Čau!
Nu žarons ārā (l) Tikko no pilsētas, patriecu naudu nedaudz, bet nenopirku kleitu.. Kaut kā nekas neuzrunāja vai cenas šķiet par traku, negribu maksāt 50 EUR par kleitu, kuru uzvilkšu vien pāris reizes.
Man ir smuki rozā nagi! (l) Vakar bija piesātināts vakar. Strādāju un pēkšņi nāk ziņa facebook. Labi, ka man planšete pa rokai un tur, ja nāk ziņa, uzreiz dzirdēt var. Citādi fcb līdz vakaram neietu. Un izradās, ka raksta bijusī kursabiedrene, kuru neesmu redzējusi dažus gadus. Kā reiz ciemojās pie vecākiem. Satikāmies, forši pasēdējām, pēc tam braucām peldēties uz ezeru. Nu tik super! Pašā vakarā vēl taisīt manikīru braucu un tik ap 11 biju mājās, turpināju strādāt. Man tik ļoti patīk neieplānotas tikšanās (l) The best Un t.k. esmu diezgan viegls cilvēks, kurš vienmēr gatavs tiktirs, ja nav tiešām nekas wow ieplānots, ilgi nečammāšos, atrunas nedomāšu un ar prieku izmantošu iespēju :-)
Tagad nedaudz pastrādāšu un uz pludmali, tad ātri dušā un vakarā teātra izrāde, rīt pilsētas svētki. Vakarā tad laikam kādā terasē gribu pasēdēt un pašā vakarā ballīte (l)
Prieks, ka nopirkām arī biļetes uz Tallinu, jo ecolines izpārdošana. 10 EUR turp-atpakaļ vienam cilvēkam. Bet baigi izķer. Gribējām vēl uz Viļņu paņemt, bet gan jau kāda cita kompānija uz rudens pusi arī piedāvās kaut ko.
Un vakar iegādājos arī braucienu uz Klaipēdu, močīsim pie delfīniem (l) A, gribu vēl pierunāt draudzeni doties izbraukuā uz Latgali - Preiļiem, Aglonuu, utt. Tad to arī vajadzētu sabīdīt.
Lai jauka un karsta diena, dāmas!