Noķerts Imantas pesofīls.

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Es kā pūce, visu uzzinu ar nokavēšanos. Šodien 13.00 pa ziņām būs preses konference. Cerams, būs mūža ieslodzījums, ne 5 - 10 gadi.
http://delfi.lv/latvija/article.php?id=46314867
10.08.2015 12:44 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
kas tur sadistisks? citu dziesmu dziedātu, ja tajā sarakstā arī būtu tavējā.

nedomāju gan , 1) tas ir mans, kā vecāka uzdevums nosargāt savu bērnu
2) reti kad tas notiek tiešām ar fizisku pārspēku , pārsvarā tās meitenes saļeči un apvārdo, kas atkal ir akmens vecāku dāriziņā , jo bērnam ir iepotēts ka pieaugušajiem pretī runāt nedrīkst , es uzskatu ka ne tikai drīkst , bet vajag .

Un varbūt es maldos, bet cik atceros, tad par slimajiem bērniem un viņu vecākiem tu citu dziesmu dziedāji.

nekad neesmu teikusi , ka garīgi slimie un kroplie būtu jāsterlizē ! Es uzskatu, ka slimajiem tiešām nevajadzētu vairoties , ja viņi ir informēti , ka piedzims nedziedināmi slimi un kropi bērni.

Bet kastrēt nevienu nevajag , tās ir neatgriezeniskas sekas .....

Un es nerunāju par ģimenes psihologu, bet par psihiatru vai psihoterapeitu, kaut kādu piespiedu uzturēšanos ārstniecības iestādēs ... nu parādiet man kāds ko mūsu cietums ir izlabojis !? Nonākot degredātā vidē, pat izglītots cilvēks nemanot degradējas , tur nav neviena cilvēka cienīgi apstākļi , lai ko viņš arī nebūtu izdarījis ....

Bet , kā jau Winterra teica, šī nav tēma priekš cosmo ;-)
10.08.2015 15:54 |

Reitings 11162
Par zagļiem gan varētu būt cita runa.

seksuāla tieksme uz mazgadīgajām ir slimība , slepkavība , var būt arī nejauša , bet kā var sveša manta netīšām pielipt pie nagiem !? bet nu jā, te ir kardināli atšķirīga uztvera un pašā saknē atšķiras viedoklis par to , kas ir jāsoda un kas nav
10.08.2015 15:57 |

Reitings 24
Reģ: 10.08.2015
šķērmina wee centieni izteikties kā saprātīgai būtnei ..
tiešām pretīgi ap dūšu. šī nav cosmo tēma ?? Redz ka ir ;) Ja reiz te ir uzsākta.
ej vien gudro dirsēju pulciņā iestājies, kopā ar Winteru.. next level- daunes
10.08.2015 16:00 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mūža ieslodzījums (reāls līdz nāves brīdim), ir baisāks sods par nāves sodu.

Es ar tā uzskatu.

Jā, tikai diemžēl tiem tur, kas ir dabūjuši mūža ieslodzījumu ir jānodrošina standartiem atbilstoši dzīves apstākļi par nodokļu maksātāju naudu visu viņu dzīvi...

Jā to es ļoti labi apzinos, bet tā pat palieku pie tā ka mēs nevaram izlemt kuram ir tiesības dzīvot un kuram mirt, it īpaši ja ir tāda iespēja ka kādreiz var atklāties ka šis cilvēks ir nevainīgs.
Ja tautai slepkavība ir aizliegta ar likumu, tad es uzskatu ka valstij ar nedrīkstētu būt tiesības izlemt kurš tiek nogalināts.
10.08.2015 16:02 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Manta netīšam nepielīp, tas gan. Bet drīzāk šādus ir jāārstē, jo vismaz, manuprāt, viņus var izārstēt ar tiem pašiem psihologiem, psihiatriem, vēl plusā iedod piespiedu darbu, aizved uz sociem, piespiedu kursus liec iziet u.t.t...neko labu tiem zaglēniem cietums nedod un salauž vēl vairāk un tiešām pēc tam viņi iznāk un turpina vēl trakāk. Bet cietumi tik pildās un pildās ar šitādiem.
A slimajam..nu kurš viņu LV izārstēs? iespundē un miers. Lai vairs sabiedrībā nerādās.
10.08.2015 16:07 |

Reitings 601
Jā, tikai diemžēl tiem tur, kas ir dabūjuši mūža ieslodzījumu ir jānodrošina standartiem atbilstoši dzīves apstākļi par nodokļu maksātāju naudu visu viņu dzīvi...

Latvijā mūža ieslodzījumu izcieš aptuveni 60 cilvēki. Tie nav simti, kurus jāuztur par nodokļu naudu.Reāli tas ir gandrīz piliens jūrā. Ja būtu nāvessodi Latvijā, tad tie nebūtu daudz, maksimums 10 gadā, ja ne pat mazāk.
10.08.2015 16:08 |

Reitings 17203
Seksuālas tieksmes uz bērniem tiešām ir slimība, tā nav normāla un dabiska cilvēka uzvedība, tā ir novirze. Protams tas tā pat nepadara viņu nevainīgu un savs sods par to ir jāsaņem(gan jau to ar saņems lai kāds tas būtu), bet tajā pašā laikā viņam arī vajag ārstēšanos ja nu tomēr ir kaut vai mazākā iespēja ka šo novirzi var "labot".
Bet protams nekad arī nevarēs pateikt vai tas cilvēks tiešām būs izārstējies, tāpēc tāda vienkārša palaišana pēc ārstēšanas arī nebūtu pieņemama. Principā līdz mūža galam šim cilvēkam vajadzētu tikt novērotam, jānāk uz konsultācijām utt. Savādāk nodarījumi var atkārtoties.
10.08.2015 16:09 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man liekas, ka pedofīli un slepkavas, kuriem ir pierādīta tīša vaina, nav pelnījuši cilvēcīgu attieksmi. Kāda vēl ārstēšana, lai sapūst cietumā.
10.08.2015 16:13 |

Reitings 11162
Manta netīšam nepielīp, tas gan. Bet drīzāk šādus ir jāārstē, jo vismaz, manuprāt, viņus var izārstēt ar tiem pašiem psihologiem, psihiatriem, vēl plusā iedod piespiedu darbu, aizved uz sociem, piespiedu kursus liec iziet u.t.t...

nu redz , manuprāt, zagšana ir pataloģisks slinkums , būtu labāk patirgojis ko , nu tas arī piepūli neprasa un cietumā var tikt. Vai kā citādi pakustinājis smadzeni lai pie piķa tiktu. Visi šitie gopņiki un somiņu rāvēji nu tā nav slimība tas ir nekaunīgums un visatļautība ... Es te nerunāju par rafinētiem banku laipītājiem un shēmotājiem ar n-tajām firmām, PVN atmazgāšanu u.t.t , jā tas prasa piepūli un izdomu.

Kā teiktu mana omīte , tikai kāviens līdz asinīm šo var izārstēt ...
10.08.2015 16:14 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
čau wee, sveicināta tupo bariņā!
10.08.2015 16:19 |

Reitings 11162
Winterra , sit pieci dauņosimies kopā .... :D :D
10.08.2015 16:21 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
*piecinieks*
es neizprotu šo cosmo adminu bezdarbību. pirmdiena tak, bet nekas netiek darīts. cilvēki noniecināti līdz zemei, aizskarts gods, izteikti draudi dzīvībai un nekā. noteikumi, acīmredzot, neattiecas uz visiem!
10.08.2015 16:22 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
bet ir tak arī kleptomānija, kas arī skaitās kā slimība/novirze
10.08.2015 16:23 |

Reitings 11162
bet ir tak arī kleptomānija

aga, tikai tie parasti čiep, lampiņas , dakšīņas, šķīvjus ( aaaaaaa, atceraties to diskusiju, kur meitene čiepa šķīvjus ko kafeinīcas , tos parastos baltos :D ) ... nu nesit kleptomāni pa galvu un nezog mobīlos telefonus

es neizprotu šo cosmo adminu bezdarbību. pirmdiena tak, bet nekas netiek darīts. cilvēki noniecināti līdz zemei, aizskarts gods, izteikti draudi dzīvībai un nekā. noteikumi, acīmredzot, neattiecas uz visiem!

Tas taču normāli , galvenais , ka tik kubiete nepiereģistrējās , visi ergodani un ģerteļi te var vemt līdz nemaņai
10.08.2015 16:26 |

Reitings 17203
bet ir tak arī kleptomānija, kas arī skaitās kā slimība/novirze

Šajā gadījumā cilvēki kas slimo ar to nozagto bieživien nes atpakaļ tur kur iegūst kā ar parasti tas var būt jebkas ko viņi paņem, nevis konkrēti izvēlētas dārgākās/vērtīgākās mantas.
Ja tomēr kleptomāns nozog ko ļoti vērtīgu, viņam ir iespēja aiznest atpakaļ un paskaidrot situāciju vai pat iespējams uzrādīt dokumentu kurš to apstiprina, vai arī neko neteikt. Ja izvēlas neko neteikt tad jau attiecīgi varbūt vajag arī sodīt cilvēku, varbūt ne pārāk smagi, bet vismaz tādu sodu lai nākamo reiz saprastu ka labāk uzreiz aiznest atpakaļ nevis novilcināties un cerēt ka viss būs labi.
10.08.2015 16:37 |

Reitings 601
Ja izvēlas neko neteikt tad jau attiecīgi varbūt vajag arī sodīt cilvēku, varbūt ne pārāk smagi, bet vismaz tādu sodu lai nākamo reiz saprastu ka labāk uzreiz aiznest atpakaļ nevis novilcināties un cerēt ka viss būs labi.

Kleptomāns nesapratīs un nelabosies, pat tad, ja viņu reāli sodīs. Viņus, iespējamais sods nebiedē, kā piemēram ielas zagļus, kuri zog materiālā labuma dēļ. Bija feins raksts par kleptomāniju. Mēģināšu atrast.
10.08.2015 16:41 |

Reitings 601
http://delfi.lv/vina/personiba-un-brivais-laiks/article.php?id=14325030
Viena no komponentēm, kas palīdz tā saucamajam normālajam cilvēkam (kas arī ir diskutabls jēdziens) noturēt savu uzvedību "grožos", ir bailes no soda un vainas izjūta. Specifiskā jeb pamatfunkcija vainas apziņai ir tāda, ka tā stimulē cilvēku izvērtēt savu rīcību, izlabot situāciju un laboties vai "izpirkt grēkus".

Kleptomānijas gadījumā, šķiet, tas nedarbojas. Kaut gan kleptomāni pēc tam atzīst savas rīcības bezjēdzību, viņi gluži tāpat arī atzīst, ka būtu spējīgi šo rīcību atkārtot un ka varbūtējais sods viņu neatturēs. Tātad normālais cilvēks, kad ir saskāries ar sodu par nodarījumu, cenšas kļūt citāds jeb piemēroties.
10.08.2015 16:46 |

Reitings 17203

Kleptomāns nesapratīs un nelabosies, pat tad, ja viņu reāli sodīs. Viņus, iespējamais sods nebiedē, kā piemēram ielas zagļus, kuri zog materiālā labuma dēļ. Bija feins raksts par kleptomāniju. Mēģināšu atrast.

Es par sodu runāju nevis dēļ tā lai viņš vairāk nezagtu, bet tāpēc lai nākamo reiz kad ko nozog negribot arī uzreiz to pēc tam kad saprastu aiznestu atpakaļ uz izskaidrotu situāciju. It īpaši ja runa ir par vērtīgām mantām.
10.08.2015 16:49 |

Reitings 11162
Es neesmu kleptomāne , net nu principā šie nav mani motivatori vai lietas kuras mani attur ko darīt vai nedarīt ....

Specifiskā jeb pamatfunkcija vainas apziņai ir tāda, ka tā stimulē cilvēku izvērtēt savu rīcību, izlabot situāciju un laboties vai "izpirkt grēkus".
10.08.2015 16:52 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Dzirdeju, ka Latvijas augshgals apspriezh kjimisko kastraciju. Nebutu slikti..

+++ Esmu tikai par. Manuprāt, tādiem.. necilvēkiem arī nāves sods varētu tikt piespriests.

Es biju šokēta kad ziņas dzirdēju, ka pedofīlu reabilitācijai tiek speciāli apmācīti brīvprātīgi cilvēki no sabiedrības. Pirmkārt šokēta ka uzrodas tadi brīvprātīgie, otrkārt šokēta ka mūsu valsti ir nauda šādai programmai.

Vai nē.. Brīvprātīgie.. kauns tādiem! Un mūsu valstij nauda ir gan tādai programmai, gan bēgļu uzturēšanai, gan, kā pieļauju, daudz kam citam, izņemot iedzīvotājiem, kuri godīgi maksā nodokļus..
10.08.2015 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits