B kategorijas tiesības

Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
Sveikas. Vēlos nokārtot B Kategorijas tiesības. Kā notiek samaksa? Jāmaksā visu uzreiz vai arī ir iespēja maksāt pa daļām? Cik viss kopā aptuveni izmaksā? Cik ilgā laikā nokārtojāt jūs? Tās, kuras sāka ar nulles zināšanām, vai ātri jutāties droši un pārliecinoši uz ceļa?
11.08.2015 09:59 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Man sanāca mācīties nedaudz vairāk kā 4 mēnešus, bet tas tāpēc, ka, sākot kursus, man vēl nebija 18. Teorijas kursi beidzās, kad man bija 17, tāpēc vajadzēja pagaidīt pāris nedēļas, lai varētu to nokārtot CSDD un tad attiecīgi arī braukšanu. Bet es biju rēķinājusies ar to pauzi, nekas traks tas nelikās.
Autoskolā nesāku braukt galīgi bez priekšzināšanām. Līdz tam, visu vasaru ar tēti braukāju, viņš man mācīja figūras braukt, satiksmē iekļauties un vēl daudz dažādas lietas.
Par to samaksu - ja pareizi atceros, mēs varējām par teoriju maksāt uz pusēm vai visu uzreiz. Es maksāju visu uzreiz, par braukšanas nodarbībām - pēc katras braukšanas maksāju pašam instruktoram.
11.08.2015 13:36 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Redzu, ka neesmu vienīgā bijusi, kurai jāgaida līdz 18 bija. Tā kā mums skola atmaksāja gandrīz visus tiesību izdevumus, bija visiem jāliek vienā laikā, bet mani skolā aizsūtīja 6 gadu vecumā, tāpēc, nokārtojot skolas eksāmenu, izbraucot visas obligātās braukšanas, man bija nepilns gads jāgaida, lai nokārtotu valsts eksāmenus. Visu noliku ar pirmo reizi, joprojām priecājos, ka tā gada pauze vispār neko nemainīja, jo gruzis tajā laikā bija diezgan liels. :D
11.08.2015 14:00 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Ameliya, cik forši, ka skola apmaksā :) Mums kādreiz bija tādas baumas skolā, ka centīgākajiem apmaksās, bet tā arī tā ideja izplēnēja kaut kur gaisā.
11.08.2015 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits