Par dzīvesbiedriem-geimeriem.

 
Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Es nolēmu pacelt šādu tematu jo man pašai dzīvesbiedram hobijs ir datorspēļu spēlēšana. Viņš tajā ir tā iekšā, ka mēs pat novienojāmies kurās dienās viņš var spēlēt (jo tas paņem visu vakaru) un kurās viņš veltīt laiku tam nedrīkst, jo jāvelta laiks man un mūsu abu attiecībām. Citādāk viņš mierīgi varētu visu laiku, katru vakaru to darīt.
Viņš ar draugiem, ar kuriem kopā spēlē-spēlē pēc noteikta grafika. Ja kādu reizi netiek, tad raksta draugiem pat sms, ka nebūs.
Nesen uzzināju, ka viņa spēļu pārinieku brandža pat uztaisījuši savai ģildei (spēlētāju apvienību sauc par ģildi) mājaslapu.

Es sāku domāt, ka tik tas morāli nav vairāk par hobiju. Pirmā mana reakcija par to mājaslapu bij- lol nopietni?
Gribēju pajautāt Jums...vai jūsu draugs/vīrs spēlē datorspēles? ja jā, cik bieži viņš to dara? kāda ir jūsu attieksme pret to? varbūt kāda pati arī spēlē?

Un nē, šis nav astoņpadsmit gadīgo jautājums, jo gan man, gan manam kungam nu jau labi tuvāk 30, nekā 20.

mūsu vienošanās ir, ka 2 darba dienas nedēļā ir viņam, lai viņš var geimot. Man sākumā bija nedaudz problēmas ar viņa geimošanu, bet nu jau ir kompromiss un grafiks, nu jau esmu apradusi:D sasmējos par to mājaslapu gan!
18.08.2015 22:52 |
 
Reitings 57
Reģ: 21.08.2015
Mana pieredze ir tāda, ka puisis spēlēja datoru ļoti bieži, pat kopā dzīvojām, protams, esot ar cilvēku, sāc pieņemt kaut kādus otra brīva laika pavadīšanas veidus, bieži vien kopā spēlējām spēles, bet kas par daudz - tas par skādi. Jāmāk sabalansēt laiks kā sev, tā attiecībām. Ja puisis to nesaprot, tad vai nu, ja uz to "parakstās", jāiet aprunāties ar psihologu vai vienkārši jāizvērtē, cik svarīga viņam esi.
23.08.2015 22:14 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits