Teikšu, kā ir - precīzu grāmatvedību nevedu, bet domāju, ka ēšanai tērēju ap 120, ieskaitot ēšanu ārpus mājas (tiesa, reti - reizi, divas nedēļā, un Gan Bei tipa iestādījumā, ne restorānā).
Cenšos ēst veselīgi, garšo siers, augļi, rieksti, vīns... Šādā summā veiksmīgi iekļauties izdodas pateicoties regulārai veikalu atlaižu katalogu apskatei un piedāvāto produktu iepirkšanai vairumā. Esmu kājāmgājējs, tāpēc 10 iepakojumus, protams, nepērku, taču 2 - 3 noteikti.
Tādējādi piedevas (griķi, makaroni, rīsi, lēcas, zirņi, pupas, kuskuss, bulgurs) mājās vienmēr ir krājumā vismaz mēnesi.
Minimalizējusi esmu saldumu un sāļo uzkodu patēriņu, par tiem 20 - 40 eur, ko tajos agrāk iztērēju, labprātāk nopērku grāmatas vai apmeklēju koncertu, izstādes, nopērku glaunāku ķermeņa krēmu.
Tev viss izdosies!