Sibīrijas haskijs

Reitings 4
Reģ: 24.05.2015
Sveikas! Mēs plānojam iegādāties Sibīrijas haskija kucēnu. Vai kādai mājās ir šāds suņuks un iespēja padalīties pieredzē? Dzīvojam lauku mājā, suns būs nodarbināts.

Galvenais jautājums, ar ko suņuku labāk barot. Gan kā kucēnu, gan pieaugušu suni. Vai tās nav dikti lielas izmaksas? Internetā atrodamā informācija ir skopa.:-|
10.08.2015 17:12 |

Reitings 81
Reģ: 01.08.2014
Es tomēr uzskatu, ka katrs suns ir individualitāte. Pa lielam, jā, haskijam patīk skriet un trakot-būs ko turēt līdzi, bet teikt 100%, ka nesadzīvo ar citiem mājdzīvniekiem un nepieķeras cilvēkam, gan nepiekrītu. Mums ir kaķis, ar kuru lieliski sadzīvo, un savam saimniekam pieķeras. Pašā sākumā draugs gribēja pie sevīm pieradināt haskiju (lai viņš būtu saimnieks), bet varēja darīt ko grib, viņa izvēlējās mani un arī klausa tikai man,prom neiet. To kas rakstīts vikipēdijā un kā te saka-"man te kaimiņos bija haskijs" ieteiktu tik ļoti neņemt vērā. Labāk izvērtē to cilvēku viedokļus, kuriem ir tieši šis suns mājās un zin viņu pa visiem 100. Viss atkarīgs no Tevis. :-)Draņķīgi mācīsi, draņķīgs arī haskijs būs!
11.08.2015 08:45 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Liels pluss, manuprāt, ir tāds, ka nekad nenodarīs pāri nevienam cilvēkam.

Šis nu tiešām.. ja agrāk domāju kā draudzīgu suni bērnam - kkādu mopsi, tad tagad esmu tikai par haskiju. (l) Haskijam nav asinīs instinkts uzbrukt. Kā tas ir jebkuram citam sunim. Draugam ir haskijs, nu dikti dikti mīļš. :) Piekrītu par to ego un viltību. Ēdiena ziņā gan ir izvēlīgs, bet tas tāpēc, ka ir alerģija uz dažādiem ēdieniem. (t)
11.08.2015 09:01 |

Reitings 4
Reģ: 24.05.2015
Liels Jums visām paldies! Ļoti noderīga informācija! :)

Mums ir mazs bērniņš mājās un tāpēc vissvarīgākais faktors ir tas, lai suns neapdraudētu bērnu, respektīvi, nebūtu agresīvs. Dzīvojam laukos, plašas teritorijas un sunim būtu brīva iespēja izskrieties, rakt bedres un darīt visu pārējo. Par haskiju domājam arī tāpēc, ka suns mūs motivētu vairāk izkustēties un pavadīt laiku ārpus telpām, kas nāk par labu jebkuram. Ak jā, un plānojam iegādāties tieši kucīti. :-)
11.08.2015 12:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits