Sveiki!
Pašlaik iešu 9 klasē.
Vēlētos iestāties LJA!
Varbūt kāds ir gājis LJA un var padalīties ar savu pieredzi, kādas prasības, vai mācīties līdz 12 klasei vai iet pēc 9 klases?
:-)
Man šķiet, ka viņiem ir kaut kāda koledža vai kaut kas tml. Zinu, ka mana klasesbiedra brālis aizgāja pēc devītās uz kaut ko, kas saistīts ar to visu, lai pēc tam varētu turpināt LJA.
Man šķiet, ka viņiem ir kaut kāda koledža vai kaut kas tml. Zinu, ka mana klasesbiedra brālis aizgāja pēc devītās uz kaut ko, kas saistīts ar to visu, lai pēc tam varētu turpināt LJA.
Nu tur ir minēts kaut kāds mācību centrs, bet cik paskatījos, tiek piedāvāti kursi tiem, kas šajā jomā jau strādā, par vidējo profesionālo izglītību neko nemanīju. Varbūt kļūdos, bet nu jebkurā gadījumā man šķiet, ka labāk pabeigt parasto vidusskolu un tad domāt kur iet tālāk, pa 4 (!) gadiem vēlmes, iespējams, paspēs vēl 10 reizes nomainīties.
Es arī paskatījos - Liepājā ir koledža.
Par to, ko pabeigt labāk - kā kuram. Ja ir skaidrs mērķis, es vienmēr iesaku mēģināt. Pati, piemēram, nožēloju, ka paliku vidusskolā. Tas ir ļoti individuāli.
Puse no manas klases pec devītās aizgaja uz Jurniecibas koledžu. Un visi arī pabeidza. Nezinu par ko vini tur macijas, bet visi baigi labi mācijas matematiku. Laikam, laba skolotāja. :-DTas gan daudzus gadus atpakaļ. Ja tev ir mērķis, tad ej un mācies. Pameklē, kad viņiem ir atvèrto durvju diena ( ja tāda ir). Vari tak arī piezvanīt un apjautāties, kadas iespējas macities viņi piedavā pēc pamatskolas beigšanas.