Nu gan, kaut kā nepiekrītu Tev.. Tas būtu ļoti nesmuki, jo tā sieviete ir Tava tēta mīļotā, dzīvesbiedrene un tālākā ceļa gājēja. Ja kāds man apziņotu, ka nepatīk mans draugs, kontkatēsies tikai ar mani - staigā, man ar tādu cilvēku kontaktu nevajag. Nedomā, ka tas ir negodīgi pret Tavu tēti? Ka paša meita šādi darās? Es neuztveru savu mammu kā vienu cilvēku, priekš manis ir TIKAI mana mamma un viņas mīļotais, tāpat kā tētis un viņa sieva. Un ne citādāk. Viņi viens otru mīl, atbalsta, un man nav pilnīgi nekādu tiesību tajā iejaukties. Tev vnk jāpārkāpj pāri kaprīzēm un bērnišķīgām dusmām un jāpieņem, ka Tavam tētim ir sieviete, ko viņš mīl u nar ko gatravs dalīt dzīvi. Tagad bez maz vai takā nedaudz liec izvēlēties viņam. Jo nu, arī mani neviens neuztver kā mani vienu, bet kopā ar manu draugu un viss. Mēs esam ģimene. Tāpat kā viņi ir ģimene. Un kā piemēram tu vedīsi nākotnē bērnus pie tēta? Lai tā sieviete iet no mājas ārā? Muļķīgi taču! Pašai mierīgāk, ka ir labas, harmoniskas attiecības, labs kontakts un arī tētis būs laimīgs. Nezinu, pašlaik ļoti, ļoti negodīgi. Negribētu, lai mans bērns ko tādu man nodara un es nekad neko tādu nenodarīt usaviem vecākiem - bērnībā bija līdzigi, ka tikko tētis iepazinās ar sievu, man nepatika, zvanīju, teicu, ka tiksimies tikai kafejnīcā, bet viņš pateica ka nē - man ir jāpieņem viņa sieva un tur nav variantu, jābeidz taisīt kaprīzes, viņa man nav nekon odarījusi un viss. Tad vēl protams biju maziņa un pašai bija kauns vēlāk, ka tā kā muļķe, nespēju iedomāties, ka pieaudzis cilvēks tā rīkojas...