pēdējā laikā ļoti daudz strīdējāmies. ievēroju arī, ka viņš savādāk uzvedās un vienmēr nenāca laicīgi mājās, norādot, ka aizkavējās darbā, sastrēgumi utml......un tad arī uzzināju, ka viņš mani krāpj jo vienu dienu bija atstājis savu telefonu un visu laiku viņam zvanīja un rakstīja sms kaut kāda sieviete,jautājusi kur viņš atrodas, ka viņa viņu gaida un vēl saukājusi mīļvārdos. Un tā arī izlasīju visas sms sarakstes. Bet man bija aizdomas un tapēc arī izlēmu pārbaudīt sms!un tagad tiešām nezinu ko darīt jo šis negrib vākties ārā (viņš dzīvo pie manīm)... vispār šodien bija tik daudz nervu un pret galvas sāpju zāles jāiedzer. viņš tagad sāka man veltīt vairāk laika. bet nejau tā pavadot kopā, bet veltot strīdiem! visu laiku kliedz nenormāli, sakot ka nožēlojis visu darīto, ka vēlas dzīvot kopā. es saku lai viņš dodas pie tās savas mīļotās, bet viņš tikai saka ka es viņam esmu vienīgā un cita nav vajadzīga... tad jau pēc laika sācis teikt ka taisīšot pašnāvības, ka nolekšot no loga, sagraizīšot sevi, pakāršoties. arprāts! es tiešām nezinu ko darīt, tagad visu laiku viņu pieskatu, jo dziļi sirdī mīlu viņu un esmu mīlējusi un man jau nedaudz ir žēl viņa! nevēlos jau novest cilvēku līdz pašnāvībām:-/:'-( tagad tiešām esmu šokēta nezinu ko teikt ko darīt tikai nenovēršu aci no viņa:'-( piedot jau varu bet tas ir ļoti grūti, bet tomēr negribu lai cilvēks manis dēļ pakārtos :-| ko jus man ieteiktu? ko manā vietā jūs darītu? help:'-(