Stella, studēšana nav nekāds sasniegums, tieši tā, bet pēc tiem komentāriem liekas, ka tas būtu, jo ir miljons un 1 attaisnojums, kāpēc kaut ko nedarīt. Es neesmu nekāda varone, jo mācos, bet es meklēju tās iespējas un daru (man vecāki iedod 0 naudu mēnesī, 0!!!!!), tāpēc es neesmu no bagātā gala, kuram viss ir iedots. ;-) Bieži tieši tiem, kam varētu iedot vairāk, izvēlās neko nedarīt,
Un var arī sapelnīt naudu studijām, pēc skolas sola uzreiz nav jādodas, ja nav tiešām tādas iespējas un visi gali plīst (starp citu, par pašvaldību runājot, nevis viņi kaut ko sponsorē, bet viņi nāk par galvotāju, kredītu tāpat atdod tu pēc tam). Var arī nemācīties, ja rokas aug no īstās vietas, pelnīt var tāpa.
Es vienkārši saku, ko es redzu apkārt, ka to jauniešu, kas tiešām nevar mācīties, ir mazāk par tiem, kuri to negrib! Es jau minēju par piemēriem no saviem laukiem, kur lielākā daļa tiešām ir alkoholiķi un parka soliņa. Es arī nesaku, ka Latvijā nav neviena tiešām nabadzīga zēna vai meitenes, kuram vienkārši nav paveicies. Bet tas nav vairākums. Man liekas, ka drīzāk, nevis man ir rozā brilles, bet citiem patīk visu dramatizēt.