Uzskatu to par normālu parādību , vienalga sievietei, vai vīrietim. Tas pats ir arī attiecībās no attāluma, ka cilvēki no attāluma viens otru uzbudina, ar vārdiem, bildēm utt.. tad ir sevi jāapmierina, un dažreiz vairākas reizes dienā . Tā nav hiperseksualitāte.
pat ja ikdienā domas par seksu ir sakāpinātas, tas dažreiz traucē koncentrēties uz svarīgākām lietām, bet tas tā ir. Ir bijis man viens periods, kad es dienām un naktīm par seksu vien domāju, gribot to ar vienu konkrētu meiteni, bet viņa nebija blakus... mēs sarakstījāmies, un es nedēļām biju uzvilcies un gribošs..
Pašlaik es arī esmu gribošs, bet es kaut cik to kontrolēju.. ja uznāk ļoti stipra vēlme.. ir jāatrod brīdis apmierināties..
Un kas vēl svarīgi, ir jāatrod brīdis to darīt ar kādu , kurš ļoti patīk, un ir iekārojams. Tās emocijas ir jārealizē . tad ir perfekti .
Man patīk paciesties, jo es zinu ka dabūšu jebkurā gadījumā, bet tas periods no gribēšanas , līdz dabūšanai ir kāds nu ir.. Kā jau saku, man patīk, un nav problēmu. :)
tavā gadījumā labi ir tas, ka fantazē par dažādiem vīriešiem, nevis par vienu konkrētu.. kas Tevi varētu iedzīt izmisumā, ja nedabūtu... Vienkārši ej uz randiņiem, un realizē savas vēlmes ar kādu kopā, cik nu daudz to vēlies :)