laicīgi iet un iegādājas nepieciešamo
Es atvianojos, bet manas omes ģimenes ārste ir tiešām slikta. Divus gadus ome gāja pie viņas un teica ka viņai sāpot (precīzi neazināšu teikt kur un kā), bet ģimenes ārste to pilnībā ignorēja, beigās kad ome tika pie speciālistes par pavisam citu lietu viņa pie viena pajautāja kas tas varētu būt un viņai uzreiz uz līdzenas vietas pateica ka tā ir kuņģa čūla. Nu ja gadās šādi ģimenes ārsti tad labāk lai sauc ātros kas uzreiz varēs pateikt kas par kaiti ja tāda ir, jo gadās arī ģimenes ārsti kas neveic gana efektīvi savu darbu vai arī vienkārši ignorē vecu cilvēku teikto, lai gan es neteiktu ka mana ome ir baigā čīkstētāja un pukstētāja kura bez iemesla ko tādu teiktu.
Kāpēc ātriem ir šitā jābraukā muļķības, neuzskatu, ka uz katru neadekvātu, neprecīzu zvanu ir jābrauc! Būtu jāpajautā, tad personas kods, vārds uzvārds, kas izsauc?! Savādāk tā tiešām ir muļķošanās!
A tevi apmierinātu tas ka ģimenes ārsts tik maz sajēdz ka nevarētu savu pienākumu pašā pamatā veikt un dēļ tā arī var rasties sarežģījumi un dziļākas veselības problēmas, vai pat nāve?
Nav jau tā ka es tos ātros sauktu bez iemesla
Es atvainojos, bet, ja neapmierina ģimenes ārsts, tad tas ir jāmaina. Jūs taču neejat pie ginekologa, kas jums nepatīk. Tieši tāpat ar ĢĀ, nepatīk - maini vai meklē vēl kāda cita speciālista viedokli, ja ir kaut kādas aizdomas.
Prieks par Tevi, tomēr mana pieredze rāda, ka vairums Tev nelīdzinātos!
Nu, bet ja tam bērnam ar 38 temperatūru ir slikti? zāles nepalīdz, nosist nespēj, tad labāk jau arī izsaukt!Šādā gadijumā vecākiem ar personīgo automašīnu vai taksi ir labāk doties uz slimnīcas uzņemšanas nodaļu.
Šādā gadijumā vecākiem ar personīgo automašīnu vai taksi ir labāk doties uz slimnīcas uzņemšanas nodaļu.
ar ātrajiem viss ir tiešām ātri un uzreiz
Arī ātro pacienti slimnīcās bieži vēl gaida vairākas stundas līdz kāds ārsts tiem pievērsīsies.
Lai tās omes ved.
Jā jā jā.. un pēc tam visos TV ekrānos šīs pašas omes kviec, ka ļaunās slimnīcas viņas naktī ir izrakstījuša un pat nav izsaukušas limuzīnu vai vismaz 4 zvaigžņu numuru noorganizējušas!