37,2

Reitings 704
Reģ: 27.01.2015
Ja man tas nesagādātu diskomfortu,nepievērstu tam nekādu uzmanību,bet diemžēl tā nav...jo jūtu,ka enerģijas nav, spēka rokās/kājās arī nav.

Tāpēc iesakāt tiešām ko efektīvu, kā tikt vaļā no šīs riebīgās temperatūras?

Esmu dzērusi Theraflu, bet tas nelīdz. Temperatūra ir atpakaļ.
Ēdu visādas ogas, dārzeņus, zaļumus (vitamīniem).
Šķidrumu lietoju pietiekami.
Pat lietoju vitamīnu/minerālvielu kompleksu.

Kaut kad agrāk,kad nodevu analīzes, uzrādījās,ka ir bijis Epšteina Barra vīruss. vai atkal tas murgs atgriezies? Ja jā,kas ar to saskārušās,kā stiprinājāt imunitāti?
09.08.2015 16:19 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Wee
Tava ārstēšanās stratēģija ir nepareiza un tas ir tikai laika jautājums, kad parādīsies nopietnas problēmas. Tu bojā sev aknas un imūnsistēmu.
Pirmkārt, nav pareizi antibiotikas lietot divreiz pēc kārtas vienas un tās pašas (arī vienai un tai pašai kaitei). Labs ārsts nozīmē citas.
Otrkārt, mūsdienās jau sen neizraksta Nimesil, jo tika veikti pētījumi, kas pierādīja Nimesil graujošo ietekmi uz aknām. Kā jau visur, ir protams, palikuši daži ārsti, kas joprojām izraksta Nimesil, bet tas tikai tāpēc, ka viņi neinteresējas par jaunumiem savā jomā.
Treškārt, pie mazām temperatūrām vispār nav jādzer zāles uz savu galvu-ne Nimesil, ne citas. Ja ir virs 39 grādiem vai ja ļoti slikta pašsajūta, var iedzert paracetamolu, bet arī tikai tad, ja ir zināms, ka tā ir saaukstēšanās.
Ceturtkārt, antibiotikas iedarbojas tikai uz bakterijām. Nav absolūti nekādas jēgas tās dzert pie vīrusu saslimšanām. Bezjēdzīgi bojā veselību. Normālā gadījumā (ar normālu imunitāti un dzīvesveidu) :-/cilvēki antibiotikas lieto pāris reizes mūžā nevis pāris reizes gadā/ menesī :)

Un visbeidzot, es zinu, ka wee neņems vērā neko no tā, ko rakstīju, tāpēc komentārs vairāk domāts pārējām lasītājām :D
10.08.2015 17:02 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu es slimoju labi ja reizi 3-4 gados , takā gan jau dzīvošu, man ir vajadzīgs efekts , kā to dabūt man vienalga :)
10.08.2015 20:18 |

Reitings 95
Reģ: 22.07.2015
Esmu pārslimojusi Epšteina Barra vīrusu, un pēc tā ĢĀ arī pateica, ka var būt izmainīta ķermeņa temperatūra - kas man kopš tā laika arī turas 37,1-37,2. Reizēm ir normālie 36,6. Bet nav tā, ka izjustu sliktāku pašsajūtu kā tavā gadījumā.

pirmo reizi par tādu dzirdu, tas vīruss līdzīgs gripai... jeb vienkārši nogurums un temperatūra??
10.08.2015 20:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits