Vēlējos lūgt jūsu padomus saistībā ar to, ko vilkt (*kombinēt) ar legingiem, jo džinsi vēl nav mans favorīt apģērba gabals (kājas.. sāpīgs un resns stāsts). Varbūt ir ieteikumi arī par apavu izvēli. ))
Džegingi (tracina tas vārds :D ) izskatās pēc biksēm, un ar tiem kopā būtībā var vilkt jebko, ar ko tu vilktu parastas bikses :)
Izvēloties plānākus legingus gan labāk velc kaut ko, kas ir pāri dibenam, lai nesanāk ko neplānoti pazibināt plašākai sabiedrībai ;)
Ja legingi, tad lai tie būtu gari, nevis zem celi + kleita. Un visām augšiņām jābūt dibenu nosedzošām. Būtu labi arī pārliecināties, ka legingu audums nav pārāk plāns un spīdīgs.
Man patīk "ādas" legingi, bet augšiņām tad jābūt neitrālām. Par apģērba gabalu kopumā - jābūt bieziem un necaurspīdīgiem, augšiņai jānosedz dupsis. Patīk gan kā izskatās ar jātnieku zābakiem, gan balerīnām, gan augstpapēžu kurpēm vai butiljoniem.
Mjā, man arī bail, ka legingos tās kājas parasti izskatās sliktāk, nekā džinsos...
Bet nu tad noteikti jāvelk kas tāds, kas nosedz dibenu, kā jau meitenes minēja. Nezinu, legingi ir baigi tricky.
Varbūt labāk kleitas un svārkus? :)
nu tad jau manā skatījumā nav ko uztraukties par resnu cisku sindromu. Varbūt pārāk bieži esi trāpījusi uz nepareiziem modeļiem, jo ir tādi, kuros ciskas izskatās daudz lielākas. katrā ziņā, kā jau meitenes teica, legingi jāvalkā ar ko tādu, kas nosedz dupsi :)