kāpēc kas tāds ir jāsaka?

Reitings 90
Reģ: 21.04.2015
Es vairs neko nesaprotu, man vajag viedokli no malas.
Lieta tāda ka sarakstos ar kādu vīrieti. Esam pāris reizes tikušies, bet ne divatā, kompānijā. nu lūk, vakar visu nakti sarakstījāmies, viņš rakstīja ka vēlas būt kopā utt. sākām runāt par jūtām un viņš man no zila gaisa uzraksta, ka joprojām mīl savu bijušo. Nē, nu jūtas viņam pret mani ir, bet tas, viņaprāt, man ir bijis jāzina.

Esmu atstāta uz pauzes. tā ir kaut kāda jauna taktika kā veidot attiecības? Pietam es to ne jautāju, ne lūdzu darīt. Godīgi, jūtos diezgan muļķīgi. es saprotu ka mums katram ir bijušas attiecības, ir bijusi mīlestība un citi cilvēki dzīvē, bet kāpēc tas taa jāizstāsta pašā sākumā? Man vairs pat neko negribās no tā cilvēka. ne tāpēc ka es būtu greizsirdīga, bet tā atklātība mani biedē un liek šķobīties, kā arī satraukties diezgan, ka ja izveidosies attiecības tad viņam vienmēr būs prātā tā cita sieviete. Saprotu ka nav ticis tam pāri, lai gan pagājuši 3 gadi...
17.08.2015 23:12 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vienīgi esmu sašutusi par tādu atklātību

Bet no otrās puses.. Labi, ka pateica. Tu pat nevaru iedomāties, ko nozīmē dzīvot ar džeku, kas dievina un liek uz pjedestāla citu. Draudzenes bēdīgais stāsts..
17.08.2015 23:41 |

Reitings 90
Motivation, nu vakar viņš arī dzēris man to rakstīja :D Bet galvenais jau ka visu laiku tik par mani tur žužināja un tad pēdējā ziņa par bijušo. Kaut ko atbildēju ka man to zināt točna nevajadzēja, šis tik uzrakstīja ka nekā tur vairs nav, viņai cita dzīve, viņam cita un mainīja tēmu. Varbūt kauns, varbūt nezinu kas. bet es nevarēju visu dienu nomierināties. Nevis tā ka gribu viņam kaut ko rakstīt bet tā, ka vienkārši nesaprotu nu kā tā var. Ai tikko uzrakstīju paldies ka pateica to tagad, ka labi, ka neizniekoju vairāk laika un, ka ceru, ka atradīs sev citu plāksteri(e)
17.08.2015 23:43 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Bet nu, lai iet. Tālā pagātnē man ar bija gadījums. Lielisks puisis līdz sagājām kopā. Un tad sākās - salīdzināja ar bijušo. Nu, piemēram, viņa labi zīmē un es arī. Viņš: kā tā gadās, kad man gan tagadējā, gan bijusī ir mākslinieces. Vai arī, kad bijām palikuši teltī un viss gāja uz to. Izskan frāze: Viņai bija tik labs humors, vienmēr varēja smieties. Cipa laikam ar mani nebija jautri. Sākumā es biju klusētāja un viss iekšā trīcēja. Jauna biju un turpināju tikties. Tad brīžiem viņu nolika, ka viņa bija caca un kad tādas nepatīk, tad atkal patīk. Vispār murgs. Pats labākais bija tas, kad viņš trīs reizes bija ticies man aiz muguras ar to bijušo. Un vienā reizē gribēja noskūpstīt viņu. Visu uzzināju no bijušās, kas man uzrakstīja un izstāstīja. Forši ne? Tādēļ labāk priecājies, ka pateica uzreiz, kad sirdī vēl viņa. Savādāk būtu kā man, kad ieberzos. :D
17.08.2015 23:47 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Tāds labs variants,lai gadījumā kas,tad viņš jau teicis,ka mīl bijušo un ja tu piekriti,tātad pieņēmi šo situāciju un kad vajadzēs saraut attiecības ar tevi,mazgātu rokas nevainībā, sak`, bet tu taču zināji!
17.08.2015 23:54 |

Reitings 269
Reģ: 17.05.2015
Jūs pārāk iespringstat. srylsly.
18.08.2015 00:18 |

Reitings 90
Jūs pārāk iespringstat. srylsly.

No vienas puses es pat domāju līdzīgi :D ja tā aizdomājas... jo nu kurš gan kādreiz nav mīlējis. Arī man ir pirmā mīla kura vienmēr būs sirdī. bet tas pasniegšanas veids un pasniegšana vispār. Nu kam to vajadzēja?

ai The..one, pareizi laikam jau uzrakstīji:-/
18.08.2015 00:24 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Princese grib lai tu par viņu cīnies.

Bet vispār nevajag jaukt vājumu ar atklātību. Īsts vīrietis neatklās ka joprojām mīl citu. Man jau ar gribās piesūkties vesenei pie pupa, atklāt ka esmu nevainīgs, ka pipele nestāv un iepriekšējā mani ļoti, ļoti abižojusi. Tā nav atklātība. Tas reāli ir vājums. Ists vīrietis melolīdz pēdējam. Kad tiek pieķerts, tad visu noliedz.
18.08.2015 00:54 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Man bija ļoti līdzīga situācija. Es nevaru ielīst otra galvā, bet, manuprāt, tā nav mīlestība, ko vīrieši izjūt šajā gadījumā, bet gan kaut kāda nostaļģija, atmiņas pēc tiem bijušajiem laikiem, kas bija labi. Ja mīlētu patiešām to bijušo, tad būtu ar viņu vai būtu viens, nevis iepazītos ar jaunu meiteni. Lai vai kā, man kaut ko tādu pateikt šķiet liela necieņa, diemžēl. :( Pēc savas pieredzes saku - ja izvēlēsies ar viņu kaut ko turpināt, tu šos vārdus par to, ka viņš mīl citu, vēl kādu laiku atcerēsies un tev tas sāpēs, nespēsi uzticēties utt.
18.08.2015 01:05 |

Reitings 177
Reģ: 02.08.2015
Gribēja un pateica. Tās bija viņa tiesības. Es saprotu, ka labāk vēlējies nezināt, ka viņam var būt mīļākās un dzīvot ar rozā brillēm.
18.08.2015 01:06 |

Reitings 220
Tu pat nevaru iedomāties, ko nozīmē dzīvot ar džeku, kas dievina un liek uz pjedestāla citu.

+

Jā, tu vari priecāties, ka tev pateica sākumā šo faktu nevis kā man - pēc vairākiem kopā pavadītiem mēnešiem..
18.08.2015 01:07 |

Reitings 90
Gribēja un pateica. Tās bija viņa tiesības. Es saprotu, ka labāk vēlējies nezināt, ka viņam var būt mīļākās un dzīvot ar rozā brillēm.

Nē es nedzīvoju ar rozā brillēm. patiesībā tas pats fakts mani nemaz nepārsteidz, jo es zinu viņu attiecību stāstu (vairāk vai mazāk) un nojautu ka tā meitene viņam ir bijusi ļoti īpaša. Par to man nav nekāda pārsteiguma, es domāju ka jutīšos vairāk sāpināta ja es to uzzināšu, bet mani tas pats fakts... Kaut kā nesaprotu kam tas bija vajadzīgs.

Ja mīlētu patiešām to bijušo, tad būtu ar viņu vai būtu viens

Teica jau ka viņai cits esot un viņi katrs dzīvo savu dzīvi un vispār tur nekā tāda nav :D
18.08.2015 01:11 |

Reitings 177
Reģ: 02.08.2015
lauRRa Viņš visas Jūsu attiecības mals par bijušo. Un beigās sāks vēl salīdzināt. Izdomā, ja esi gatava to nest, tad tipa ejat kopā. Tā pa prasto uzrakstīju! :-D
18.08.2015 01:13 |

Reitings 220

Lai cik smieklīgs tālākais šī komentāra teksts nebūtu, daļēji jāpiekrīt šim te. Šķiet, ka šādi vīrieši, kuri pasaka, ka mīl citas, bet tai pat laikā grib būt kopā ar tevi, daļēji uzspodrina savu ego šādi, liekot sievietēm par viņu cīnīties. Tipa - man tā cita ir vajadzīgāka, bet tu vari par mani pacīnīties.. Nu jāpiekrīt šim raksta autoram, ka īsti vīrišķīgi tāda "atklātība"(ko jau iepriekš uzrakstīju, par atklātību neuzskatu, jo nedomāju, ka tā ir īsta mīlestība, ko šie vīrieši izjūt pret bijušajām) nav.
18.08.2015 01:17 |

Reitings 90

jā nu šis būtu trāpīts 100%.
18.08.2015 01:21 |

Reitings 743
Reģ: 23.02.2015
Kur jūs atrodiet tādus čaļus? Es ar tādu netiktos, necieņas izrādīšana pret mani!!! (e)
18.08.2015 09:54 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Kas tur var sanaakt,ja vinam praataa veel bijusaa. Mulkjis gan ir,ja pasaka ko tadu un itkaa cer kaut ko ar Tevi veel veidot? Jeb tiesa tekstaa vins liek noprast lietas buutiibu???
Es neiesaistiitos, tadi tikai iidees un piikstes par savaam ex, kas tur var sanakt?
18.08.2015 10:01 |

10 gadi
Reitings 44013
Reģ: 11.02.2015
necieņas izrādīšana pret mani!!!

Man atkal liekas tieši otrādi :)

Čalis tevi cienīja pietiekoši, lai nedotu veltas cerības, ja nu tu gribi nopietnas attiecības. Savukārt, ja vēlies tikai izklaidi, šī būtu bijusi laba iespēja. Tāpēc viņš arī atklāja savas kārtis.
Manuprāt, pareizākais, ko puisis varēja izdarīt šajā situācijā. Es neļaunotos!

Plus, ir jau iespēja, ka attiecības no "just for fun" kļūst par kaut ko nopietnāku, bet, ja nekas nesanāktu, vismaz abi iesaistītie jau no sākuma zināja spēles noteikumus.
18.08.2015 10:03 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Man arī rokas nolaistos, lai atbildētu vēl pēc tāda teksta ;-) nesāc neko, jo drošivien vēl pāris gadus aktīvi būs jācīnas ar viņa dzīves sieviešu rēgiem .

Kurai tas vajadzīgs!
18.08.2015 12:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Iespējams ka viss ko tam vīrietim vajag ir sievieti kura liks dzīvot realitatē, nevis pagātnē. Līdz šim laikam viņam ar to nav paveicies :(

No vienas pues labi ka tik ātri pateica savas jūtas pret bijušo, bet no otras puses varbūt ar nevajadzēja. Lai nu kā, ja jau 3 gadi pagājuši un tā bijušī nav ar viņu kopā, maz ticams ka tur kas kādreiz ar būs.
Mīlēt jau nav aizliegts, bet tas nenozīmē ka viņš dzīvo tik pagātnē. Man arī sirdī tuvs ir viens ex, lai gan zinu ka nekad mūžā ar viņu vairs nebūšu kopā un kamēr varēšu, izvairīšos ar viņu pat kontaktēties.
18.08.2015 13:09 |

Reitings 499
Reģ: 26.07.2015
Nu, es pēc tāda teksta neko nopietnu arī vairs negribētu
+++ Es laikam vēl pateiktu/uzrakstītu - "visu gaišu" :-D ...varbūt...:-D
18.08.2015 14:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)