Ņemot vērā, kura sabiedrības daļa izbrauc-tas ir labi un pareizi. Latvija viennozīmīgi kļūs pozitīvāka un veiksmīgāka
tieši tā labā daļa aizbrauc - jaunie absolventi, jaunie meistari, speciālisti un censoņi.
koks ar diviem galiem, valstī ir pietiekami daudz problēmu, kura labot, pirms to saukt par pietiekami labu. tāpat aizvien ir maģiskais aplis -> bez pieredzes darbā neņem, bet iegūt pieredzi arī nedod. ja dod, tad uz nosacījuma, ka neko nemaksā.
aij, man ambīcijas arī ir augušas, nozarē, kurā gribētu ļoti nopietni darboties, es nākotni šeit neredzu, mācīties vēl 7 profesijas man maciņš neļauj, augstskolā man nekas neinteresē, kur nu vēl lai par to naudu maksātu,
mazcenas darbu darīt man ne fiziski, ne morāli neatmaksājas.
pat būt pašam savam šefam man šodien jau rokas nolaidās - LV viss ir jādara pašam un palūgt palīdzību vai informāciju, kur, kas, kā jādara ir noziegums. :D
ideālajā variantā es gribu pelnīt un dzīvot šeit, bet tā, lai apmierinātu visas savas vajadzības. zinot iespēju robežas un maka biezumu, turpinu sapņot par zaļo zāli citviet, līdz kurai arī vēl ir jāiekrāj. bet no kā krāt tā arī neatrodas.
būšu slinķis jaunietis, kurš gaida zelta maisus, jo par to, ko esmu gatava ieguldīt spēkus, motivāciju un veltīt savu daļu dzīves, mani nevienam nevajag!
un par ko tos nodokļus maksāt :-P
un pirms te kāda ieslīgst bezkaunīgos apvainojumos par tipisko jaunatni - čau! man prieks, ka tu skati grāmatu pēc vāka! :)
(l)